datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

144

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

secondlove-kosten-screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem144 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Karel Smit Karel Smit schreef:

  Wat een shit site, die gebruik maakt van heel veel fake profielen. Het is één grote oplichterij! Echte profielen sneeuwen onder in de lokkertjes!

  • M. & F. M. & F. schreef:

   Hallo Karel, wij zagen je reactie en vroegen ons af of wij u anoniem kunnen interviewen over secondlove. Voor ons profielwerkstuk zijn wij namelijk bezig met een onderzoek naar online vreemdgaan. Zou u een mailtje willen sturen naar pwsonlinevreemdgaan@hotmail.com als u ons hierbij wil helpen? Alvast bedankt! Groeten M. en F.

 2. Naomi Naomi schreef:

  Hallo hoe gaat het? Als je een echtgenoot hebt waarvan jij denkt dat die je bedriegt, is het het beste om iemand in staat te stellen toegang te krijgen tot zijn telefoon zonder hun medeweten. Het geeft je alle informatie die je nodig hebt over locatie, WhatsApp-berichten, oproepen en ga zo maar door. Ik heb deze service twee keer gebruikt en het is heel legitiem en efficiënt. Mail ze rootgatehacksAT tutanota DOTcom

 3. Scholier Scholier schreef:

  Hallo allemaal. Ik kom hier met misschien een vreemde vraag. Ik ben een scholier van 17 jaar en ik ben bezig met mijn profielwerkstuk over second love. Voor mijn profielwerkstuk is het van belang om (ex-)leden van second love te interviewen. Daarom probeer ik het op deze manier. Zou iemand mij kunnen helpen? Ik zou graag een interview afnemen via de mail. Dit blijft volledig anoniem. Alvast bedankt. Groeten, een nieuwsgierige scholier. Mail mij op noud1976@outlook.com

 4. Klaas Klaas schreef:

  Hoi Peter V. Ja wel vies he van die vrouwen… ja geloof ik ook, bedoel dat er velen met een virus opstaan en een besmettelijke ziekte.. ja echt wel vies man.. ik waag me ga niet aan deze site, weet niet of dat wel zulke nette vrouwen zijn, ik val op een nette vrouw, nee geen ene wie al vele mannen versleten hebt…

 5. Peter V Peter V schreef:

  allemaal probleem gevallen op deze website, want dames die slank, stabiel en knap zijn die hebben een website als SL helemaal niet nodig natuurlijk. Ik kan er een boek over schrijven over de treurnis die SL heet. Dames die gewoon aangeven dat ze besmet zijn met het HPV virus (te smerig voor woorden), geen huisraad of een normale woning hebben, allemaal heel erg zwaar/obees zeg maar vet zijn. Een keer naar de hoeren levert je ws meer klasse en plezier op dan wat er op SL aangemeld staat. Zonde van je geld qua inschrijving en zonde van de investering qua tijd. Het zijn allemaal sneue lelijke types

 6. David David schreef:

  hoi Lola.. wat leuk voor jou dat je het naar je zin hebt nu….ik ben zelf al jaren gescheiden, zie er goed uit voor mijn leeftijd [ 55jaar] nee ik wil niet op deze site, wenst een serieuze relatie… staan op second love ook vrijgezelle Dame;s? of alleen gehuwde? En vanaf welke leeftijd? tot hoe oud staan zij er op?

 7. Tom Tom schreef:

  Ik betaalde eind augustus bijna 80 euro voor 2 maanden lidmaatschap. Ik heb mijn account na 2 weken verwijderd want je wordt hier als man niet gelukkig van. Ik heb vrijwel nooit een berichtje terug gezien en als er een summier berichtje terugkwam en ik wilde reageren dan was het account van die persoon in ene geblokkeerd en of verwijderd.
  De tendens is inderdaad dat er veel meer mannen op de site zijn dan vrouwen terwijl er in het echte leven meer vrouwen zijn dan mannen (op mijn middelbare leeftijd dan he).
  Al die mannen duiken dan op die ene vrouw die beschikbaar is en die wordt dan bedolven onder mail en schrikt zich kapot. En kan het ook niet beantwoorden natuurlijk.

  Dat de site nep is met fakeprofielen zou ik niet durven zeggen. Dat je geld er als man slecht besteed is weet ik wel zeker. In een bordeel krijg je er tenminste sex voor in de plaats. Bij second love alleen frustratie. Maar je moet alles eens proberen in het leven en daar is er dit 1 van vind ik.

 8. LoLa LoLa schreef:

  Ik ben afgelopen mei lid geworden, vrouw, hoogopgeleid, sportief en slank. Ik herken dus niet wat hier geschreven wordt over de vrouwen op SL.
  Ik werd voor het eerst lid en kreeg contact met een hele leuk man, heb daar nog steeds heel leuk contact mee… We hebben veel lol met elkaar, naast al het andere.
  Het is inderdaad zo dat ik, als vrouw, ontzettend veel reacties kreeg, ook al had ik zelf bijna niets geschreven. Het is niet te doen om iedereen netjes een bericht terug te sturen, helaas.
  Zo’n eerste indruk qua berichtje blijkt wel belangrijk.
  Maar om nou alle vrouwen op SL af te schilderen als nep, dik, lomp en vol tattoos…. Gelukkig niet zeg.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Zie hier het bewijs uit eigen mond dat een beetje vrouw niet eens alle berichten KAN beantwoorden. Zo gaat het op bijna elke datingsite. Stop met daten. Ga MGTOW. Vergaar geld, investeer in jezelf, je hobbies.Voor een date stap je het vliegtuig in. Vrouwen in nederland zijn compleet overgewaardeerd

   • Lola Lola schreef:

    Vliegtuig in? Serieus?
    Jammer dat jij blijkbaar negatieve ervaringen hebt met nederlandse dames..
    Zegt denk ik verder niets over SL

  • Moon Moon schreef:

   Sorry hoor, maar iedereen is daar hoog opgeleid, waarom zat je niet op elitedating dan?
   Is het niet zo, dat jij en de heer in kwestie, te desperate waren en het daarom klikte

   Ik zie er goed uit, WO en de dames zitten er of voor tijdsbesteding of om te hoppen…

   Ik ken de site al jaren, maar de laatste 2 jaar, staat er alleen maar bagger op, doordat de dames gratis zijn

   Ik ben er afgegooid, omdat mijn IQ niet strookt met Charlie…ook vreselijk nep…

   Dus, nee, ik ben het niet eens met jou verhaal!!

   • Lola Lola schreef:

    Elitedating? Geen idee waar je het over hebt?
    SL uitgeprobeerd omdat dat de enige site was waar ik van gehoord had.. (wereldje was nieuw voor mij).

    Desperate ben ik zeker niet.. toch beetje jammer zo’n opmerking.
    De heer in kwestie en ik dagen elkaar ook intellectueel uit.. en het gaat zeker niet alleen maar om sex.
    Mijn keuze hiertoe was zeer bewust…en niet omdat ik verder geen leven heb, integendeel.
    Is een vrolijke en fijne aanvulling op de rest…

  • BOEMIE BOEMIE schreef:

   Goed zo Lola,ben ik helemaal met jou eens.veel mannen zij ook lelijk en dik,liegen ook over hun pik,meestal zijn hun pikken kleiner dan mijn pink,en krijgen ook geen erectie,laat hun maar hier over praten,i.p.l.v vrouwen af te zeiken op SL.aan alle mannen die zo negatief zijn over SL. BLIJVEN JULLIE A.U.B BIJ JULLIE EIGEN VROUWEN THUIS.

 9. Gewoongevoel Gewoongevoel schreef:

  Ik ben er ook sinds kort lid, ik vind wel dat ik een eerlijke mening moet hebben daar waarom mannen aan het lijnjte houden als ik al zie dat het toch niet echt mijn type is? Dan ben ik liever eerlijk ok kan niet op iedereen reageren want blijken toch veel mannen te zijn die alleen maar lusten hebben sorry ben ik hier niet voor gezelligheid en eerlijkheid als preoriteit 😉

 10. Moon Moon schreef:

  SL is een site voor nepprofielen idd, heel veel sames zijn nep en voor de wel serieuze dames, is het onbegonnen werk

  Omdat de zgn fake dames, gelijk zgn srx willen, dus de heren blijven hangen als en bij op de honing, dan hebben ze betaals en is de dame in kwestie met de noorderzon vertrokken

  Mijn profiel is verwijderd omdat ik te direct over SL was in mijn profiel

  Dus heren, hou je geld in de pocket…fake site, ze lezen ook je berichten of verwijderen ze gewoon

  Leukevrouwhier@…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑