datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op april 16th, 2018 | door Welke online datingsite?

143

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

secondlove-kosten-screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem143 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Ricardnightrod Ricardnightrod says:

  Sl ik heb een leuk profiel opgesteld. Helemaal niets pffff . Geld klopperij hier. Fake fake en nog is fake. Paar gereageerd op dames . Gewoon heel normaal. Nog niet een knipoog. Mannen geloof hier niet in WAARDELOOS !!!!

 2. Robert Robert says:

  Na twee maanden wel klaar met Second Love. De vrouwen met echte profielen krijgen zoveel berichten, dus het is heel moeilijk om in contact te komen. Heb wel wat contacten gehad, maar uiteindelijk op niets uitgelopen. Daarnaast heel veel nepprofielen, van zgn hbo opgeleide dames en als je al antwoord krijgt, vraag je je af of ze de lagere school wel afgemaakt hebben. En na1 of 2 berichtjes hoor je helemaal niets meer..Of ze willen via kik verder en vervolgens nul reactie krijgen. Dus ik ga voortaan maar weer ouderwets naar de kroeg, kan ik in ieder geval nog een biertje kopen van mijn geld…

 3. Rick DH Rick DH says:

  Ik ben blij dat ik de hierbovenstaande reacties lees, want ik twijfelde eigenlijk of ik hierin energie moet steken. Ben al twee keer lid geweest en waar ik het meeste me aan stoorde was de nogal sfeerloze en quasi-zakelijke houding van de dames. Het is allemaal bomvol scepcis en beoordeling van het uiterlijk, ik heb een lachwekkend voorbeeld ter verduidelijking, “je bent het helemaal” reageerde een dame, en terecht, want ik ben ook gewoon prima gezelschap, geen dooie, en niet alleen gericht op een zaadlozing.
  Mijn foto wordt vrijgegeven, en what a surprise “nee, je bent mijn type niet” hahahaha!
  Nul bierbuik, 85kg 1m85, uiterst intelligent en gezellig, maar het gaat de dames niet om de inhoud, ze zijn net zo hard bezig met puberen als veel mannen: het enige wat telt is uiterlijk voor 99,5%

  Als je het geduld kunt opbrengen om door 110 domme oppervlakkige negatieve sceptische reacties heen te banjeren als een commando in opleiding door de bagger gaat om die 0,5% normale vrouwen te treffen dan moet je vooral lid worden.. maar ik heb het geduld er niet meer voor.
  A waste of time.

 4. P te L P te L says:

  Ik ben een paar dagen niet betalend en een paar dagen betalend lid geweest.

  Ten eerste zijn er maar weinig vrouwen überhaupt in het hele land.
  Verder viel mij op dat er een aantal mooie vrouwen constant online zijn en nop opvallender: het taal;gebruik is vrijwel identiek. Mijn vermoeden is dan ook dat er iemand de (nep)profielen beheert en daarmee een beetje geld ophaalt.

  Ik heb binnen 1 week gecanceld en verwacht mijn geld terug te krijgen….

 5. John John says:

  Zit er nu een maand op en heb al met meerdere vrouwen leuk contact gehad.
  Maar denk dat de meeste mannen er alleen voor de sex in knallen.
  De vrouwen zoeken ook iemand om met te delen en te lachen .
  Dus super ervaring hier

 6. annemieke annemieke says:

  Ik heb anderhalf jaar geleden als vrouw een hele leuke tijd gehad dankzij second love. Ik heb verschillende dates gehad en een aantal leuke mannen gedurende langere tijd ontmoet. In mijn geval was ik niet alleen op zoek naar seks maar ook naar een goed gesprek, leuke wandeling oid.
  Hoewel de klachten er toen ook al waren en de verhouding man / vrouw echt wel scheef is, ben ik blij met de ervaringen die ik heb gehad en ja, de mannen die direct geile mails verstuurden heb ik niet geantwoord. In die gevallen hadden ze mijn profiel waarschijnlijk toch niet goed gelezen. Kortom ik heb geen moment spijt gehad van de Second Love ervaring.

 7. Karl van Raamsdonk Karl van Raamsdonk says:

  Second Love is over zijn hoogtepunt heen, dat komt volgens mij vooral omdat de sexdating sites zoals sugardaddy heel erg populair zijn. Dames kunnen zich daar enorm in de watten laten leggen en krijgen luxe, geld en sex voor niks. Ik merk dat mn de echt lekkere dames zich op die website hebben aangemeld en de categorie derde keus op SL. Ik ben na 5 jaar weer terug op SL maar het zijn allemaal dikke trietste moekes op SL. Alleen aan te raden als het je echt niks uitmaakt en puur sex wilt.

 8. Chris Chris says:

  Ik zal me eens aanmelden en kijken of de reacties inderdaad zijn zoal geschreven.t

 9. Mark Mark says:

  Een fake datingsite. Ik ben nu 4 weken lid en heb van alle dames die ik een bericht heb ontvangen niks terug ontvangen. Van geen 1. Ook kan ik zien dat de berichten die ik stuur niet geopend worden. Dat laatste is hartstikke verdacht natuurlijk. Ik schrijf vooral aan dames die er net opstaan. Die profielen haal je er zo uit en staan altijd bovenaan. Ik ben een goed uitziende man weet ik uit de kritieken en als ik uitga dus dit is wel heel opvallend. Zonde van je tijd geld en moeite SL. Helemaal niks

  • Kylie Kylie says:

   Hoi mark
   Wat jammer ik zit er nl net over na te denken om lid te worden maar vind het een beetje eng om een foto te plaatsen
   Hoe goed uitziend ben je dan?
   Misschien durf jij wel een foto te sturen?

 10. Erik Erik says:

  SL is een waardeloze datingsite. De verhouding tussen mannen en vrouwen die sex voor ernaast zoeken is erg scheef. Daarnaast heel veel fakers die alleen maar een beetje willen teasen. Wat verder heel erg raar is is dat je regelmatig nieuwe profieltjes van dames ziet die dan nooit reageren. Ook worden de berichten die je naar die nieuw aangemelde dames stuurt nooit gelezen. Ik heb een paar keer het idee gehad dat SL die profielen aanmaakt. Nepprofielen dus. In de zomervakantie kun je beter maar helemaal geen lid worden. Dan liggen de dames op hun rug voor de zon en voor hun eigen man of vriend natuurlijk. Ik ben nu bijna 3 maanden lid en heb maar 1 leuke en lekkere date gehad. Dat is wel weinig als je kijkt naar de prijs en kwaliteitsverhouding. Daarnaast dates gepland die niet kwamen opdagen en een date gehad met een dame die het allemaal wel spannend vond maar vlak voor de sexdate koude voeten kreeg en toch niet durfde. Mijn conclusie over SL is dat je weinig kans hebt op een geile dame. De paar dates die ik gehad heb waren met dames waar wel wat mee aan de hand was. Veel te dik en lelijk of veel ouder dan op de foto. Check dat dus goed voor je een date plant. Heb een paar keer gehad dat ik fotos kreeg waar ik echt super enthousiast over was maar die bij de date zelf minstens 10 jaar oud bleken. Een enorme afknapper. SL is eigenlijk zonde van je geld als je je er te veel van voorstelt. Als je lid wordt van SL heb je enigszins kans dat je in 3 maanden 1 echt geil en spannend contact opbouwt. Een contact waarbij je niet al te kritisch moet zijn. Uitgezakte billen, te dik en hangende borsten is wat ik tegenkwam. Het neuken met zo’n dame leert je dan weer waarderen wat je thuis op de bank hebt zitten is mijn ervaring.

  • s s says:

   vind je het gek dat je geen match vindt….iets met charme??

  • Vera Vera says:

   Fantastische reactie!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Dit is niet alleen zo op SL maar op elke datingsite of app.
   Het beste blijf je als man zijnde weg bij datingsites en apps want dit soort dingen voeden alleen nog maar meer het narcisme waar de hedendaagse vrouw al bol van staat.
   Wil je alleen sex dan ben je beter af met een bezoek aan de hoeren, waarschijnlijk is dat nog veiliger ook.

 11. paul paul says:

  waardeloos, 92 berichten gestuurd, 3 reacties terug, en ook die vrouwen haken meteen af
  riekt naar fake

  kut website. verhouding is mega scheef in mannen en vrouwen, dont do it

 12. Kees Kees says:

  Ik ben nu een maandje lid en ben best tevreden. Ik geef SL op schaal tussen 0 en 10 een dikke 7. Heb 1 heel erg leuke match opgedaan, een enorme aantrekkelijk en erg geil contact. Had dat totaal niet verwacht maar de klik is enorm. Geen schoonheid maar die vind je ook niet zo snel op SL en als ze er al zijn dan moet je echt geluk hebben. Dames die erg geil en knap zijn vind je niet bij bosjes op SL, die komen zo wel aan hun trekken. Maar als je niet te kritisch bent dan is dit een hele geile en leuke hobby

 13. Harro Bergsma Harro Bergsma says:

  Na lange tijd weer eens een 3 maanden abonnement op SL afgesloten, ik heb er nu al spijt van. SL is helemaal niks meer. Er zitten heel weinig dames op en je kunt nu nog minder berichten sturen dan al het geval was. Na 15 berichten wordt je afgeknepen. Dames zijn gratis en hebben nu de mogelijkheid om in hun profiel aan te geven dat ze alleen benaderd willen worden door vrienden. Aan die dames kun je dus niet eens een bericht sturen. Na lid geworden te zijn had ik pas beet na 5 dagen, dat was de vorige keer dat ik lid was ook niet zo. In die tijd had ik altijd wel 2 of 3 reacties op een 15 tot 20 tal berichten. Nu maar 1 en dan ook nog van een dame die op zich wel geil en voor veel in was maar bleek te liegen over hoe ze er uitzag. Stuurde me eerst een foto waar ze slank op stond en daarna een actuele foto. Echt een ongelooflijke dikkerd bleek het te zijn. Het aantal dames is ook heel sterk verminderd, ik zag dat het aantal dames uit de provincie Utrecht maar 1 pagina beslaat. Dat waren er toe ik lid was 3 jaar geleden minsten 12 pagina’s. Kortom SL is verworden tot een “datingsite” die veel frustratie oproept. Beetje doorsparen en naar de hoeren gaan is meer waar voor je geld denk ik zelf. Wel jammer want ik heb 4 jaar geleden hele geile ervaringen gehad met lekkere en aantrekkelijke dames. Er zat toen echt van alles op tandartsen, advocaten, maar nu allemaal laag allooi en heel weinig aanbod. Regelrechte dure oplichterij dus.

 14. Longlysinger/Sjoerd Veldmans Longlysinger/Sjoerd Veldmans says:

  Bij deze laat ik mij weer uitschrijven,e/o ik zou geen e-mails meer willen ontvangen. Graag alleen nog een bevestiging van uitschrijving,e/o dat er geen mails naar mij gestuurd wordt.De reden is,dat ik een gebruikersnaam en wacht woord heb,en indien ik dat invoer dan krijg ik een melding dat het een van die twee niet klopt,terwijl het goed gekeurd is.Mijn gebruikersnaam is: Longlysinger,en mijn wachtwoord,
  wat ik van u heb gekregen is *****. Indien die maar eenmalig e/o tijdelijk te gebruiken is,dan vindt ik het
  zeer lastig/vervelend op die manier te doen.Graag hoor ikvan

 15. Esther Esther says:

  Ik begrijp de frustratie van de heren. Echter, er zijn heel veel mannen op sl die gewoon echt niet weten hoe ze met een dame om moeten gaan. bovendien veeleisend. Het uiterlijk van een vrouw moet strak zijn, liefst max 35 jaar en ook nog eens hoog opgeleid. Zie de reacties van sommige heren. Dat terwijl de gemiddelde man op sl toch echt 40 plus is met bierbuikje. Secondlove is een prima site voor mensen die serieus op zoek zijn naar een secondlove. Eenmalige sexdates heb je andere sites voor die beter werken.

  • Klaas Faber Klaas Faber says:

   Ik heb zat moekes daar gezien met 2 tot 4 kinderen en ze hadden een hoop praatjes en de man weet het niet. Ben zelf universitair geschoold. Het is overwegend dikke shit.

 16. H. Jansen H. Jansen says:

  Als single man leek mij Second Love wel spannend om eens te proberen. Wat mij meteen opviel is dat te manier waarop de profielteksten van de “vrouwen” wel erg veel op elkaar lijken…. En vaak al na enkele seconden (!) nadat ik een profiel ve dame had gelezen, was mijn profiel door de betreffende dame ook gelezen…. Ik heb met 1 dame een heeeel voorzichtig mailcontact gehad, alles ruikt naar computer gestuurde fake. Mijn indruk is dat het een site die maar door weinig vrouwen écht gebruikt wordt en je door gefake van SecondLove genept wordt met fake profielen, fake reacties en fake foto’s.
  FAKE SITE!

 17. Ed B Ed B says:

  Ik ben sinds een paar dagen betalend lid.
  Dit doordat ik een knipoog en kort daarna een berichtje van een dame kreeg.
  Haar naam eindigde op een stad hier vlakbij. (Ja en ik trap erin)
  Na een paar berichtjes zonder inhoud maar ook zonder een onvertogen woord heen en weer was ineens haar profiel weg. Geblokkeerd dus.
  Stuur ik een knipoog naar een dame krijg ik een berichtje dat ik een lafaard ben dat ik niet gewoon een bericht stuur naar een dame? W.T.F.
  En een derde account (want ik denk niet dat het echte dames zijn) vraagt of ze mijn foto’s mag zien. Ik kom zo! Ik zet mijn foto’s open en stuur haar een berichtje. “Hier ben ik” mag ik jou ook zien.
  Ze heeft mijn bericht gelezen maar geen enkele reactie. dus maar weer ontvriend.
  Krijg ik een paar minuten later weer exact dezelfde vraag? “Mag ik je foto’s zien?
  Ik heb er de koude rillingen van…€ 75,- naar de klote.
  Mannen haal losse euro, gooi ze van de brug in de sloot, dan heb je er in ieder geval nog belletjes van.
  Want S.L. Gaat tot niks leiden.
  Grtz

 18. Ralu Ralu says:

  Vieze vuile hufters die dat doen! Als je vreemd wilt gaan ga dat eerst je r3latie beëindigen of juist verbeteren!!

  • Gerard Gerard says:

   Beste Ralu,
   Waarom reageer jij hier zo grof? Je hebt werkelijk geen idee waar het hier om gaat. Het zijn niet allemaal getrouwde mannen die hier stiekum bezig zijn!!!!
   Mijn vrouw kan om medische reden geen sex meer hebben maar gunt mij dat plezier en weet overal van!!!

 19. Hardloper Hardloper says:

  Deze reacties gelezen hebbende ben ik genezen.

 20. Mark Wellinga Mark Wellinga says:

  SL is vooral duur als je kijkt wat je er voor krijgt, SL is een datingsite voor sex die geen app beschikbaar heeft. Dat is lastig want je moet dan dus steeds inloggen op je pc, tablet of phone. Niet bepaald handig en ook niet discreet. Een app zou ideaal zijn want je moet er als man op SL snel bij zijn. De verhouding mannen en vrouwen op SL ligt erg scheef. Besef dan ook goed dat de gemiddelde dame ruim 130 berichten per dag krijgt. Keus zat dus voor de dames. Of je nou een drie maandelijks abonnement neemt of voor een half jaar, omdat er minder dames dan mannen op SL aanwezig knijpt SL je af als je 16 dames hebt benaderd. Ik ben drie jaar geleden ook lid geweest en toen speelde dat helemaal niet, het aantal dames dat er toen aanwezig was, was ook aanzienlijk meer dan nu in 2016 heb ik gemerkt. Het niveau van de dames is erg laag heb ik het afgelopen half jaar gemerkt. Het klinkt hard maar anno 2016 is de categorie dames op SL gewoon spuug-lelijk, oud en dik. Het opleidingsniveau is laag, en de enkele keer dat je een lekker en leuk iemand treft met een WO of HBO opleiding dan zijn het vaak alleen nieuwsgierige dames die gewoon even willen rondneuzen (of hun eigen man zoeken, dat kan ook natuurlijk !). Ook is het aantal fakers aan de dames kant erg toegenomen merk ik. Dat zijn dan dames die niet willen appen of via kik foto’s en info willen delen. Die hebben dan vaak een smoes dat ze een oude telefoon hebben en liever per e-mail kennismaken, trap daar niet in, want dat zijn allemaal fakers. Ze gebruiken dan een anoniem e-mail adres ook zoals eenechtleukevrouw@outlook.com, zodra je zoiets ziet dan weet je dat met een faker te maken hebt. ook zijn er vele dames die op SL zitten voor lekkere etentjes en goeie hotels, een lekker wijntje etc, trap daar ook niet in. Die willen niet met je naar bed of andere spannende dingen doen, maar zorgen op die manier dat ze budget neutraal het jaar rondkomen. Ik heb gedate met een type dat dit twee keer en soms drie keer per week deed, aan haar postuur was dat overigens goed af te zien. Eten en drinken op mijn kosten maar zoenen pijpen of neuken ho maar, “ik wil je echt eerst beter leren kennen” is dan het credo.In al de jaren dat ik lid ben geweest van SL (nu totaal vier jaar), heb ik eigenlijk maar 2 echt hele geile dates gehad, van die dates die je alleen maar in je dromen hebt met een echt lekkere dame. Dat is op SL echt heel zeldzaam. De verhalen die de meeste dames vertellen zijn te triest voor woorden, ze zijn vaak erg ziek (of geweest), gebruiken veel medicijnen, werkeloos, 6 keer gescheiden, diep in de schulden, slechte gebitten, en bijna allemaal echt veel te dik.Je moet van SL niet te hoge verwachtingen hebben. Op SL zijn ze jong en strak moeilijk te krijgen, die staan wel ingeschreven maar willen vaak iemand van hun eigen leeftijd of tot max 30 jaar. Ben je dus 35+ dan zul je vaak genoegen moeten nemen met iets van de tweede of zelfs derde garnituur. Maar niet geschoten is altijd mis. Heb ook wel enkele dates gehad met dames die doggy echt een verademing zijn ondanks hun postuur en leeftijd.

  • Stefano Stefano says:

   Mooi gezegd man! Is het echt zo rampzalig? Zit / zat te denken aan een abonnement voor een maand, maar is dus niet de moeite waard? Heb interesse in dames met oudere, gemiddelde leeftijd (mag tot 55 jr) vol slanke, vol vol slanke dames. Het hoeft ook geen fotomodel te zijn, snap je? Gwn paar keer vol pompen en klaar.

 21. Luc Van Parys Luc Van Parys says:

  Odilon.
  11/10/2016
  Ben hier een kwartaal betalend lid geweest op SL. Had nochtans een mooi, aantrekkelijk profiel. Ik heb in totaal zo’n 120 berichten verstuurd naar dames op SL. Heb in totaal zo’n 7 berichten terug gekregen. Men doet gewoon de moeite niet om een berichtje terug te sturen. Het is nooit tot een date gekomen. Vrouwen zijn hier enorm veeleisend. Veel profielen met één lijntje uitleg. Wat zoeken die eigenlijk? Niet moeilijk vrouwen mogen gratis adverteren, mannen moeten betalen. Moesten vrouwen ook moeten betalen dan zouden er nog veel minder vrouwen op SL staan. Aanbod mannen (85%), aanbod vrouwen (15%), dan nog gezwegen over de nepprofielen. Teleurstellend. Zijn geld niet waard!!!!

 22. Thijs A Thijs A says:

  Echt helemaal niks SL, ben er jaren geleden wel eens geweest en nu sinds een maand maar weer eens een nieuw lidmaatschap afgesloten, maar het valt echt heel erg tegen. Het aanbod voor heren is zeer matig, weinig dames en weinig echt lekkere dames. Ik onderschrijf de andere opmerkingen over SL, het is echt de categorie ziek zwak en misselijk dat je er tegenkomt. Een hoop dames willen ook echt dat je min of meer voor ze betaalt, raar want als ik dat wil dan bel ik wel een echte escort service dan weet je zeker dat wat je wat lekkers krijgt. Ze willen de duurste etentjes en hotelkamers, vind ik helemaal niet erg maar dan wil ik dat alleen maar doen voor iets beters dan ik thuis al heb zitten. En dat ben ik nog niet tegengekomen. Probleem lijkt mij ook dat de site niet exclusief genoeg is. De drempel is veel te laag, daardoor veel laag sociaal alooi. Best jammer

  • Noreply Noreply says:

   Mooi omschreven -maar dan wil ik dat alleen maar doen voor iets beters dan ik thuis al heb zitten- haha inderdaad, voor minder kunnen we thuis al eten.

 23. Ruud Ruud says:

  SL is niet meer de site die het 3 jaar geleden was. Ze pretenderen heel veel aangesloten dames in hun bestand te hebben. Daar klopt niks van. Het aanbod is heel matig weinig dames voor heeeel veel heren. Is echt uit balans waardoor het heel erg lang duurt voor je contact hebt. Daarnaast zijn het veelal dezelfde dames die ik op SL al jaren tegenkom. SL geeft je de.kans op spanning en seks naast je relatie, maar de kans op goede kwaliteit is laag. Er zitten een hoop dames op die behoorlijk desperate zijn, ziek, lelijk of oud en niet te vergeten dik. Volslank is op SL echt moddervet. Ik denk dat SL er goed aan zou doen om dames ook te laten betalen. Dat selecteert al behoorlijk uit. De drempel is nu te laag waardoor er heel veel fakers en lelijke dames op zitten

 24. J 2016 J 2016 says:

  Ik zit er een tijdje op pfff wat een arrogante vrouwen als je een normale man bent kom je niet in aanmerking. Ik zeg breng je geld ergens anders heen .Niet doen.

 25. Sjoerd V Sjoerd V says:

  SL is een dating website met wisselende kwaliteit, er zitten redelijk veel fakers op en ook veel dames die heel erg moeilijk aan hun trekken komen. Als ze je dan een foto sturen snap je snel waarom, heel erg dik, lelijk, oud of ziek. De verhalen achter zulke dames zijn vaak zo tragisch dat je libido meteen dood ligt. Een enkele keer zit er iemand tussen die heel erg de moeite waard is, lekker, en spannend is en geen faker. In een half jaar abonnement heb ik dat tot nu toe maar 1 x meegemaakt. Met de meeste dames is wel wat aan de hand. Als je van sex en spanning houdt is het wel de moeite waard toch. Zo lang je SL als een vijver kunt zien waaruit je veel weer terug moet zetten dan is het best OK. Als je perse strak, knap, en zeer sexy resultaat wilt dan ligt frustratie op de loer. dames die goed in hun vel zitten, knap, sexy en lekker zijn die hebben SL immers helemaal niet nodig. Besef dat goed

 26. Ik Ik says:

  Kan er kort over zijn, sinds vrouwen gratis zijn, zitten er alleen maar wanhopige types op, die blij zijn dat ze genaaid worden en lopen heren letterlijk hun lul achterna….

 27. Cee Cee says:

  Beste mensen,

  Wees altijd voorzichtig met het verstrekken van specifieke info en het tonen van een foto die je bv ook op LinkedIn gebruikt!

  Een vriend van mij is jaren geleden gefilmd in de motelkamer en daarna afgeperst. De tenaamstelling van een kenteken is eenvoudig te achterhalen.
  Schaf bv een simpel prepaidje aan. Als je wordt lastiggevallen is deze simpel te vervangen.
  Vertel nooit waar je werkt en houdt het bij de branche waar je werkzaam bent.
  Neem voorzorgsmaatregelen en besef: als iets (of een bloedmooie vrouw/man) te mooi is om waar te zijn…….juist! Ga vooral niet voorbij aan je onderbuikgevoel, geldt expliciet NIET voor mannen( geintje uiteraard) en blijf kritisch op de ontvangen info.

  Moet je dan paranoia zijn? Natuurlijk niet. Goddank zijn er op elke site ook oprechte mensen met de beste bedoelingen.
  En je weet het: bij twijfel gewoon niet inhalen.

  Voor dames die er een sport van maken om mannen verrot te schelden op een site: GET A LIFE!

  Veel dateplezier allemaal.

 28. Annelies Coerwinkel Annelies Coerwinkel says:

  Jammer dat er mensen zijn die geen vertrouwen hebben in SL. Het is absoluut een toegevoegde waarde als je relatie in een sleur zit.

  • J 2016 J 2016 says:

   Dat heb ik ook niet meer en hier in het Noorden zijn al helemaal geen dames en die er zijn hebben zulke hoge eisen . En stuur je ze een bericht ze reageren niet of je wordt geblokt. En dat zijn geworden en berichten niks over sex of wat anders .sl niet doen mannen een slechte site . Houd je geld maar in je zak .

  • Peter Peter says:

   Afspreken ?

 29. Kees Ligterink Kees Ligterink says:

  Wat Hans zegt over die gefrustreerde en boze dames herken ik wel, ik ook pas, ene Anouk uit Arnhem die de nickname Sioux Banshee gebruikt is er ook zo een. Je helemaal uithoren wat je doet, waar je woont, en zodra ze dingen van je achterhaald heeft krijg je de wind van voren van dat wijf, scheld ze je de huid vol, dat SL puur narcisme is en een ziekte. Ze werkt als illustrator o.a ook voor een bekende linkse omroep, maakt tekeningen etc. Ik tuinde er met open ogen in en had al veel informatie gegeven over mezelf, zelfs al een afspraak gepland. Mijn achterdocht werd gewekt omdat ik opeens niks meer hoorde. Toen ik vroeg waarom dat was ging ze helemaal los. Second Love zou ons mannen daar meer voor moeten waarschuwen. Omdat dat nog niet voldoende gebeurt neem ik het initiatief maar, pas op mannen als je gaat zoeken op SL, vertel meer persoonlijke dingen over jezelf pas na de eerste date.

 30. Hans Hans says:

  Als je als man een beetje oppast een hele goeie site. Ik ben nu twee maanden lid en heb volop sukses eigenlijk. Wel wat rare types aan de dameskant, daarvoor wil ik ook waarschuwen hier. Dat zijn hele boze dames die ws slechte ervaringen met hun eigen hubby die vreemd gaat, of gewoon gefrustreerd of gek zijn. Het is mn oppassen voor iemand met de gebruikersnaam “wezienwel”. Die dame hoort je helemaal uit, waar je werkt, wat je doet, waar je woont, essentiële gegevens zodat je te achterhalen bent en smijt dan opeens de deur dicht en zoekt contact met je werkgever. Bij mij had ze pech want ik ben mn eigen werkgever, maar ik weet dat ze dit vaker gedaan heeft. Oppassen dus bij dit type, je vergist je er lelijk in omdat ze best wel prikkelende fotos plaatst.

  • Ik Ik says:

   Jsmmer Hans, dat je de verkeerde nickname door het slijk haalt. Ik had die naam en ben me nergens van bewust.. Las het hier toevallig en heb mijn account verwijderd en opnieuw aangemaakt. Als je iemand beschuldig, dan wel de juiste…

   Beetje jammer

   • Hans Hans says:

    Als jij die Nick gebruikte dan weet je heel goed wat ik bedoel. Door types zoals jij is SL niet meer wat het geweest is en is af en toe een club bezoeken of Tinder gebruiken veel handiger. Eng wijf ben jij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑