datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op april 16th, 2018 | door Welke online datingsite?

123

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

secondlove-kosten-screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem123 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Karel Smit Karel Smit says:

  Wat een shit site, die gebruik maakt van heel veel fake profielen. Het is één grote oplichterij! Echte profielen sneeuwen onder in de lokkertjes!

 2. Naomi Naomi says:

  Hallo hoe gaat het? Als je een echtgenoot hebt waarvan jij denkt dat die je bedriegt, is het het beste om iemand in staat te stellen toegang te krijgen tot zijn telefoon zonder hun medeweten. Het geeft je alle informatie die je nodig hebt over locatie, WhatsApp-berichten, oproepen en ga zo maar door. Ik heb deze service twee keer gebruikt en het is heel legitiem en efficiënt. Mail ze rootgatehacksAT tutanota DOTcom

 3. Scholier Scholier says:

  Hallo allemaal. Ik kom hier met misschien een vreemde vraag. Ik ben een scholier van 17 jaar en ik ben bezig met mijn profielwerkstuk over second love. Voor mijn profielwerkstuk is het van belang om (ex-)leden van second love te interviewen. Daarom probeer ik het op deze manier. Zou iemand mij kunnen helpen? Ik zou graag een interview afnemen via de mail. Dit blijft volledig anoniem. Alvast bedankt. Groeten, een nieuwsgierige scholier. Mail mij op noud1976@outlook.com

 4. Klaas Klaas says:

  Hoi Peter V. Ja wel vies he van die vrouwen… ja geloof ik ook, bedoel dat er velen met een virus opstaan en een besmettelijke ziekte.. ja echt wel vies man.. ik waag me ga niet aan deze site, weet niet of dat wel zulke nette vrouwen zijn, ik val op een nette vrouw, nee geen ene wie al vele mannen versleten hebt…

 5. Peter V Peter V says:

  allemaal probleem gevallen op deze website, want dames die slank, stabiel en knap zijn die hebben een website als SL helemaal niet nodig natuurlijk. Ik kan er een boek over schrijven over de treurnis die SL heet. Dames die gewoon aangeven dat ze besmet zijn met het HPV virus (te smerig voor woorden), geen huisraad of een normale woning hebben, allemaal heel erg zwaar/obees zeg maar vet zijn. Een keer naar de hoeren levert je ws meer klasse en plezier op dan wat er op SL aangemeld staat. Zonde van je geld qua inschrijving en zonde van de investering qua tijd. Het zijn allemaal sneue lelijke types

 6. David David says:

  hoi Lola.. wat leuk voor jou dat je het naar je zin hebt nu….ik ben zelf al jaren gescheiden, zie er goed uit voor mijn leeftijd [ 55jaar] nee ik wil niet op deze site, wenst een serieuze relatie… staan op second love ook vrijgezelle Dame;s? of alleen gehuwde? En vanaf welke leeftijd? tot hoe oud staan zij er op?

 7. Tom Tom says:

  Ik betaalde eind augustus bijna 80 euro voor 2 maanden lidmaatschap. Ik heb mijn account na 2 weken verwijderd want je wordt hier als man niet gelukkig van. Ik heb vrijwel nooit een berichtje terug gezien en als er een summier berichtje terugkwam en ik wilde reageren dan was het account van die persoon in ene geblokkeerd en of verwijderd.
  De tendens is inderdaad dat er veel meer mannen op de site zijn dan vrouwen terwijl er in het echte leven meer vrouwen zijn dan mannen (op mijn middelbare leeftijd dan he).
  Al die mannen duiken dan op die ene vrouw die beschikbaar is en die wordt dan bedolven onder mail en schrikt zich kapot. En kan het ook niet beantwoorden natuurlijk.

  Dat de site nep is met fakeprofielen zou ik niet durven zeggen. Dat je geld er als man slecht besteed is weet ik wel zeker. In een bordeel krijg je er tenminste sex voor in de plaats. Bij second love alleen frustratie. Maar je moet alles eens proberen in het leven en daar is er dit 1 van vind ik.

 8. LoLa LoLa says:

  Ik ben afgelopen mei lid geworden, vrouw, hoogopgeleid, sportief en slank. Ik herken dus niet wat hier geschreven wordt over de vrouwen op SL.
  Ik werd voor het eerst lid en kreeg contact met een hele leuk man, heb daar nog steeds heel leuk contact mee… We hebben veel lol met elkaar, naast al het andere.
  Het is inderdaad zo dat ik, als vrouw, ontzettend veel reacties kreeg, ook al had ik zelf bijna niets geschreven. Het is niet te doen om iedereen netjes een bericht terug te sturen, helaas.
  Zo’n eerste indruk qua berichtje blijkt wel belangrijk.
  Maar om nou alle vrouwen op SL af te schilderen als nep, dik, lomp en vol tattoos…. Gelukkig niet zeg.

  • MGTOW MGTOW says:

   Zie hier het bewijs uit eigen mond dat een beetje vrouw niet eens alle berichten KAN beantwoorden. Zo gaat het op bijna elke datingsite. Stop met daten. Ga MGTOW. Vergaar geld, investeer in jezelf, je hobbies.Voor een date stap je het vliegtuig in. Vrouwen in nederland zijn compleet overgewaardeerd

   • Lola Lola says:

    Vliegtuig in? Serieus?
    Jammer dat jij blijkbaar negatieve ervaringen hebt met nederlandse dames..
    Zegt denk ik verder niets over SL

  • Moon Moon says:

   Sorry hoor, maar iedereen is daar hoog opgeleid, waarom zat je niet op elitedating dan?
   Is het niet zo, dat jij en de heer in kwestie, te desperate waren en het daarom klikte

   Ik zie er goed uit, WO en de dames zitten er of voor tijdsbesteding of om te hoppen…

   Ik ken de site al jaren, maar de laatste 2 jaar, staat er alleen maar bagger op, doordat de dames gratis zijn

   Ik ben er afgegooid, omdat mijn IQ niet strookt met Charlie…ook vreselijk nep…

   Dus, nee, ik ben het niet eens met jou verhaal!!

   • Lola Lola says:

    Elitedating? Geen idee waar je het over hebt?
    SL uitgeprobeerd omdat dat de enige site was waar ik van gehoord had.. (wereldje was nieuw voor mij).

    Desperate ben ik zeker niet.. toch beetje jammer zo’n opmerking.
    De heer in kwestie en ik dagen elkaar ook intellectueel uit.. en het gaat zeker niet alleen maar om sex.
    Mijn keuze hiertoe was zeer bewust…en niet omdat ik verder geen leven heb, integendeel.
    Is een vrolijke en fijne aanvulling op de rest…

 9. Gewoongevoel Gewoongevoel says:

  Ik ben er ook sinds kort lid, ik vind wel dat ik een eerlijke mening moet hebben daar waarom mannen aan het lijnjte houden als ik al zie dat het toch niet echt mijn type is? Dan ben ik liever eerlijk ok kan niet op iedereen reageren want blijken toch veel mannen te zijn die alleen maar lusten hebben sorry ben ik hier niet voor gezelligheid en eerlijkheid als preoriteit 😉

 10. Moon Moon says:

  SL is een site voor nepprofielen idd, heel veel sames zijn nep en voor de wel serieuze dames, is het onbegonnen werk

  Omdat de zgn fake dames, gelijk zgn srx willen, dus de heren blijven hangen als en bij op de honing, dan hebben ze betaals en is de dame in kwestie met de noorderzon vertrokken

  Mijn profiel is verwijderd omdat ik te direct over SL was in mijn profiel

  Dus heren, hou je geld in de pocket…fake site, ze lezen ook je berichten of verwijderen ze gewoon

  Leukevrouwhier@…

 11. Pietje Pietje says:

  Een hele slim opgezette fake site. Zeker 150 vrouwen aangeschreven. Van een stuk of 10 een geen interesse regeltje gehad voor of na het openzetten van een fotootje. Van de rest (stuk of 140) helemaal niets maar dan ook niets. Dit klopt voor geen centimeter tenzij dit land vol zit met horken, dat kan natuurlijk ook.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ben je CEO van een grote beursgenoteerde onderneming en zie je er uit als een filmster dan krijg je misschien respons van een vrouw met het postuur van een sloopkogel, een verlopen hoofd met een sigaret tussen de lippen en een paar tatouages die groter zijn dan de voorkant van een stripboek.

 12. Pierre Pierre says:

  Niet helemaal waar al spreek ik over 3 jaar geleden.Ik had na 3 dagen al”beet”zo te zeggen en er een leuke langlopende relatie aan over gehouden.
  Het kon toen wel, maar nu inderdaad heel erg vaag geworden.
  het leuke van deze site is dat als je abonnement afgelopen is, bijna zeg maar , dan krijg je opeens wel reactie, spontaan zelfs van vrouwen.In de hoop dat je weer euro,s gaat betalen

 13. Gerard Gerard says:

  Allereerst is dit een gruwelijke nep-Site. ALS … en dan bedoel ik ook echt als er uberhaupt al iemand reageert is dit natuurlijk altijd afwijzend en negatief. Natuurlijk wel met ijzersterke argumenten zoals je oren hangen niet recht of je neus is te klein, te groot, de dik, te dun, te lang, te recht, te krom, etc, etc. Als je vervolgens zo’n ijzersterke reactie wilt reageren heeft de ‘dame’ in kwestie jou al geblokkeerd of sterker nog het profiel bestaat opeens niet meer op SL. Hm, vaag?
  En al die ‘vrouwen’ hier die hun goede ervaringen aan het delen zijn : leuke geprobeerd mannelijke medewerkers van Second Love. Want het is wel heeeel toevallig dat de ‘vrouwen’ wel positief zijn en alle mannen hier – uitgezonderd de mannen die in hun fantasie heel veel van deze ‘vrouwen’ gepaald hebben maar niet toe wil geven dat het bij rukken is gebleven – negatief. En natuurlijk ligt dat alleen maar aan die mannen. Dat zijn allemaal foeilijke horken en die vrouwen allemaal bloedmooie wijven ….. Waarom ze dan hun gewicht niet invullen, geen foto’s hebben of 80kg wegen bij een lengte van 1.60 mtr begrijp ik niet.
  Ik, ja ook ik ben zo stom geweest om voor deze Site te betalen. Hopelijk heb ik mijn les geleerd.
  En tot slot nog voor al die azijnpissende wijven die hun ongezouten mening over datingssites geven : singel zeker en zo lelijk als de nacht …

 14. GerdeMan GerdeMan says:

  Ik ben onlangs lid geworden maar ik ben bang dat de bijna 80 Euro weggegooid geld is en dat alle voorgaande Reviewers gelijk hebben. Er reageert geen hond en ALS ze al reageren … dan wimpelen ze je met een flutexcuus af. Nep Site dus :-(.

 15. Peter Peter says:

  Nep site bespaar je de moeite, veel dezelfde antwoorden, had beet de 79 euro voor 2 maand ergens anders aan kunnen besteden. Never again!!!!

 16. Doggyman Doggyman says:

  SecondLove is 90% nep. Er staan ook echte profielen tussen, maar die worden bedolven onder de reacties. De meeste vrouwen voelen zich door al die aandacht al te goed om bijvoorbeeld hun lengte of gewicht in te vullen. Foto’s vinden ze ook niet nodig. De nepprofielen herken je doordat er geen enkele eis aan de potentiële date wordt gesteld, alleen ‘spannend’ of ‘leuk’ of iets anders nietszeggends.
  Wat je ook schrijft, hoe persoonlijk en verzorgd ook, er volgt nooit maar dan ook nooit een reactie.

  De weinige echte vrouwen op eisen vaak wel van alles, maar dat is uiteraard eenrichtingsverkeer. Wat ze zelf te bieden hebben blijft daar meestal ver bij achter, wordt verzwegen of over gejokt. Van de echte vrouwen krijg je nog wel eens een reactie, al is dat meestal dat ze nog even verder willen zoeken ook al weten nog niets over jou.
  Die ene leuke date die je zoekt ga je hier niet vinden. Als leuke man heb je hier helemaal niets te zoeken. Als leuke vrouw trouwens ook niet.

  Deze site heeft als doel: je geeft ego-trippende incourante vrouwen een platform en daarmee lok je argeloze mannen om zoveel mogelijk geld uit hun zakken te kloppen. Niet aan beginnen dus!

  Mijn advies: neem een hond en ga lekker buiten wandelen, daar kom je veel leukere vrouwen tegen, van alles tussen de 16 en 60, fitter, sympathieker, aanspreekbaarder dan die griezelige cougars, verwaarloosde alcoholistes, zwetende woonwagentypes, verzuurde 60-plussers, gescheiden bijstandmoeders, virtuele spookdaters en andere ellende.

  • mupke mupke says:

   je kunt mijn profiel bekijken, heb me net ingeschreven en ben serieus, hoor het wel ik sta onder de naam mupke

   • Doggyman Doggyman says:

    Hoi Mupke,
    Leuk dat je reageert. Helaas ben ik er al weg dus ik kan het niet bekijken.
    Wil je contact? Ik zoek nog steeds een SL…

  • Henk Henk says:

   Heel herkenbaar, ik ben met tussenpozen lid geweest nu recent weer maar het is inderdaad geld weggooien. Het aantal echt serieuze aantrekkelijke dames op SL is zeer gering. Als je je zak een keer wilt legen en daar geen geld voor wilt uitgeven dan heb je op SL wellicht kans. Dan moet je wel bereid zijn het te doen met te dikke en vaak zwaar in de problemen zittende types. Ik zou er een boek over kunnen schrijven waar ik allemaal geweest ben en wat ik meegemaakt heb. Te sneu voor woorden, je hebt dan wel sex en komt aan je trekken maar niet bepaald verheffend. De kans dat je een aantrekkelijke dame op SL vindt is zeer klein, het aanbod zeer jonge mannen is heel groot en ik hoor de laatste tijd dat er ook heel veel vrijgezelle mannen de SL site gevonden hebben en dus in wezen vervuilen. Weinig kans dus als je heel kritisch bent.

 17. hekelaanprinsessen hekelaanprinsessen says:

  veel dames online en willen eigenlijk niks mischien niet met mij alleen maar lijkt me sterk dat er helemaal niemand reageerd! ook zijn telkens de zelfde mensen online… waar ik van af vraag of dat niet gewoon lolkertjes zijn! verder veel dames die de schijn er van te hebben totaal niet iets te willen.. ze lijken niet uit op een date ofzo… zo lang mogelijk betalen op de site

 18. Ron Ron says:

  Grote onzin deze site.
  Ze zeggen zoveel leden te hebben en dan zijn er vaak maar 15 a 16 vrouwen online. Jaja.

 19. Driepinter Driepinter says:

  Een hele dure fake – site.. Bij contact met een ‘leuke’ dame herken je het op een gegeven moment onmiddellijk : ik word aan het lijntje gehouden. Willen graag de ultieme ‘klik’ via SL, terwijl de ‘echte’ profielen op een te verwachten moment zeggen ‘laten we nu maar eens kennismaken’. Ook gebeurt het dat een profiel plotseling is verdwenen uit je mail-geschiedenis. Hoe kan dat? Als iemand zich afmeldt dan is dat zichtbaar middels een doorgehaalde naam. ACM zou deze site onmiddellijk moeten verwijderen. Feitelijk behorend tot de categorie oplichterij.

 20. Me Me says:

  In deze zogenaamde review staat als ‘eigen tekst’ genoemd: “Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren”.
  Maar dan zonder aanhalingstekens. Duidelijke nepreview dus, geschreven door sl zelf.
  Deze website is ook fake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑