datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op april 16th, 2018 | door Welke online datingsite?

143

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

secondlove-kosten-screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem143 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Mijnheer_PAUL Mijnheer_PAUL says:

  Ben nu al een paar maanden op deze site, valt mij heel erg tegen. Ik heb al velen mail naar de dames verzonden, maar er is er haast geen een die de beleefdheid heeft om te reageren.
  Ook heb ik sterk de indruk dat het bij de dames alles in het geheim moet. een voorbeeld al je een open huwelijk hebt mag je partner het toch weten. Ook is het mijn in ziens erg irritant en achterbaks dat de dames wel foto,s plaatsen maar ze niet laten zien vraag is dan wat hebben ze te verbergen. Je bent lid van deze site om met een ander met goedkeuring van je partner om heerlijke seks te hebben, daar is niets verkeerds mee. Waarom doen de dames dan zo achterbaks om geen foto te laten zien, en waarom doen de dames zou vreselijk achterbaks om helemaal niet een mail te beantwoorden. Valt mij echt heel erg vies tegen.

 2. Henk Henk says:

  Mijn ervaring is wat genuanceerder. Het is als man niet makkelijk om een date te scoren, er zijn veel meer mannen dan vrouwen en veel vrouwen reageren niet op berichten, maar als je een beetje serieuze poging doet om contact te leggen en een eerlijk profiel schrijft dan lukt het soms echt wel. Nep profielen ben ik nauwelijks tegen gekomen en de dame die ik op sl ontmoet heb is echt een kanjer, zowel als persoon als qua uiterlijk.

 3. Willem Willem says:

  Niet doen mensen, NIET DOEN!!! ….zeer zeer zeer slecht dat SL!!!

 4. WeZienWel WeZienWel says:

  Ik ben na twee jaar weer lid geworden en het is slecht gesteld met SL vind ik. Ik ben een dame die niet alleen maar uit is op *** maar ook wat niveau en entertainment wil. Dat is er bij de heren op SL niet meer bij, ze willen meteen op kik met je en dan krijg je meteen de vunzigste voorstellen. Het is duidelijk te merken dat het allemaal niks meer mag kosten allemaal bij de heren. De meesten vinden het al een hoop gedoe als ze een hotel moeten betalen. Ook zitten de meesten de hele dag on-line, zelfs op hun werk.Daarnaast is het onvoorstelbaar hoe er door de heren gelogen wordt, ze liegen over hun baan, hun woonplaats, hun opleiding. Niet intrappen dames, ik heb al een paar keer meegemaakt dat types zich als tandarts, advocaat, of journalist voor doen maar dat daar niks van blijkt te kloppen.

  • Melissa Melissa says:

   Het is precies zoals je zegt!
   Er wordt wat afgelogen. Ook over de leeftijd. Let vooral ook op gedateerde foto’s.

  • Vrijgezellig63 Vrijgezellig63 says:

   Beste WeZienWel,
   Dit is wederzijds, er zijn veel dames net zo aan het liegen.
   Ik ben open en eerlijk op mijn profiel. En netjes en niet onbeschoft in mijn berichten, stuur geen foto’s van mijn geslachtsdeel. Maar krijg vaak niets terug. Er zijn er wel die netjes een afberichtje sturen maar vaak niet.
   Vrouwen zetten in hun profiel dat ze alleen reageren als ik een duidelijke foto van mijzelf laat zien. Maar de dames hebben er niet eens een opstaan of niet zichtbaar!
   Ik weet wel dat de dames meer keus hebben maar het is soms ver te zoeken met de beleefdheid.
   Met vriendelijke groet Vrijgezellig63

 5. Bert Groeneveld Bert Groeneveld says:

  Ik heb hele slechte ervaringen met SL, als ik je een advies mag geven, niet doen. Het is qua prijs kwaliteitsverhouding echt duur. De kans dat je uberhaupt een date scoort is heel erg gering. Veel alleen maar nieuwsgierigen, lelijke/dikke dames, en een hele grote categorie gefrustreerde dames die er alleen maar achter willen komen wie je bent om je dan te schandpalen bij je werkgever of vriendin/vrouw. Ik ben een half jaar lang lid geweest en heb met heel veel pijn en moeite drie dates weten scoren waarbij het ook all the way ging. Van die drie was eigenlijk maar 1 dame erg lekker, de andere twee waren de categorie obesitas, maar goed als je dan eenmaal bezig bent dan maakt dat ook niet meer uit, en ben je eigenlijk nog meer tevreden met wat je thuis in bed hebt liggen, zo werkt het dan wel weer. In vergelijking met vier jaar geleden is het huidige SL echt old skool. Zoals ik hier in meedere recensies al las is het op Tinder en Badoo ook heel erg lekker vissen. Iets meer geduld hebben maar dan heb je ook wat en gratis. Wat ik eigenlijk nog het meest schokkend vond is dat de dames op SL zich alles mogen veroorloven, maar dat je als man erg op moet passen. Komt natuurlijk door hun verdienmodel, ze moeten het hebben van de dames die zich inschrijven, mannen zijn er in overvloed. Dames mogen soms de meest ranzige fotos plaatsen, maar als je het lef hebt om een foto van jezelf in blote bast of zwembroek aan te bieden dan wordt die geweigerd. Nogmaals laat je niet naaien door dat SL, een hele erge slechte datingsite, die allang over zijn hoogtepunt heen is.

 6. Melissa Melissa says:

  Het is inderdaad droevig gesteld op Second Love. Ook met de heren.
  Binnen een dag of 10 zo’n 200 berichten ontvangen. Helaas kunnen de meeste mannen nog geen e-mail van 3 regels schrijven zonder spelfouten.
  Verder blijken de meeste heren vooral uit te zijn op het uitwisselen van geile praatjes via Kik Messenger o.i.d. Daten durven de meesten niet eens. Of een date wordt kort van te voren afgezegd, met een slechte smoes want blijkbaar wordt het te heet onder de voeten.
  Daarnaast wordt er stevig gelogen over leeftijd, daar ben ik inmiddels ook wel achter. Foto’s blijken niet altijd recent te zijn. Opvallend is ook dat ongeveer iedereen een HBO of WO opleiding heeft, of zegt te hebben.
  Verder oppassen voor journalisten, dames! Daarvan hangen er opvallend veel rond op SL.
  Zes jaar geleden had ik ook een profiel op SL. Het niveau van de mannen was een stuk hoger toen. Fatsoensnormen en benadering op een nette manier laat tegenwoordig nogal te wensen over.
  Dus… klagende mannen hier… kijk eerst eens in de spiegel, ga eens bij jezelf te rade…misschien doe jij het zelf wel heel erg fout!
  En ter info… Ik val niet in de categorie vrouwen die hier door sommigen omschreven wordt. En ik ben ook niet op zoek naar andere dingen dan ***!
  Gelukkig zitten er hier en daar tussen al die profielen ook wel mannen die intelligent, goed uitziend en beleefd zijn. En die niet over hun leeftijd liegen. Die weten hoe ze een vrouw dienen te behandelen… en die ook nog echt durven daten!

  • Bas Bas says:

   Hoi Melissa,

   Mede door de vele negatieve reacties ben ik niet actief op SL, maar je reactie hierboven spreekt me wel aan. Dus op slinkse wijze benader ik je maar even zo, in de hoop je nieuwsgierigheid een beetje geprikkeld te hebben.

   Nieuwsgierig naar een Brandweerman van 29 jaar, die echt HBO is opgeleid en op dit niveau naast zijn brandweerwerk ook werkzaam is. Sportief en enthousiast.

   Dan zie ik graag een bevestigingsmailtje in mijn inbox binnen vallen (basvanhelmond@outlook.com).

 7. Jaques Le Noble Jaques Le Noble says:

  Echt een waardeloze site, het aantal gefrustreerde te dikke dames is er in overdaad aanwezig. Heel laag sociaal niveau, alleen maar nieuwsgierig, of op een relatie uit. Met name voor dat laatste wil ik extra waarschuwen. pas er mee op om fotos te delen of te veel informatie over jezelf te geven in een beginstadium van een contact op SL. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat wanneer de dames dan teleurgesteld raken omdat ze merken dat het je alleen om de *** te doen is, ze al je info dreigen openbaar te maken. Echt hysterische zwaar gefrustreerde types zitten er op die site. Als je redelijk snel wilt ****** is Tinder op dit moment het beste. Het is even geduld hebben maar als je het goed aanpakt zitten er zat dames tussen die alleen maar *** willen. Werkt heel goed, ik heb al een paar keer sukses gehad met echt lekkere en ontwikkelde dames. SL is echt een afvoerputje geworden.

 8. Hans Hans says:

  Second love is niet meer de *** gerichte dating site die het ooit was. Ik kom er nu vier jaar maar het werkt niet meer. Het aantal dames dat er al jaren op staat is enorm. Je komt steeds dezelfde types tegen, nieuwe dames is erg zeldzaam. Daarnaast is het aantal dames dat niet alleen maar *** maar vooral een relatie, etentjes, musea, stedentrips wil enorm op SL. Daarvoor kom je als man niet op SL natuurlijk en daar betaal je je lidmaatschap niet voor. Dat ze dan toch een soort van relatie willen geeft een hoop gedoe. Het ontaard dan snel in claimen en plakken en controleren. Alleen de categorie desperate die erg dik en en lelijk zijn bereid tot alleen *** merk ik. Kan ook lekker zijn soms maar niet wat ik zoek.

 9. Henk Henk says:

  Second love is echt over zijn hoogtepunt heen, het is verworden tot een sex gerichte dating site voor dames van de tweede garnituur, en dan laat ik me nog enigszins positief uit. Ik kom er nu vier jaar, heb wat langere vaste contacten gehad, en wat kortere, maar het is echt merkbaar dat het niveau daalt. De dames die zich nu op SL aanbieden staan er vaak al jaaaaren op, zijn vrijwel allemaal zwaar obees, veel te dik, of hebben problemen tuis, en dan bedoel ik niet een klein probleempje, maar echt serieuze ellende. Partners die ernstig ziek zijn, schulden, zelf ziek of gebrekkig, werkeloos. Als je echt niet kieskeurig bent en je wilt kans maken op snelle eenmalige sex dan is second love een uitkomst. dan moet je niet te kieskeurig zijn. In het begin van SL was het aantal hoog opgeleide vrouwen nog wel behoorlijk, ik heb toen zelfs lange tijd een tandarts als vaste SL gehad, maar nu is het allemaal laag sociaal niveau. Ik heb op Tinder veel meer sukses voor een sex gerichte date. Het is wat meer geduld hebben op Tinder, maar er zitten zeker dames op die alleen maar en vooral snel sex zoeken. Daar heb je veel meer kans een dame van niveau tegen te komen.

 10. Josh Josh says:

  Ja door alle reclame denk je zou dit dan beter zijn dan de rest??? Nee dus. Niet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑