datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan Second Love logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

145

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

Second Love screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem145 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. soulsearcher soulsearcher schreef:

  Mijn ervaring tot nu toe.

  Ik twijfel, vermoed dat er toch (een deel) fake accounts op staat. Waarom ik dat denk. Ik krijg van drie verschillende vrouwen woord voor woord de zelfde reactie op van mij drie totaal verschillende mails. Daarnaast met een dame contact die nu al drie maal van naam is veranderd. Ik heb alleen contact via mail en Kik nog maar ik heb een donkerbruin vermoeden dat ik haar nooit echt zal ontmoeten.

  Wel twee maal een date/ontmoeting gehad. Alle twee een beetje belast zullen we maar zeggen. Alle twee singel. in beide gevallen werd het veel gedoe en is het na 1 ontmoeting (tot mijn opluchting) gestopt.Ik heb nog voor twee weken betaald dus ik kijk het nog even aan. Maar ik vermoed dat het me niets anders gaat opleveren daan dat ik er veel tijd aan besteed, ook nog de nodige euro’s kost en het resultaat (een dame die af en toe erotisch wil afspreken) nihil zal zijn.

  tip, een contact advertentie in de krant heeft me wel eens een reeks dates opgeleverd. Misschien ga ik dat maar weer eens proberen.

 2. Eline Eline schreef:

  Ik persoonlijk heb deze website als positief ervaren. Ondanks dat de chat totaaal niet handig is.. als ik dan enkele mailtjes heen en weer had gestuurd met iemand en elkaars foto hadden gezien (en goedgekeurd) stelde ik vaak voor om verder te chatten op kik. Ik heb 1 keer iemand leren kennen dat een 4 maanden heeft geduurd. Toen dat afgelopen was na enkele maanden nog eens een kijkje komen nemen. Ook weer snel iemand ontmoet. Dat verliep goed en nu zien we elkaar 1-2 keer per maand

  Tip voor mannen; ikzelf ben 25 dus als een man van +45 voor mij persoonlijk te oud is dit gewoon aanvaarden. Heel veel mannen bleven doordringen dat een ervaring met een oudere man de moeite ging zijn enz. 1 keer nee is nee..

  Zeker niet meteen over seks beginnen bij je eerste mail als je zelf graag een affaire wil op lange termijn

  En als laatste beseffen dat de verhouding mannen en vrouwen niet juist zit. En dat daarom niet alle profielen fake zijn. Ik ben zelf slank, lang blond haar en zie er niet als een typisch model uit maar toch twijfelde sommige mannen aan mijn echtheid.

  Voor mij dus een positieve manier ervaring.

 3. Fauna Fauna schreef:

  Na het lezen van deze reviews, toch maar iets anders zoeken. Neem het zekere voor het onzekere.
  Heeft iemand nog tips waar je beter terecht kunt?

 4. Hans Nijboer Hans Nijboer schreef:

  SL is vooral erg duur en weinig kans om hier iemand te vinden voor sex en passie. De verhouding mannen en vrouwen is er enorm scheef dus vrouwen hebben the lead op SL. Je moet echt geluk hebben wil je iemamd vinden die er een beetje goed uitziet, stabiel is en er echt voor gaat. Er zitten qua dames veel nieuwsgierigen, fakers en beroeps-prostituees tussen. Ook veel single dames die hier een man zoeken valt me op. Geen probleem want er zitten ook veel single mannen op SL heb ik gemerkt. Je moet dus heel erg veel geluk hebben wil je op SL een dame kunnen vinden met wie je oo niveau los kan. De meeste dames zijn psychisch instabiel, erg ongelukkig en ontevreden en over het algemeen heel erg obees / dik. In de zomerperiode of vakantieperiodes moet je geen lid worden omdat het merendeel van de dames dan niet actief is op SL. Kortom SL is een datingsite die erg duur is en weinig oplevert. SL levert vooral frustratie op.

  • BOEMIE BOEMIE schreef:

   Als SL jou veel frustratie op levert,waarom zit jij erop dan.? Ik denk dat jij ook zelfs ONGELUKKIG bent,vandaar jou zieligeCOMMENTAAR. En typisch NEDERLANDS, SL is duur en duur,ga er dan niet op als jij dit te duur vind,jij bent zelfs diegene die dit wilt, SL vraagt jou toch NIET om je in te schrijven?? En als jij de vrouwen te dik vind,zoek ergens dan toch n slank iemand.altijd gezeild en commentaar over vrouwen,maar jullie mannen hebben wel de vrouwen nodig,kortom,BLIJF MAAR LEKKER BIJ JOU EIGEN VROUW.als jij die wel hebt.ps.misschien zit jou vrouw ook zelfs op SL omdat jij ook NIET goed bent

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Boemie, stop met deze onzin. Hans schrijft hier zijn ervaringen op en dat doet hij netjes en concreet.
    De meeste sites en apps leiden tot frustraties bij mannen, om evidente redenen, waarvan een aantal door hem zijn benoemd.

  • superboer superboer schreef:

   @hans. ik geloof zeker wat je schrijft.. velen zijn geestelijk niet in orde, of te dik, en om financiele bedoelingen. En ja echt super te duur.

 5. Robert Robert schreef:

  Ik lees hier al een tijdje mee en vond de reacties hier en daar nogal wat onvriendelijk naar de dames die op datingsites staan. Ik heb zelf geen ervaring met datingsites, dus ik kan er niet over oordelen. Maar nu ben ik een paar maanden in Azië en tot mijn verbazing vertellen de vrouwen hier over de veeleisende Nederlandse vrouwen, vrijwel precies zoals jullie er hier over schrijven.

  Interessante materie.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Gisteren een date bij mij thuis en deze (buitenlandse) dame viel het op dat mannen hier niet op vrouwen afstappen. Ze lijken geen interesse te hebben. Heb haar uitgelegd dat veel nederlandse vrouwen slecht benaderbaar zijn. Uit de hoogte en arrogant. Veel mannen houden het dan voor gezien en investeren niet veel meer. In het uitgaansleven wordt er ook veel minder gewoon een praatje gemaakt viel haar op.In haar land gaan mensen naar de kroeg om een gezellige avond te hebben en zoeken contact, maar dat ziet ze hier niet gebeuren. Afstandelijk en moeilijk gedoe. Zij snapt er niks van. heb haar ook uitgelegd hoe feministisch het hier is geworden. Gelukkig is zij zelf niet zo. Zelfstandig maar zeker niet feministisch

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    …en omdat vrouwen niet meer benaderd worden door mannen, gaan ze het over een andere boeg gooien: #metoo etc. Dat gebruiken ze dan als social proof. Zo van: oh echt dat ik nog wel benaderd wordt. Het lijkt wel een nieuw statussymbool. Alsof vrouwen niet opdringerig kunnen zijn. Breek me de bek niet open…

    Ik date thans zelf een Oekraïnse en zij snapt ook helemaal niets van NL-vrouwen. Ze hebben altijd ‘een hoop gedoe’ en geheel onherkenbaar is dat helaas niet.

    De kledingkeuze valt al helemaal niet in de smaak en zo veel (geld en moeite) hoeft het allemaal niet te kosten. Dat gezegd hebbende geldt het helaas ook voor mannen.

   • superboer superboer schreef:

    klopt, allemaal erg afstandelijke type vrouwen hier, arrogant ook mgtow, zij hebt gelijk en jij ook.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Het is waar dat mannen er ook vaak beroerd bijlopen. Nederlands dingetje……alles zo goedkoop mogelijk. In het buitenland pluk je ze er dan ook zo tussenuit, de nederlandse toeristen. Het gekke is dat je dit dan ook op datingsites ziet. Dus een plaats waar je mag verwachten dat mensen zich van hun beste kant laten zien.
    De praktische kapsels blijven ook een bijzonder fenomeen. Mn date vertelde me dat lang haar een statussymbool voor vrouwen is. Zij snapt niet dat vrouwen zich zo lelijk maken en soms weet ze niet of het een man of een vrouw is.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Wanneer je een buitenlandse vrouw date dien je wel te realiseren dat zij het verwacht en waardeert dat je het voortouw neemt, de richting bepaalt, niet vraagt wat te gaan doen maar met een plan komt en vervolgens haar vraagt of ze hiermee akkoord is. Je kunt ook (als je merkt dat zij jou leuk vindt) het initiatief nemen om te gaan zoenen etc. Het hard to get /friendzone – spelletje dat je hier nog zo veel ziet kun je vergeten. Eigenlijk moet je alles vergeten wat je in deze feministische cultuur is aangeleerd wat betreft de man/vrouw relatie. Dat maakt daten met een buitenlands vrouw tot een uitdaging, maar de beloning is navenant.

 6. Kleurstift Kleurstift schreef:

  Second Love is een volledige Nep site met maar een paar echte profielen, ik heb in twee maanden veel gereageerd en maar 2 antwoorden gekregen en 1 date gehad met een eerlijk gesprek maar onthutsend over SL meeste vrouwen worden gratis in geschreven en een aantal tegen kosten, 1 vrouw gevraagd naar SL zij had ook betaald had maar ook haar ervaring, allemaal “FAKE”
  Niet om de kosten maar gewoon omdat je zachtjes gezegd gewoon wordt opgelicht. En inderdaad voor dit bedrag kun je beter commercieel gaan is ook nog eens discreter.

  Tot slot heb mijn les geleerd en voor al die azijn pissende wijven, op twee nette dames na die hun ongezouten mening over deze dating site hebben gegeven, zijn zeker zo lelijk als de nacht.

  • Pieter Janssen, of Peeters ofzo... Pieter Janssen, of Peeters ofzo... schreef:

   Fake, nep… dan weer een ander die zegt niets verkeerd aan…
   Hoe kan je nou nog weten wat er waar is en wat niet.
   Misschien zijn de klagers hier wel lelijke dikke trollen van mannen, maar misschien zijn personen als Jay en Lola even goed wel deel van een marketing team van Second Love …
   Het feit is, ik heb geen site nodig om vrouwen te versieren. MAAR ik zit in een verzuurde relatie, met een kind van 2,5 jaar dat ik doodgraag zie, en ik kan dus 1) niet zomaar men koffers pakken, en 2) niet elke dag de versiertoer op gaan om toch maar aan mijn trekken te komen.
   Ik ben dus wél effectief op zoek naar een discrete manier om mensen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten, en hetzelfde willen als ik.
   En daar wringt nu net het schoentje: welke sites zijn tóch betrouwbaar voor een niet onknappe man van 35 die een niet onknappe vrouw wil vinden om elkaar “uit de nood” te helpen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @Pieter; Ik denk dat er niets anders op zit om je sociale cirkel zo groot mogelijk te krijgen. Veel er op uit, cursus, sport. En gewoon wat flirten, babbeltje maken. Want als je het stiekem wilt dan gaat dat niet zo via Tinder en andere apps. Toen ik nog getrouwd was waren er ook altijd wel dames die interesse toonden, maar toen stond ik daar niet voor open. Dat is in deze dan ook de manier om wat te regelen ook al heb je niet meteen resultaat. Kwestie van geduld dus.

  • BOEMIE BOEMIE schreef:

   Ik denk dat jij zelfs ook zo lelijk bent als de nacht vandaar jou ervaring.als jij leuke vrouwen en leuke reacties had zou jij NIET zo reageren.kortom,SL heeft jou NIET benaderd,JIJ HUN.dus hou je domme reacties voor je zelfs .

 7. Jay Jay schreef:

  Ik herken me totaal niet in deze reacties. Nooit fake profielen tegengekomen op SL. Ja, je moet wel je best en je krijgt vaak geen reactie, maar dat komt ook omdat vrouwen zich inschrijven en dan vervolgens nooit meer komen. Ik heb 5 dates gehad in 4 maanden tijd en had er meer kunnen hebben maar heb verschillende vrouwen afgewezen. Heb veel van die vrouwen meerdere keren gezien.

  Okay, ik ben hoogopgeleid, slank en afgetraind en dat helpt wel… Maar goed zo werkt het in de kroeg ook. En ja de dame op SL zijn geen 9’s want die kunnen zo een man krijgen. Maar zeker in de categorie 38-45 zitten er echt leuke vrouwen tussen maar je moet ze wel even versieren. “Hallo wil je neuken” ga je het niet mee redden.

 8. Wim6119 Wim6119 schreef:

  Wat een nepsite zeg, die 80 euro had ik beter aan een dame van lichte zeden kunnen besteden dan had ik in ieder geval nog en half uurtje sex gehad. Altijd dezelfde dames die dag en nacht online zijn (moeten ze nooit slapen). Op praktisch geen enkel berichtje krijg je antwoord retour en als je al antwoord retour krijgt dan zijn het berichten van één regel met de mededeling dat ze al bezet zijn (waarom staan ze dan nog steeds op sl) of dat je profiel hun niet aanstaat of andere onzin. Het komt altijd op hetzelfde neer. Eén en al fake helaas.

  • Cee Cee schreef:

   Werkelijk???? Doodvallen over 80 euro???
   VOC mentaliteit????
   En dan verbaasd zijn dat er geen date volgt en dus maar ingeschreven dames afkraken…
   Stoer hoor! Zou het kunnen zijn dat je je zelf mateloos overschat?
   Ga je lekker schamen met je partner die er ook geen zin meer in heeft….
   Hoe zou dat toch komen????

 9. Karel Smit Karel Smit schreef:

  Wat een shit site, die gebruik maakt van heel veel fake profielen. Het is één grote oplichterij! Echte profielen sneeuwen onder in de lokkertjes!

  • M. & F. M. & F. schreef:

   Hallo Karel, wij zagen je reactie en vroegen ons af of wij u anoniem kunnen interviewen over secondlove. Voor ons profielwerkstuk zijn wij namelijk bezig met een onderzoek naar online vreemdgaan. Zou u een mailtje willen sturen naar pwsonlinevreemdgaan@hotmail.com als u ons hierbij wil helpen? Alvast bedankt! Groeten M. en F.

 10. Naomi Naomi schreef:

  Hallo hoe gaat het? Als je een echtgenoot hebt waarvan jij denkt dat die je bedriegt, is het het beste om iemand in staat te stellen toegang te krijgen tot zijn telefoon zonder hun medeweten. Het geeft je alle informatie die je nodig hebt over locatie, WhatsApp-berichten, oproepen en ga zo maar door. Ik heb deze service twee keer gebruikt en het is heel legitiem en efficiënt. Mail ze rootgatehacksAT tutanota DOTcom

 11. Scholier Scholier schreef:

  Hallo allemaal. Ik kom hier met misschien een vreemde vraag. Ik ben een scholier van 17 jaar en ik ben bezig met mijn profielwerkstuk over second love. Voor mijn profielwerkstuk is het van belang om (ex-)leden van second love te interviewen. Daarom probeer ik het op deze manier. Zou iemand mij kunnen helpen? Ik zou graag een interview afnemen via de mail. Dit blijft volledig anoniem. Alvast bedankt. Groeten, een nieuwsgierige scholier. Mail mij op noud1976@outlook.com

 12. Klaas Klaas schreef:

  Hoi Peter V. Ja wel vies he van die vrouwen… ja geloof ik ook, bedoel dat er velen met een virus opstaan en een besmettelijke ziekte.. ja echt wel vies man.. ik waag me ga niet aan deze site, weet niet of dat wel zulke nette vrouwen zijn, ik val op een nette vrouw, nee geen ene wie al vele mannen versleten hebt…

 13. Peter V Peter V schreef:

  allemaal probleem gevallen op deze website, want dames die slank, stabiel en knap zijn die hebben een website als SL helemaal niet nodig natuurlijk. Ik kan er een boek over schrijven over de treurnis die SL heet. Dames die gewoon aangeven dat ze besmet zijn met het HPV virus (te smerig voor woorden), geen huisraad of een normale woning hebben, allemaal heel erg zwaar/obees zeg maar vet zijn. Een keer naar de hoeren levert je ws meer klasse en plezier op dan wat er op SL aangemeld staat. Zonde van je geld qua inschrijving en zonde van de investering qua tijd. Het zijn allemaal sneue lelijke types

 14. David David schreef:

  hoi Lola.. wat leuk voor jou dat je het naar je zin hebt nu….ik ben zelf al jaren gescheiden, zie er goed uit voor mijn leeftijd [ 55jaar] nee ik wil niet op deze site, wenst een serieuze relatie… staan op second love ook vrijgezelle Dame;s? of alleen gehuwde? En vanaf welke leeftijd? tot hoe oud staan zij er op?

 15. Tom Tom schreef:

  Ik betaalde eind augustus bijna 80 euro voor 2 maanden lidmaatschap. Ik heb mijn account na 2 weken verwijderd want je wordt hier als man niet gelukkig van. Ik heb vrijwel nooit een berichtje terug gezien en als er een summier berichtje terugkwam en ik wilde reageren dan was het account van die persoon in ene geblokkeerd en of verwijderd.
  De tendens is inderdaad dat er veel meer mannen op de site zijn dan vrouwen terwijl er in het echte leven meer vrouwen zijn dan mannen (op mijn middelbare leeftijd dan he).
  Al die mannen duiken dan op die ene vrouw die beschikbaar is en die wordt dan bedolven onder mail en schrikt zich kapot. En kan het ook niet beantwoorden natuurlijk.

  Dat de site nep is met fakeprofielen zou ik niet durven zeggen. Dat je geld er als man slecht besteed is weet ik wel zeker. In een bordeel krijg je er tenminste sex voor in de plaats. Bij second love alleen frustratie. Maar je moet alles eens proberen in het leven en daar is er dit 1 van vind ik.

 16. LoLa LoLa schreef:

  Ik ben afgelopen mei lid geworden, vrouw, hoogopgeleid, sportief en slank. Ik herken dus niet wat hier geschreven wordt over de vrouwen op SL.
  Ik werd voor het eerst lid en kreeg contact met een hele leuk man, heb daar nog steeds heel leuk contact mee… We hebben veel lol met elkaar, naast al het andere.
  Het is inderdaad zo dat ik, als vrouw, ontzettend veel reacties kreeg, ook al had ik zelf bijna niets geschreven. Het is niet te doen om iedereen netjes een bericht terug te sturen, helaas.
  Zo’n eerste indruk qua berichtje blijkt wel belangrijk.
  Maar om nou alle vrouwen op SL af te schilderen als nep, dik, lomp en vol tattoos…. Gelukkig niet zeg.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Zie hier het bewijs uit eigen mond dat een beetje vrouw niet eens alle berichten KAN beantwoorden. Zo gaat het op bijna elke datingsite. Stop met daten. Ga MGTOW. Vergaar geld, investeer in jezelf, je hobbies.Voor een date stap je het vliegtuig in. Vrouwen in nederland zijn compleet overgewaardeerd

   • Lola Lola schreef:

    Vliegtuig in? Serieus?
    Jammer dat jij blijkbaar negatieve ervaringen hebt met nederlandse dames..
    Zegt denk ik verder niets over SL

  • Moon Moon schreef:

   Sorry hoor, maar iedereen is daar hoog opgeleid, waarom zat je niet op elitedating dan?
   Is het niet zo, dat jij en de heer in kwestie, te desperate waren en het daarom klikte

   Ik zie er goed uit, WO en de dames zitten er of voor tijdsbesteding of om te hoppen…

   Ik ken de site al jaren, maar de laatste 2 jaar, staat er alleen maar bagger op, doordat de dames gratis zijn

   Ik ben er afgegooid, omdat mijn IQ niet strookt met Charlie…ook vreselijk nep…

   Dus, nee, ik ben het niet eens met jou verhaal!!

   • Lola Lola schreef:

    Elitedating? Geen idee waar je het over hebt?
    SL uitgeprobeerd omdat dat de enige site was waar ik van gehoord had.. (wereldje was nieuw voor mij).

    Desperate ben ik zeker niet.. toch beetje jammer zo’n opmerking.
    De heer in kwestie en ik dagen elkaar ook intellectueel uit.. en het gaat zeker niet alleen maar om sex.
    Mijn keuze hiertoe was zeer bewust…en niet omdat ik verder geen leven heb, integendeel.
    Is een vrolijke en fijne aanvulling op de rest…

  • BOEMIE BOEMIE schreef:

   Goed zo Lola,ben ik helemaal met jou eens.veel mannen zij ook lelijk en dik,liegen ook over hun pik,meestal zijn hun pikken kleiner dan mijn pink,en krijgen ook geen erectie,laat hun maar hier over praten,i.p.l.v vrouwen af te zeiken op SL.aan alle mannen die zo negatief zijn over SL. BLIJVEN JULLIE A.U.B BIJ JULLIE EIGEN VROUWEN THUIS.

 17. Gewoongevoel Gewoongevoel schreef:

  Ik ben er ook sinds kort lid, ik vind wel dat ik een eerlijke mening moet hebben daar waarom mannen aan het lijnjte houden als ik al zie dat het toch niet echt mijn type is? Dan ben ik liever eerlijk ok kan niet op iedereen reageren want blijken toch veel mannen te zijn die alleen maar lusten hebben sorry ben ik hier niet voor gezelligheid en eerlijkheid als preoriteit 😉

 18. Moon Moon schreef:

  SL is een site voor nepprofielen idd, heel veel sames zijn nep en voor de wel serieuze dames, is het onbegonnen werk

  Omdat de zgn fake dames, gelijk zgn srx willen, dus de heren blijven hangen als en bij op de honing, dan hebben ze betaals en is de dame in kwestie met de noorderzon vertrokken

  Mijn profiel is verwijderd omdat ik te direct over SL was in mijn profiel

  Dus heren, hou je geld in de pocket…fake site, ze lezen ook je berichten of verwijderen ze gewoon

  Leukevrouwhier@…

 19. Pietje Pietje schreef:

  Een hele slim opgezette fake site. Zeker 150 vrouwen aangeschreven. Van een stuk of 10 een geen interesse regeltje gehad voor of na het openzetten van een fotootje. Van de rest (stuk of 140) helemaal niets maar dan ook niets. Dit klopt voor geen centimeter tenzij dit land vol zit met horken, dat kan natuurlijk ook.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ben je CEO van een grote beursgenoteerde onderneming en zie je er uit als een filmster dan krijg je misschien respons van een vrouw met het postuur van een sloopkogel, een verlopen hoofd met een sigaret tussen de lippen en een paar tatouages die groter zijn dan de voorkant van een stripboek.

 20. Pierre Pierre schreef:

  Niet helemaal waar al spreek ik over 3 jaar geleden.Ik had na 3 dagen al”beet”zo te zeggen en er een leuke langlopende relatie aan over gehouden.
  Het kon toen wel, maar nu inderdaad heel erg vaag geworden.
  het leuke van deze site is dat als je abonnement afgelopen is, bijna zeg maar , dan krijg je opeens wel reactie, spontaan zelfs van vrouwen.In de hoop dat je weer euro,s gaat betalen

 21. Gerard Gerard schreef:

  Allereerst is dit een gruwelijke nep-Site. ALS … en dan bedoel ik ook echt als er uberhaupt al iemand reageert is dit natuurlijk altijd afwijzend en negatief. Natuurlijk wel met ijzersterke argumenten zoals je oren hangen niet recht of je neus is te klein, te groot, de dik, te dun, te lang, te recht, te krom, etc, etc. Als je vervolgens zo’n ijzersterke reactie wilt reageren heeft de ‘dame’ in kwestie jou al geblokkeerd of sterker nog het profiel bestaat opeens niet meer op SL. Hm, vaag?
  En al die ‘vrouwen’ hier die hun goede ervaringen aan het delen zijn : leuke geprobeerd mannelijke medewerkers van Second Love. Want het is wel heeeel toevallig dat de ‘vrouwen’ wel positief zijn en alle mannen hier – uitgezonderd de mannen die in hun fantasie heel veel van deze ‘vrouwen’ gepaald hebben maar niet toe wil geven dat het bij rukken is gebleven – negatief. En natuurlijk ligt dat alleen maar aan die mannen. Dat zijn allemaal foeilijke horken en die vrouwen allemaal bloedmooie wijven ….. Waarom ze dan hun gewicht niet invullen, geen foto’s hebben of 80kg wegen bij een lengte van 1.60 mtr begrijp ik niet.
  Ik, ja ook ik ben zo stom geweest om voor deze Site te betalen. Hopelijk heb ik mijn les geleerd.
  En tot slot nog voor al die azijnpissende wijven die hun ongezouten mening over datingssites geven : singel zeker en zo lelijk als de nacht …

 22. GerdeMan GerdeMan schreef:

  Ik ben onlangs lid geworden maar ik ben bang dat de bijna 80 Euro weggegooid geld is en dat alle voorgaande Reviewers gelijk hebben. Er reageert geen hond en ALS ze al reageren … dan wimpelen ze je met een flutexcuus af. Nep Site dus :-(.

 23. Peter Peter schreef:

  Nep site bespaar je de moeite, veel dezelfde antwoorden, had beet de 79 euro voor 2 maand ergens anders aan kunnen besteden. Never again!!!!

 24. Doggyman Doggyman schreef:

  SecondLove is 90% nep. Er staan ook echte profielen tussen, maar die worden bedolven onder de reacties. De meeste vrouwen voelen zich door al die aandacht al te goed om bijvoorbeeld hun lengte of gewicht in te vullen. Foto’s vinden ze ook niet nodig. De nepprofielen herken je doordat er geen enkele eis aan de potentiële date wordt gesteld, alleen ‘spannend’ of ‘leuk’ of iets anders nietszeggends.
  Wat je ook schrijft, hoe persoonlijk en verzorgd ook, er volgt nooit maar dan ook nooit een reactie.

  De weinige echte vrouwen op eisen vaak wel van alles, maar dat is uiteraard eenrichtingsverkeer. Wat ze zelf te bieden hebben blijft daar meestal ver bij achter, wordt verzwegen of over gejokt. Van de echte vrouwen krijg je nog wel eens een reactie, al is dat meestal dat ze nog even verder willen zoeken ook al weten nog niets over jou.
  Die ene leuke date die je zoekt ga je hier niet vinden. Als leuke man heb je hier helemaal niets te zoeken. Als leuke vrouw trouwens ook niet.

  Deze site heeft als doel: je geeft ego-trippende incourante vrouwen een platform en daarmee lok je argeloze mannen om zoveel mogelijk geld uit hun zakken te kloppen. Niet aan beginnen dus!

  Mijn advies: neem een hond en ga lekker buiten wandelen, daar kom je veel leukere vrouwen tegen, van alles tussen de 16 en 60, fitter, sympathieker, aanspreekbaarder dan die griezelige cougars, verwaarloosde alcoholistes, zwetende woonwagentypes, verzuurde 60-plussers, gescheiden bijstandmoeders, virtuele spookdaters en andere ellende.

  • mupke mupke schreef:

   je kunt mijn profiel bekijken, heb me net ingeschreven en ben serieus, hoor het wel ik sta onder de naam mupke

   • Doggyman Doggyman schreef:

    Hoi Mupke,
    Leuk dat je reageert. Helaas ben ik er al weg dus ik kan het niet bekijken.
    Wil je contact? Ik zoek nog steeds een SL…

  • Henk Henk schreef:

   Heel herkenbaar, ik ben met tussenpozen lid geweest nu recent weer maar het is inderdaad geld weggooien. Het aantal echt serieuze aantrekkelijke dames op SL is zeer gering. Als je je zak een keer wilt legen en daar geen geld voor wilt uitgeven dan heb je op SL wellicht kans. Dan moet je wel bereid zijn het te doen met te dikke en vaak zwaar in de problemen zittende types. Ik zou er een boek over kunnen schrijven waar ik allemaal geweest ben en wat ik meegemaakt heb. Te sneu voor woorden, je hebt dan wel sex en komt aan je trekken maar niet bepaald verheffend. De kans dat je een aantrekkelijke dame op SL vindt is zeer klein, het aanbod zeer jonge mannen is heel groot en ik hoor de laatste tijd dat er ook heel veel vrijgezelle mannen de SL site gevonden hebben en dus in wezen vervuilen. Weinig kans dus als je heel kritisch bent.

 25. hekelaanprinsessen hekelaanprinsessen schreef:

  veel dames online en willen eigenlijk niks mischien niet met mij alleen maar lijkt me sterk dat er helemaal niemand reageerd! ook zijn telkens de zelfde mensen online… waar ik van af vraag of dat niet gewoon lolkertjes zijn! verder veel dames die de schijn er van te hebben totaal niet iets te willen.. ze lijken niet uit op een date ofzo… zo lang mogelijk betalen op de site

 26. Ron Ron schreef:

  Grote onzin deze site.
  Ze zeggen zoveel leden te hebben en dan zijn er vaak maar 15 a 16 vrouwen online. Jaja.

 27. Driepinter Driepinter schreef:

  Een hele dure fake – site.. Bij contact met een ‘leuke’ dame herken je het op een gegeven moment onmiddellijk : ik word aan het lijntje gehouden. Willen graag de ultieme ‘klik’ via SL, terwijl de ‘echte’ profielen op een te verwachten moment zeggen ‘laten we nu maar eens kennismaken’. Ook gebeurt het dat een profiel plotseling is verdwenen uit je mail-geschiedenis. Hoe kan dat? Als iemand zich afmeldt dan is dat zichtbaar middels een doorgehaalde naam. ACM zou deze site onmiddellijk moeten verwijderen. Feitelijk behorend tot de categorie oplichterij.

 28. Me Me schreef:

  In deze zogenaamde review staat als ‘eigen tekst’ genoemd: “Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren”.
  Maar dan zonder aanhalingstekens. Duidelijke nepreview dus, geschreven door sl zelf.
  Deze website is ook fake.

 29. Ricardnightrod Ricardnightrod schreef:

  Sl ik heb een leuk profiel opgesteld. Helemaal niets pffff . Geld klopperij hier. Fake fake en nog is fake. Paar gereageerd op dames . Gewoon heel normaal. Nog niet een knipoog. Mannen geloof hier niet in WAARDELOOS !!!!

 30. Robert Robert schreef:

  Na twee maanden wel klaar met Second Love. De vrouwen met echte profielen krijgen zoveel berichten, dus het is heel moeilijk om in contact te komen. Heb wel wat contacten gehad, maar uiteindelijk op niets uitgelopen. Daarnaast heel veel nepprofielen, van zgn hbo opgeleide dames en als je al antwoord krijgt, vraag je je af of ze de lagere school wel afgemaakt hebben. En na1 of 2 berichtjes hoor je helemaal niets meer..Of ze willen via kik verder en vervolgens nul reactie krijgen. Dus ik ga voortaan maar weer ouderwets naar de kroeg, kan ik in ieder geval nog een biertje kopen van mijn geld…

 31. Rick DH Rick DH schreef:

  Ik ben blij dat ik de hierbovenstaande reacties lees, want ik twijfelde eigenlijk of ik hierin energie moet steken. Ben al twee keer lid geweest en waar ik het meeste me aan stoorde was de nogal sfeerloze en quasi-zakelijke houding van de dames. Het is allemaal bomvol scepcis en beoordeling van het uiterlijk, ik heb een lachwekkend voorbeeld ter verduidelijking, “je bent het helemaal” reageerde een dame, en terecht, want ik ben ook gewoon prima gezelschap, geen dooie, en niet alleen gericht op een zaadlozing.
  Mijn foto wordt vrijgegeven, en what a surprise “nee, je bent mijn type niet” hahahaha!
  Nul bierbuik, 85kg 1m85, uiterst intelligent en gezellig, maar het gaat de dames niet om de inhoud, ze zijn net zo hard bezig met puberen als veel mannen: het enige wat telt is uiterlijk voor 99,5%

  Als je het geduld kunt opbrengen om door 110 domme oppervlakkige negatieve sceptische reacties heen te banjeren als een commando in opleiding door de bagger gaat om die 0,5% normale vrouwen te treffen dan moet je vooral lid worden.. maar ik heb het geduld er niet meer voor.
  A waste of time.

 32. P te L P te L schreef:

  Ik ben een paar dagen niet betalend en een paar dagen betalend lid geweest.

  Ten eerste zijn er maar weinig vrouwen überhaupt in het hele land.
  Verder viel mij op dat er een aantal mooie vrouwen constant online zijn en nop opvallender: het taal;gebruik is vrijwel identiek. Mijn vermoeden is dan ook dat er iemand de (nep)profielen beheert en daarmee een beetje geld ophaalt.

  Ik heb binnen 1 week gecanceld en verwacht mijn geld terug te krijgen….

 33. John John schreef:

  Zit er nu een maand op en heb al met meerdere vrouwen leuk contact gehad.
  Maar denk dat de meeste mannen er alleen voor de sex in knallen.
  De vrouwen zoeken ook iemand om met te delen en te lachen .
  Dus super ervaring hier

 34. annemieke annemieke schreef:

  Ik heb anderhalf jaar geleden als vrouw een hele leuke tijd gehad dankzij second love. Ik heb verschillende dates gehad en een aantal leuke mannen gedurende langere tijd ontmoet. In mijn geval was ik niet alleen op zoek naar seks maar ook naar een goed gesprek, leuke wandeling oid.
  Hoewel de klachten er toen ook al waren en de verhouding man / vrouw echt wel scheef is, ben ik blij met de ervaringen die ik heb gehad en ja, de mannen die direct geile mails verstuurden heb ik niet geantwoord. In die gevallen hadden ze mijn profiel waarschijnlijk toch niet goed gelezen. Kortom ik heb geen moment spijt gehad van de Second Love ervaring.

 35. Karl van Raamsdonk Karl van Raamsdonk schreef:

  Second Love is over zijn hoogtepunt heen, dat komt volgens mij vooral omdat de sexdating sites zoals sugardaddy heel erg populair zijn. Dames kunnen zich daar enorm in de watten laten leggen en krijgen luxe, geld en sex voor niks. Ik merk dat mn de echt lekkere dames zich op die website hebben aangemeld en de categorie derde keus op SL. Ik ben na 5 jaar weer terug op SL maar het zijn allemaal dikke trietste moekes op SL. Alleen aan te raden als het je echt niks uitmaakt en puur sex wilt.

 36. Chris Chris schreef:

  Ik zal me eens aanmelden en kijken of de reacties inderdaad zijn zoal geschreven.t

 37. Mark Mark schreef:

  Een fake datingsite. Ik ben nu 4 weken lid en heb van alle dames die ik een bericht heb ontvangen niks terug ontvangen. Van geen 1. Ook kan ik zien dat de berichten die ik stuur niet geopend worden. Dat laatste is hartstikke verdacht natuurlijk. Ik schrijf vooral aan dames die er net opstaan. Die profielen haal je er zo uit en staan altijd bovenaan. Ik ben een goed uitziende man weet ik uit de kritieken en als ik uitga dus dit is wel heel opvallend. Zonde van je tijd geld en moeite SL. Helemaal niks

  • Kylie Kylie schreef:

   Hoi mark
   Wat jammer ik zit er nl net over na te denken om lid te worden maar vind het een beetje eng om een foto te plaatsen
   Hoe goed uitziend ben je dan?
   Misschien durf jij wel een foto te sturen?

 38. Erik Erik schreef:

  SL is een waardeloze datingsite. De verhouding tussen mannen en vrouwen die sex voor ernaast zoeken is erg scheef. Daarnaast heel veel fakers die alleen maar een beetje willen teasen. Wat verder heel erg raar is is dat je regelmatig nieuwe profieltjes van dames ziet die dan nooit reageren. Ook worden de berichten die je naar die nieuw aangemelde dames stuurt nooit gelezen. Ik heb een paar keer het idee gehad dat SL die profielen aanmaakt. Nepprofielen dus. In de zomervakantie kun je beter maar helemaal geen lid worden. Dan liggen de dames op hun rug voor de zon en voor hun eigen man of vriend natuurlijk. Ik ben nu bijna 3 maanden lid en heb maar 1 leuke en lekkere date gehad. Dat is wel weinig als je kijkt naar de prijs en kwaliteitsverhouding. Daarnaast dates gepland die niet kwamen opdagen en een date gehad met een dame die het allemaal wel spannend vond maar vlak voor de sexdate koude voeten kreeg en toch niet durfde. Mijn conclusie over SL is dat je weinig kans hebt op een geile dame. De paar dates die ik gehad heb waren met dames waar wel wat mee aan de hand was. Veel te dik en lelijk of veel ouder dan op de foto. Check dat dus goed voor je een date plant. Heb een paar keer gehad dat ik fotos kreeg waar ik echt super enthousiast over was maar die bij de date zelf minstens 10 jaar oud bleken. Een enorme afknapper. SL is eigenlijk zonde van je geld als je je er te veel van voorstelt. Als je lid wordt van SL heb je enigszins kans dat je in 3 maanden 1 echt geil en spannend contact opbouwt. Een contact waarbij je niet al te kritisch moet zijn. Uitgezakte billen, te dik en hangende borsten is wat ik tegenkwam. Het neuken met zo’n dame leert je dan weer waarderen wat je thuis op de bank hebt zitten is mijn ervaring.

  • s s schreef:

   vind je het gek dat je geen match vindt….iets met charme??

  • Vera Vera schreef:

   Fantastische reactie!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Dit is niet alleen zo op SL maar op elke datingsite of app.
   Het beste blijf je als man zijnde weg bij datingsites en apps want dit soort dingen voeden alleen nog maar meer het narcisme waar de hedendaagse vrouw al bol van staat.
   Wil je alleen sex dan ben je beter af met een bezoek aan de hoeren, waarschijnlijk is dat nog veiliger ook.

 39. paul paul schreef:

  waardeloos, 92 berichten gestuurd, 3 reacties terug, en ook die vrouwen haken meteen af
  riekt naar fake

  kut website. verhouding is mega scheef in mannen en vrouwen, dont do it

 40. Kees Kees schreef:

  Ik ben nu een maandje lid en ben best tevreden. Ik geef SL op schaal tussen 0 en 10 een dikke 7. Heb 1 heel erg leuke match opgedaan, een enorme aantrekkelijk en erg geil contact. Had dat totaal niet verwacht maar de klik is enorm. Geen schoonheid maar die vind je ook niet zo snel op SL en als ze er al zijn dan moet je echt geluk hebben. Dames die erg geil en knap zijn vind je niet bij bosjes op SL, die komen zo wel aan hun trekken. Maar als je niet te kritisch bent dan is dit een hele geile en leuke hobby

 41. Harro Bergsma Harro Bergsma schreef:

  Na lange tijd weer eens een 3 maanden abonnement op SL afgesloten, ik heb er nu al spijt van. SL is helemaal niks meer. Er zitten heel weinig dames op en je kunt nu nog minder berichten sturen dan al het geval was. Na 15 berichten wordt je afgeknepen. Dames zijn gratis en hebben nu de mogelijkheid om in hun profiel aan te geven dat ze alleen benaderd willen worden door vrienden. Aan die dames kun je dus niet eens een bericht sturen. Na lid geworden te zijn had ik pas beet na 5 dagen, dat was de vorige keer dat ik lid was ook niet zo. In die tijd had ik altijd wel 2 of 3 reacties op een 15 tot 20 tal berichten. Nu maar 1 en dan ook nog van een dame die op zich wel geil en voor veel in was maar bleek te liegen over hoe ze er uitzag. Stuurde me eerst een foto waar ze slank op stond en daarna een actuele foto. Echt een ongelooflijke dikkerd bleek het te zijn. Het aantal dames is ook heel sterk verminderd, ik zag dat het aantal dames uit de provincie Utrecht maar 1 pagina beslaat. Dat waren er toe ik lid was 3 jaar geleden minsten 12 pagina’s. Kortom SL is verworden tot een “datingsite” die veel frustratie oproept. Beetje doorsparen en naar de hoeren gaan is meer waar voor je geld denk ik zelf. Wel jammer want ik heb 4 jaar geleden hele geile ervaringen gehad met lekkere en aantrekkelijke dames. Er zat toen echt van alles op tandartsen, advocaten, maar nu allemaal laag allooi en heel weinig aanbod. Regelrechte dure oplichterij dus.

 42. Longlysinger/Sjoerd Veldmans Longlysinger/Sjoerd Veldmans schreef:

  Bij deze laat ik mij weer uitschrijven,e/o ik zou geen e-mails meer willen ontvangen. Graag alleen nog een bevestiging van uitschrijving,e/o dat er geen mails naar mij gestuurd wordt.De reden is,dat ik een gebruikersnaam en wacht woord heb,en indien ik dat invoer dan krijg ik een melding dat het een van die twee niet klopt,terwijl het goed gekeurd is.Mijn gebruikersnaam is: Longlysinger,en mijn wachtwoord,
  wat ik van u heb gekregen is *****. Indien die maar eenmalig e/o tijdelijk te gebruiken is,dan vindt ik het
  zeer lastig/vervelend op die manier te doen.Graag hoor ikvan

 43. Esther Esther schreef:

  Ik begrijp de frustratie van de heren. Echter, er zijn heel veel mannen op sl die gewoon echt niet weten hoe ze met een dame om moeten gaan. bovendien veeleisend. Het uiterlijk van een vrouw moet strak zijn, liefst max 35 jaar en ook nog eens hoog opgeleid. Zie de reacties van sommige heren. Dat terwijl de gemiddelde man op sl toch echt 40 plus is met bierbuikje. Secondlove is een prima site voor mensen die serieus op zoek zijn naar een secondlove. Eenmalige sexdates heb je andere sites voor die beter werken.

  • Klaas Faber Klaas Faber schreef:

   Ik heb zat moekes daar gezien met 2 tot 4 kinderen en ze hadden een hoop praatjes en de man weet het niet. Ben zelf universitair geschoold. Het is overwegend dikke shit.

 44. H. Jansen H. Jansen schreef:

  Als single man leek mij Second Love wel spannend om eens te proberen. Wat mij meteen opviel is dat te manier waarop de profielteksten van de “vrouwen” wel erg veel op elkaar lijken…. En vaak al na enkele seconden (!) nadat ik een profiel ve dame had gelezen, was mijn profiel door de betreffende dame ook gelezen…. Ik heb met 1 dame een heeeel voorzichtig mailcontact gehad, alles ruikt naar computer gestuurde fake. Mijn indruk is dat het een site die maar door weinig vrouwen écht gebruikt wordt en je door gefake van SecondLove genept wordt met fake profielen, fake reacties en fake foto’s.
  FAKE SITE!

 45. Ed B Ed B schreef:

  Ik ben sinds een paar dagen betalend lid.
  Dit doordat ik een knipoog en kort daarna een berichtje van een dame kreeg.
  Haar naam eindigde op een stad hier vlakbij. (Ja en ik trap erin)
  Na een paar berichtjes zonder inhoud maar ook zonder een onvertogen woord heen en weer was ineens haar profiel weg. Geblokkeerd dus.
  Stuur ik een knipoog naar een dame krijg ik een berichtje dat ik een lafaard ben dat ik niet gewoon een bericht stuur naar een dame? W.T.F.
  En een derde account (want ik denk niet dat het echte dames zijn) vraagt of ze mijn foto’s mag zien. Ik kom zo! Ik zet mijn foto’s open en stuur haar een berichtje. “Hier ben ik” mag ik jou ook zien.
  Ze heeft mijn bericht gelezen maar geen enkele reactie. dus maar weer ontvriend.
  Krijg ik een paar minuten later weer exact dezelfde vraag? “Mag ik je foto’s zien?
  Ik heb er de koude rillingen van…€ 75,- naar de klote.
  Mannen haal losse euro, gooi ze van de brug in de sloot, dan heb je er in ieder geval nog belletjes van.
  Want S.L. Gaat tot niks leiden.
  Grtz

 46. Ralu Ralu schreef:

  Vieze vuile hufters die dat doen! Als je vreemd wilt gaan ga dat eerst je r3latie beëindigen of juist verbeteren!!

  • Gerard Gerard schreef:

   Beste Ralu,
   Waarom reageer jij hier zo grof? Je hebt werkelijk geen idee waar het hier om gaat. Het zijn niet allemaal getrouwde mannen die hier stiekum bezig zijn!!!!
   Mijn vrouw kan om medische reden geen sex meer hebben maar gunt mij dat plezier en weet overal van!!!

 47. Hardloper Hardloper schreef:

  Deze reacties gelezen hebbende ben ik genezen.

 48. Mark Wellinga Mark Wellinga schreef:

  SL is vooral duur als je kijkt wat je er voor krijgt, SL is een datingsite voor sex die geen app beschikbaar heeft. Dat is lastig want je moet dan dus steeds inloggen op je pc, tablet of phone. Niet bepaald handig en ook niet discreet. Een app zou ideaal zijn want je moet er als man op SL snel bij zijn. De verhouding mannen en vrouwen op SL ligt erg scheef. Besef dan ook goed dat de gemiddelde dame ruim 130 berichten per dag krijgt. Keus zat dus voor de dames. Of je nou een drie maandelijks abonnement neemt of voor een half jaar, omdat er minder dames dan mannen op SL aanwezig knijpt SL je af als je 16 dames hebt benaderd. Ik ben drie jaar geleden ook lid geweest en toen speelde dat helemaal niet, het aantal dames dat er toen aanwezig was, was ook aanzienlijk meer dan nu in 2016 heb ik gemerkt. Het niveau van de dames is erg laag heb ik het afgelopen half jaar gemerkt. Het klinkt hard maar anno 2016 is de categorie dames op SL gewoon spuug-lelijk, oud en dik. Het opleidingsniveau is laag, en de enkele keer dat je een lekker en leuk iemand treft met een WO of HBO opleiding dan zijn het vaak alleen nieuwsgierige dames die gewoon even willen rondneuzen (of hun eigen man zoeken, dat kan ook natuurlijk !). Ook is het aantal fakers aan de dames kant erg toegenomen merk ik. Dat zijn dan dames die niet willen appen of via kik foto’s en info willen delen. Die hebben dan vaak een smoes dat ze een oude telefoon hebben en liever per e-mail kennismaken, trap daar niet in, want dat zijn allemaal fakers. Ze gebruiken dan een anoniem e-mail adres ook zoals eenechtleukevrouw@outlook.com, zodra je zoiets ziet dan weet je dat met een faker te maken hebt. ook zijn er vele dames die op SL zitten voor lekkere etentjes en goeie hotels, een lekker wijntje etc, trap daar ook niet in. Die willen niet met je naar bed of andere spannende dingen doen, maar zorgen op die manier dat ze budget neutraal het jaar rondkomen. Ik heb gedate met een type dat dit twee keer en soms drie keer per week deed, aan haar postuur was dat overigens goed af te zien. Eten en drinken op mijn kosten maar zoenen pijpen of neuken ho maar, “ik wil je echt eerst beter leren kennen” is dan het credo.In al de jaren dat ik lid ben geweest van SL (nu totaal vier jaar), heb ik eigenlijk maar 2 echt hele geile dates gehad, van die dates die je alleen maar in je dromen hebt met een echt lekkere dame. Dat is op SL echt heel zeldzaam. De verhalen die de meeste dames vertellen zijn te triest voor woorden, ze zijn vaak erg ziek (of geweest), gebruiken veel medicijnen, werkeloos, 6 keer gescheiden, diep in de schulden, slechte gebitten, en bijna allemaal echt veel te dik.Je moet van SL niet te hoge verwachtingen hebben. Op SL zijn ze jong en strak moeilijk te krijgen, die staan wel ingeschreven maar willen vaak iemand van hun eigen leeftijd of tot max 30 jaar. Ben je dus 35+ dan zul je vaak genoegen moeten nemen met iets van de tweede of zelfs derde garnituur. Maar niet geschoten is altijd mis. Heb ook wel enkele dates gehad met dames die doggy echt een verademing zijn ondanks hun postuur en leeftijd.

  • Stefano Stefano schreef:

   Mooi gezegd man! Is het echt zo rampzalig? Zit / zat te denken aan een abonnement voor een maand, maar is dus niet de moeite waard? Heb interesse in dames met oudere, gemiddelde leeftijd (mag tot 55 jr) vol slanke, vol vol slanke dames. Het hoeft ook geen fotomodel te zijn, snap je? Gwn paar keer vol pompen en klaar.

 49. Luc Van Parys Luc Van Parys schreef:

  Odilon.
  11/10/2016
  Ben hier een kwartaal betalend lid geweest op SL. Had nochtans een mooi, aantrekkelijk profiel. Ik heb in totaal zo’n 120 berichten verstuurd naar dames op SL. Heb in totaal zo’n 7 berichten terug gekregen. Men doet gewoon de moeite niet om een berichtje terug te sturen. Het is nooit tot een date gekomen. Vrouwen zijn hier enorm veeleisend. Veel profielen met één lijntje uitleg. Wat zoeken die eigenlijk? Niet moeilijk vrouwen mogen gratis adverteren, mannen moeten betalen. Moesten vrouwen ook moeten betalen dan zouden er nog veel minder vrouwen op SL staan. Aanbod mannen (85%), aanbod vrouwen (15%), dan nog gezwegen over de nepprofielen. Teleurstellend. Zijn geld niet waard!!!!

 50. Thijs A Thijs A schreef:

  Echt helemaal niks SL, ben er jaren geleden wel eens geweest en nu sinds een maand maar weer eens een nieuw lidmaatschap afgesloten, maar het valt echt heel erg tegen. Het aanbod voor heren is zeer matig, weinig dames en weinig echt lekkere dames. Ik onderschrijf de andere opmerkingen over SL, het is echt de categorie ziek zwak en misselijk dat je er tegenkomt. Een hoop dames willen ook echt dat je min of meer voor ze betaalt, raar want als ik dat wil dan bel ik wel een echte escort service dan weet je zeker dat wat je wat lekkers krijgt. Ze willen de duurste etentjes en hotelkamers, vind ik helemaal niet erg maar dan wil ik dat alleen maar doen voor iets beters dan ik thuis al heb zitten. En dat ben ik nog niet tegengekomen. Probleem lijkt mij ook dat de site niet exclusief genoeg is. De drempel is veel te laag, daardoor veel laag sociaal alooi. Best jammer

  • Noreply Noreply schreef:

   Mooi omschreven -maar dan wil ik dat alleen maar doen voor iets beters dan ik thuis al heb zitten- haha inderdaad, voor minder kunnen we thuis al eten.

 51. Ruud Ruud schreef:

  SL is niet meer de site die het 3 jaar geleden was. Ze pretenderen heel veel aangesloten dames in hun bestand te hebben. Daar klopt niks van. Het aanbod is heel matig weinig dames voor heeeel veel heren. Is echt uit balans waardoor het heel erg lang duurt voor je contact hebt. Daarnaast zijn het veelal dezelfde dames die ik op SL al jaren tegenkom. SL geeft je de.kans op spanning en seks naast je relatie, maar de kans op goede kwaliteit is laag. Er zitten een hoop dames op die behoorlijk desperate zijn, ziek, lelijk of oud en niet te vergeten dik. Volslank is op SL echt moddervet. Ik denk dat SL er goed aan zou doen om dames ook te laten betalen. Dat selecteert al behoorlijk uit. De drempel is nu te laag waardoor er heel veel fakers en lelijke dames op zitten

 52. J 2016 J 2016 schreef:

  Ik zit er een tijdje op pfff wat een arrogante vrouwen als je een normale man bent kom je niet in aanmerking. Ik zeg breng je geld ergens anders heen .Niet doen.

 53. Sjoerd V Sjoerd V schreef:

  SL is een dating website met wisselende kwaliteit, er zitten redelijk veel fakers op en ook veel dames die heel erg moeilijk aan hun trekken komen. Als ze je dan een foto sturen snap je snel waarom, heel erg dik, lelijk, oud of ziek. De verhalen achter zulke dames zijn vaak zo tragisch dat je libido meteen dood ligt. Een enkele keer zit er iemand tussen die heel erg de moeite waard is, lekker, en spannend is en geen faker. In een half jaar abonnement heb ik dat tot nu toe maar 1 x meegemaakt. Met de meeste dames is wel wat aan de hand. Als je van sex en spanning houdt is het wel de moeite waard toch. Zo lang je SL als een vijver kunt zien waaruit je veel weer terug moet zetten dan is het best OK. Als je perse strak, knap, en zeer sexy resultaat wilt dan ligt frustratie op de loer. dames die goed in hun vel zitten, knap, sexy en lekker zijn die hebben SL immers helemaal niet nodig. Besef dat goed

 54. Ik Ik schreef:

  Kan er kort over zijn, sinds vrouwen gratis zijn, zitten er alleen maar wanhopige types op, die blij zijn dat ze genaaid worden en lopen heren letterlijk hun lul achterna….

 55. Cee Cee schreef:

  Beste mensen,

  Wees altijd voorzichtig met het verstrekken van specifieke info en het tonen van een foto die je bv ook op LinkedIn gebruikt!

  Een vriend van mij is jaren geleden gefilmd in de motelkamer en daarna afgeperst. De tenaamstelling van een kenteken is eenvoudig te achterhalen.
  Schaf bv een simpel prepaidje aan. Als je wordt lastiggevallen is deze simpel te vervangen.
  Vertel nooit waar je werkt en houdt het bij de branche waar je werkzaam bent.
  Neem voorzorgsmaatregelen en besef: als iets (of een bloedmooie vrouw/man) te mooi is om waar te zijn…….juist! Ga vooral niet voorbij aan je onderbuikgevoel, geldt expliciet NIET voor mannen( geintje uiteraard) en blijf kritisch op de ontvangen info.

  Moet je dan paranoia zijn? Natuurlijk niet. Goddank zijn er op elke site ook oprechte mensen met de beste bedoelingen.
  En je weet het: bij twijfel gewoon niet inhalen.

  Voor dames die er een sport van maken om mannen verrot te schelden op een site: GET A LIFE!

  Veel dateplezier allemaal.

 56. Annelies Coerwinkel Annelies Coerwinkel schreef:

  Jammer dat er mensen zijn die geen vertrouwen hebben in SL. Het is absoluut een toegevoegde waarde als je relatie in een sleur zit.

  • J 2016 J 2016 schreef:

   Dat heb ik ook niet meer en hier in het Noorden zijn al helemaal geen dames en die er zijn hebben zulke hoge eisen . En stuur je ze een bericht ze reageren niet of je wordt geblokt. En dat zijn geworden en berichten niks over sex of wat anders .sl niet doen mannen een slechte site . Houd je geld maar in je zak .

  • Peter Peter schreef:

   Afspreken ?

 57. Kees Ligterink Kees Ligterink schreef:

  Wat Hans zegt over die gefrustreerde en boze dames herken ik wel, ik ook pas, ene Anouk uit Arnhem die de nickname Sioux Banshee gebruikt is er ook zo een. Je helemaal uithoren wat je doet, waar je woont, en zodra ze dingen van je achterhaald heeft krijg je de wind van voren van dat wijf, scheld ze je de huid vol, dat SL puur narcisme is en een ziekte. Ze werkt als illustrator o.a ook voor een bekende linkse omroep, maakt tekeningen etc. Ik tuinde er met open ogen in en had al veel informatie gegeven over mezelf, zelfs al een afspraak gepland. Mijn achterdocht werd gewekt omdat ik opeens niks meer hoorde. Toen ik vroeg waarom dat was ging ze helemaal los. Second Love zou ons mannen daar meer voor moeten waarschuwen. Omdat dat nog niet voldoende gebeurt neem ik het initiatief maar, pas op mannen als je gaat zoeken op SL, vertel meer persoonlijke dingen over jezelf pas na de eerste date.

 58. Hans Hans schreef:

  Als je als man een beetje oppast een hele goeie site. Ik ben nu twee maanden lid en heb volop sukses eigenlijk. Wel wat rare types aan de dameskant, daarvoor wil ik ook waarschuwen hier. Dat zijn hele boze dames die ws slechte ervaringen met hun eigen hubby die vreemd gaat, of gewoon gefrustreerd of gek zijn. Het is mn oppassen voor iemand met de gebruikersnaam “wezienwel”. Die dame hoort je helemaal uit, waar je werkt, wat je doet, waar je woont, essentiële gegevens zodat je te achterhalen bent en smijt dan opeens de deur dicht en zoekt contact met je werkgever. Bij mij had ze pech want ik ben mn eigen werkgever, maar ik weet dat ze dit vaker gedaan heeft. Oppassen dus bij dit type, je vergist je er lelijk in omdat ze best wel prikkelende fotos plaatst.

  • Ik Ik schreef:

   Jsmmer Hans, dat je de verkeerde nickname door het slijk haalt. Ik had die naam en ben me nergens van bewust.. Las het hier toevallig en heb mijn account verwijderd en opnieuw aangemaakt. Als je iemand beschuldig, dan wel de juiste…

   Beetje jammer

   • Hans Hans schreef:

    Als jij die Nick gebruikte dan weet je heel goed wat ik bedoel. Door types zoals jij is SL niet meer wat het geweest is en is af en toe een club bezoeken of Tinder gebruiken veel handiger. Eng wijf ben jij.

 59. joshuastevens joshuastevens schreef:

  Zelfs deze site is nep!

 60. joshuastevens joshuastevens schreef:

  Allereerst wil ik alle mannen condoleren met het verlies van de vrouw die hij minstens twee berichten heeft moeten versturen maar het toch niks is geworden;):) haha heren welkom met beiden voeten weer op aarde. Ten tweede alle lof voor de organisatie Second love die haar werk heel goed doet en dat heet “geld verdienen” !!!!!!!!! . Met een gratis account aanmaken en in je into bericht je e-mail adres zetten zodat mensen die willen reageren niet hoeven te betalen ,konden ze blijkbaar al bij second love dus naar een paar uurtjes kreeg ik geen toegang meer tot deze account, dus overal waar veel geld in omgaat is of crimineel of van de overheid;)

 61. afgeknapt afgeknapt schreef:

  Deze site is een aflopende zaak.
  Ik ben er denk ik twee jaar geweest en de kwaliteit loopt hard achteruit terwijl het abonnement veel te hoog blijft , voor mannen dan.

  In het begin betaalden de vrouwen ook nog. Het was dus een serieuse site waar alleen mensen kwamen die echt geïnteresseerd waren.
  Tegenwoordig is het, wat de vrouwen, een vleeskeuring geworden maar dan wel voor vrouwen. Zoals op de meeste dating sites is het aanbod mannen veel hoger dan vrouwen. Dus wat gebeurd er ze maken het gratis voor vrouwen. Dit heeft het gevolg dat de vrouwen die zich thuis vervelen hier rond gaan hangen.
  De vrouwen klagen dat mannen geen diepgang hebben, nou ik denk dat veel van hun óók eens in de spiegel mógen kijken.

  Eigenlijk is het niet gek. De meeste zoeken George Clooney en geef ze eens ongelijk ze kunnen gratis uitzoeken. Als wij als mannen dat mochten zouden wij dat niet doen dan.
  Vereachdus niks van deze site behalve een lege portemonnee. Stuur dud geen lange eerlijke leuke berichten, dat heeft geen zin. Stuur meteen je foto scheelt je een hoop werk en teleurstellingen, het gaat om het vlees niet de inhoud. Ja ,vrouwen ook bij veel van jullie .

 62. Deb Deb schreef:

  Ik werd na 3 dagen gek van de berichen had er 180 per dag maar wel een paar leuke mannen via second love ontmoet mee geappt en uit eindelijk ben ik met een gaan date en met succes we hebben nu al 8 maanden een relatie en volgen er nog meer

 63. Den Den schreef:

  Wat een bagger en een score van 3 is nog te hoog, 633000 inschrijvingen en 7 mensen in de chat box alle met en profiel zonder foto.

  Ze kunnen het beter blind date.nl noemen want je weet totaal niet met wie je aan het chatten bent.

  Reden de vrouwen willen eerst weten of er een klik is zoals ze dat noemen dan naar 2 uur chatten kan je meschien een foto zien en dan is het lelijk niet normaal dus net 2 uur van mijn tijd weg die ik in A&H had kunnen lopen.

  Dit is moderne oplichterij niets meer niets minder dus heeeel ver weg vandaan blijven en als je lekker vreemd wilt gaan 10uur in de ochtend bij A&H genoeg vrouwen die iets zoeken anderst dan boodschappen.

  • Frits Frits schreef:

   Misschien willen ze niks met jou te maken hebben omdat je Nederland nogal van een bedenkelijk niveau is.

  • Cee Cee schreef:

   Twee uur, door de AH lopen…….pppfft je moet er maar zin in hebben (of erg besluiteloos).

   🙂

   Maar dan zijn er kennelijk genoeg vrouwen daar die geen boodschappen zoeken om 10.00 uur?
   Blij dat ik er dan nooit loop……:)

 64. Raven 86 Raven 86 schreef:

  Ik had de revieuws gelezen voor ik een profiel aanmaakte op secondlove.
  Als vrouw zijnde kreeg ik dezelfde dag nog geheel gratis een upgrade van mijn profiel waarbij ik 3 maanden gratis berichtjes kon sturen.
  Na het plaatsten van mijn profiel werd ik overladen door berichtjes van mannen . Vooral met de vraag of ik kik had .
  Begon me wat te ergeren eraan dus dan ook maar geschreven in mijn profiel dat ik geen kik heb.
  Maar uit de volgende stroom berichtjes kon ik opmaken dat de mannen mijn profiel niet goed of helemaal niet hadden gelezen.
  Al vrouw krijg je vooral de vraag of ze je foto’s mogen zien.
  Deze mannen zoeken een minnares naar hun eisen. Of iemand om geile gesprekken mee te hebben en dat zo snel mogelijk.
  Mannenn begrijpen niet dat je beter iemand een persoonlijk berichtje kan sturen dan een berichtje die je standaard naar elke vrouw daar stuurd.

  • joshuastevens joshuastevens schreef:

   Hoi, Raven 86 
   Ik ben Joshua, jouw bericht veraad dat wat jij zoekt is een spontane orginele man, nou wat is er nu spontaaner dan dit bericht;) ben jij opzoek naar iemand voor vriendschap en een goed gesprek, met misschien de mogelijkheid als het klikt af te spreken. Mail me naar joshuastevens24@hotmail.com

 65. Marcel Marcel schreef:

  Second love is puur gericht op geld verdienen.
  De domste vrouwen kom je daar tegen. Zal eens wat teksten verklaren die vrouwen in hun profiel zetten.
  Een vrouw zonder profiel foto, geen lichaams gewicht ingevuld, en dan zeggen dat ze haar ook wel een gevaarlijke vrouw vinden. Gewoon een dik lelijk wijf dus.
  Een vrouw is op zoek naar een intelligente man. Houdt dit in dat ze zelf niet intelligent is? Of dat mannen in het algemeen dom zijn? Als ze zelf intelligent was geweest had ze dit niet geschreven. Een intelligente man zoekt sex, en dus ook een intelligente vrouw die sex zoekt. Als je als man echt sex wil, spandeer je geld dan aan een escort vrouw. Die zeuren ten minste niet, en hebben nooit hoofdpijn

 66. M M schreef:

  Zeer teleurstellend. Na iets meer dan een week stompzinnige berichten krijgen is me duidelijk dat dit voor mij niet gaat werken. Ik zoek een leuke lieve second love, niet iemand die op me wil poepen.

  Heb een enkele uitzondering mogen meemaken waarbij ik het genoegen had 2 dagen met haar te mogen appen voordat ik wederom het loodje legde in de vleeskeuring (denk ik) en zonder opgaaf van reden geblocked werd.

  Tijdsverspilling!

  • Thijmen Thijmen schreef:

   Karma heet zoiets! Mensen zoals jij zijn de kanker van onze samenleving! Als je de behoefte hebt vreemd te gaan dan ga je bij je partner weg! Vreemdgaan is walgelijk en respectloos! Als je werkelijk behoeft hebt om tijdens een relatie met iemand anders het bed in te duiken ben je wat mij betreft een zielig figuur wat in de puberteit is blijven hangen! Voor mensen die dit soort websites werkelijk gebruiken en op zon smerige manier vreemdgaan mogen ze wat mij betreft Auswitz heropenen! En dat meen ik sirieus!

   • Frits Frits schreef:

    Wat leuk, de SGP is er ook.

   • Cee Cee schreef:

    En iemand die kennelijk niet weet wat kanker voor vreselijke ziekte is…..en geen flauw benul heeft van Auswitz………

    triest…….:(

   • Hans Hans schreef:

    Een vreemde kut of kontje is juist hartstikke lekker, hoe meer vreemd gaan hoe beter voor mij. Ik heb door SL heel veel bijgeleerd, en heb ook aan de dames een hoop kunnen leren. Ik vind Auschwitz een beetje een naar idee, maar een sexkamp mag van mij zo geopend worden , ik meld me.dan graag aan als geïnterneerde hoor. Wel een leuk format voor een nieuw SBS6 programma trouwens, Sexcamp, met 24/7 beeld en geluid.

 67. Lisa Lisa schreef:

  Heb jij een relatie van minimaal 1 jaar? En wil je inzicht krijgen over of jouw relatie je wel tevredenstelt? En wil je ook nog eens kans maken op één van de vier bol.com-cadeaubonnen t.w.v. maar liefst 25 euro? Vul dan onderstaande vragenlijst in voor een onderzoek van Universiteit Utrecht naar partnerrelaties. Het duurt een klein kwartiertje. Ik ben op zoek naar alle leeftijden, en zowel mannen als vrouwen! Je zou me er enorm mee helpen! Let op, er mag wel maar 1 iemand per koppel de vragenlijst invullen.
  Alvast heel erg bedankt!

  Groeten Lisa

 68. Onbekendje Onbekendje schreef:

  Grappig,de mannen zeiken de vrouwen af en de vrouwen de mannen.
  Mijn ervaring,ik zit er nu een week op en heb nog geen woord gelogen,nog sterker,je krijgt een knipoog,je stuurt een berichtje daarop en je hoort gewoon niks meer,dus tot een gesprek komt het zelden.Erg jammer,gewoon bericht dat je geen interesse hebt lijkt me voldoende,maar dat is er niet bij helaas.Ik denk dat ik de 2 weken niet vol gaat maken en ga alsnog opzeggen,zie ik tenminste nog iets terug.
  Tot zover erg teleurstellend.

 69. Mijnheer_PAUL Mijnheer_PAUL schreef:

  Ben nu al een paar maanden op deze site, valt mij heel erg tegen. Ik heb al velen mail naar de dames verzonden, maar er is er haast geen een die de beleefdheid heeft om te reageren.
  Ook heb ik sterk de indruk dat het bij de dames alles in het geheim moet. een voorbeeld al je een open huwelijk hebt mag je partner het toch weten. Ook is het mijn in ziens erg irritant en achterbaks dat de dames wel foto,s plaatsen maar ze niet laten zien vraag is dan wat hebben ze te verbergen. Je bent lid van deze site om met een ander met goedkeuring van je partner om heerlijke seks te hebben, daar is niets verkeerds mee. Waarom doen de dames dan zo achterbaks om geen foto te laten zien, en waarom doen de dames zou vreselijk achterbaks om helemaal niet een mail te beantwoorden. Valt mij echt heel erg vies tegen.

 70. Henk Henk schreef:

  Mijn ervaring is wat genuanceerder. Het is als man niet makkelijk om een date te scoren, er zijn veel meer mannen dan vrouwen en veel vrouwen reageren niet op berichten, maar als je een beetje serieuze poging doet om contact te leggen en een eerlijk profiel schrijft dan lukt het soms echt wel. Nep profielen ben ik nauwelijks tegen gekomen en de dame die ik op sl ontmoet heb is echt een kanjer, zowel als persoon als qua uiterlijk.

 71. Willem Willem schreef:

  Niet doen mensen, NIET DOEN!!! ….zeer zeer zeer slecht dat SL!!!

 72. WeZienWel WeZienWel schreef:

  Ik ben na twee jaar weer lid geworden en het is slecht gesteld met SL vind ik. Ik ben een dame die niet alleen maar uit is op *** maar ook wat niveau en entertainment wil. Dat is er bij de heren op SL niet meer bij, ze willen meteen op kik met je en dan krijg je meteen de vunzigste voorstellen. Het is duidelijk te merken dat het allemaal niks meer mag kosten allemaal bij de heren. De meesten vinden het al een hoop gedoe als ze een hotel moeten betalen. Ook zitten de meesten de hele dag on-line, zelfs op hun werk.Daarnaast is het onvoorstelbaar hoe er door de heren gelogen wordt, ze liegen over hun baan, hun woonplaats, hun opleiding. Niet intrappen dames, ik heb al een paar keer meegemaakt dat types zich als tandarts, advocaat, of journalist voor doen maar dat daar niks van blijkt te kloppen.

  • Melissa Melissa schreef:

   Het is precies zoals je zegt!
   Er wordt wat afgelogen. Ook over de leeftijd. Let vooral ook op gedateerde foto’s.

  • Vrijgezellig63 Vrijgezellig63 schreef:

   Beste WeZienWel,
   Dit is wederzijds, er zijn veel dames net zo aan het liegen.
   Ik ben open en eerlijk op mijn profiel. En netjes en niet onbeschoft in mijn berichten, stuur geen foto’s van mijn geslachtsdeel. Maar krijg vaak niets terug. Er zijn er wel die netjes een afberichtje sturen maar vaak niet.
   Vrouwen zetten in hun profiel dat ze alleen reageren als ik een duidelijke foto van mijzelf laat zien. Maar de dames hebben er niet eens een opstaan of niet zichtbaar!
   Ik weet wel dat de dames meer keus hebben maar het is soms ver te zoeken met de beleefdheid.
   Met vriendelijke groet Vrijgezellig63

 73. Bert Groeneveld Bert Groeneveld schreef:

  Ik heb hele slechte ervaringen met SL, als ik je een advies mag geven, niet doen. Het is qua prijs kwaliteitsverhouding echt duur. De kans dat je uberhaupt een date scoort is heel erg gering. Veel alleen maar nieuwsgierigen, lelijke/dikke dames, en een hele grote categorie gefrustreerde dames die er alleen maar achter willen komen wie je bent om je dan te schandpalen bij je werkgever of vriendin/vrouw. Ik ben een half jaar lang lid geweest en heb met heel veel pijn en moeite drie dates weten scoren waarbij het ook all the way ging. Van die drie was eigenlijk maar 1 dame erg lekker, de andere twee waren de categorie obesitas, maar goed als je dan eenmaal bezig bent dan maakt dat ook niet meer uit, en ben je eigenlijk nog meer tevreden met wat je thuis in bed hebt liggen, zo werkt het dan wel weer. In vergelijking met vier jaar geleden is het huidige SL echt old skool. Zoals ik hier in meedere recensies al las is het op Tinder en Badoo ook heel erg lekker vissen. Iets meer geduld hebben maar dan heb je ook wat en gratis. Wat ik eigenlijk nog het meest schokkend vond is dat de dames op SL zich alles mogen veroorloven, maar dat je als man erg op moet passen. Komt natuurlijk door hun verdienmodel, ze moeten het hebben van de dames die zich inschrijven, mannen zijn er in overvloed. Dames mogen soms de meest ranzige fotos plaatsen, maar als je het lef hebt om een foto van jezelf in blote bast of zwembroek aan te bieden dan wordt die geweigerd. Nogmaals laat je niet naaien door dat SL, een hele erge slechte datingsite, die allang over zijn hoogtepunt heen is.

 74. Melissa Melissa schreef:

  Het is inderdaad droevig gesteld op Second Love. Ook met de heren.
  Binnen een dag of 10 zo’n 200 berichten ontvangen. Helaas kunnen de meeste mannen nog geen e-mail van 3 regels schrijven zonder spelfouten.
  Verder blijken de meeste heren vooral uit te zijn op het uitwisselen van geile praatjes via Kik Messenger o.i.d. Daten durven de meesten niet eens. Of een date wordt kort van te voren afgezegd, met een slechte smoes want blijkbaar wordt het te heet onder de voeten.
  Daarnaast wordt er stevig gelogen over leeftijd, daar ben ik inmiddels ook wel achter. Foto’s blijken niet altijd recent te zijn. Opvallend is ook dat ongeveer iedereen een HBO of WO opleiding heeft, of zegt te hebben.
  Verder oppassen voor journalisten, dames! Daarvan hangen er opvallend veel rond op SL.
  Zes jaar geleden had ik ook een profiel op SL. Het niveau van de mannen was een stuk hoger toen. Fatsoensnormen en benadering op een nette manier laat tegenwoordig nogal te wensen over.
  Dus… klagende mannen hier… kijk eerst eens in de spiegel, ga eens bij jezelf te rade…misschien doe jij het zelf wel heel erg fout!
  En ter info… Ik val niet in de categorie vrouwen die hier door sommigen omschreven wordt. En ik ben ook niet op zoek naar andere dingen dan ***!
  Gelukkig zitten er hier en daar tussen al die profielen ook wel mannen die intelligent, goed uitziend en beleefd zijn. En die niet over hun leeftijd liegen. Die weten hoe ze een vrouw dienen te behandelen… en die ook nog echt durven daten!

  • Bas Bas schreef:

   Hoi Melissa,

   Mede door de vele negatieve reacties ben ik niet actief op SL, maar je reactie hierboven spreekt me wel aan. Dus op slinkse wijze benader ik je maar even zo, in de hoop je nieuwsgierigheid een beetje geprikkeld te hebben.

   Nieuwsgierig naar een Brandweerman van 29 jaar, die echt HBO is opgeleid en op dit niveau naast zijn brandweerwerk ook werkzaam is. Sportief en enthousiast.

   Dan zie ik graag een bevestigingsmailtje in mijn inbox binnen vallen (basvanhelmond@outlook.com).

 75. Jaques Le Noble Jaques Le Noble schreef:

  Echt een waardeloze site, het aantal gefrustreerde te dikke dames is er in overdaad aanwezig. Heel laag sociaal niveau, alleen maar nieuwsgierig, of op een relatie uit. Met name voor dat laatste wil ik extra waarschuwen. pas er mee op om fotos te delen of te veel informatie over jezelf te geven in een beginstadium van een contact op SL. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat wanneer de dames dan teleurgesteld raken omdat ze merken dat het je alleen om de *** te doen is, ze al je info dreigen openbaar te maken. Echt hysterische zwaar gefrustreerde types zitten er op die site. Als je redelijk snel wilt ****** is Tinder op dit moment het beste. Het is even geduld hebben maar als je het goed aanpakt zitten er zat dames tussen die alleen maar *** willen. Werkt heel goed, ik heb al een paar keer sukses gehad met echt lekkere en ontwikkelde dames. SL is echt een afvoerputje geworden.

 76. Hans Hans schreef:

  Second love is niet meer de *** gerichte dating site die het ooit was. Ik kom er nu vier jaar maar het werkt niet meer. Het aantal dames dat er al jaren op staat is enorm. Je komt steeds dezelfde types tegen, nieuwe dames is erg zeldzaam. Daarnaast is het aantal dames dat niet alleen maar *** maar vooral een relatie, etentjes, musea, stedentrips wil enorm op SL. Daarvoor kom je als man niet op SL natuurlijk en daar betaal je je lidmaatschap niet voor. Dat ze dan toch een soort van relatie willen geeft een hoop gedoe. Het ontaard dan snel in claimen en plakken en controleren. Alleen de categorie desperate die erg dik en en lelijk zijn bereid tot alleen *** merk ik. Kan ook lekker zijn soms maar niet wat ik zoek.

 77. Henk Henk schreef:

  Second love is echt over zijn hoogtepunt heen, het is verworden tot een sex gerichte dating site voor dames van de tweede garnituur, en dan laat ik me nog enigszins positief uit. Ik kom er nu vier jaar, heb wat langere vaste contacten gehad, en wat kortere, maar het is echt merkbaar dat het niveau daalt. De dames die zich nu op SL aanbieden staan er vaak al jaaaaren op, zijn vrijwel allemaal zwaar obees, veel te dik, of hebben problemen tuis, en dan bedoel ik niet een klein probleempje, maar echt serieuze ellende. Partners die ernstig ziek zijn, schulden, zelf ziek of gebrekkig, werkeloos. Als je echt niet kieskeurig bent en je wilt kans maken op snelle eenmalige sex dan is second love een uitkomst. dan moet je niet te kieskeurig zijn. In het begin van SL was het aantal hoog opgeleide vrouwen nog wel behoorlijk, ik heb toen zelfs lange tijd een tandarts als vaste SL gehad, maar nu is het allemaal laag sociaal niveau. Ik heb op Tinder veel meer sukses voor een sex gerichte date. Het is wat meer geduld hebben op Tinder, maar er zitten zeker dames op die alleen maar en vooral snel sex zoeken. Daar heb je veel meer kans een dame van niveau tegen te komen.

 78. Josh Josh schreef:

  Ja door alle reclame denk je zou dit dan beter zijn dan de rest??? Nee dus. Niet doen.

 79. Ikke Ikke schreef:

  Dit is echt een fake site. Er staan profielen als online, die in werkelijkheid niet online zijn.
  Ik wil mannen adviseren hier geen geld meer aan te geven. Echt zonde.

  • Hans Hans schreef:

   Mwa Fake site valt wel mee hoor, het aantal dames dat echt iets wil is erg gedaald vandaag de dag. Het zijn alleen de dikke, droog staande dames die iets willen. Het is meer een soort Lexa geworden, het aantal dames dat via SL toch een soort van (betaalde) relatie wil is enorm gestegen. Ook een effect van de economische crisis denk ik. Een hoop dames hebben een ontslagen/werkeloze man thuis, dus weinig geld en weinig sex en dat willen ze via SL dan compenseren. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat ze ahw een heel wensenlijstje indienen, naar een museum, uit eten, dagje naar Amsterdam etc. Een soort verkapte prostitutie eigenlijk. Het aantal bloedgeile dames dat er echt voor gaat bestaat op SL niewt meer

 80. Marja Marja schreef:

  Een beetje stout zijn kan best leuk zijn. En een beetje chatten is in mijn ogen heel onschuldig en heeft niets met vreemdgaan te maken!

 81. Pop Pop schreef:

  De enige vreemdgaan datingsite die ook echt werkt! Al 5 keer een date gehad via deze website.

 82. Bil Bil schreef:

  Hahahaha, Mij zien ze hier nooit meer terug. Wat is dit een ongelooflijke domme website. Hopelijk komen anderen ook eens tot inzicht en denk eens aan je gezin en wat je allemaal ermee kapot kunt maken!

 83. Henk Limmen Henk Limmen schreef:

  Second love is voor mannen een dure website. Vrouwen kunnen gratis van deze site gebruik maken. Dat heeft als nadeel dat het grootste deel van de dames van laag sociale afkomst zijn. Ze zijn of erg dik, of erg oud. Ook zijn er een hoop niet serieuze types aanwezig. De verhouding mannen en vrouwen is erg uit balans. Er zijn relatief veel mannen en erg weinig vrouwen. Verder kun je je op deze datingsite weinig veroorloven. De dames schelden of kleineren nog al eens. Pas er mee op om flink terug te antwoorden want als ze er over klagen dan wordt je account geschorst en ben je je geld kwijt. Er wordt dan niks terug gestort. Laat je dus niet uitlokken want er zijn een hoop dames die daar een sport van maken. Ik vind het een datingsite voor de lagere sociale klasse. Zit weinig tussen en erg duur

 84. jan Boezeroen jan Boezeroen schreef:

  als vrouwen niet zo moeilijk deden in real life waren al die sites niet nodig
  ze neuken alleen mannen met centen of met een grote bek
  vrouwen zijn echt intriest met partner kiezen voor seks

 85. vlees noch vis vlees noch vis schreef:

  Wat een gedoe zeg allemaal! laat iedereen even lekker zelf bepalen of hij of zij zich wil inschrijven op Second Love!

 86. Rietje Rietje schreef:

  Wat een kansloze site Second Love, nog niet te spreken over de mensen die zich aanmelden! Hoe zou jij het vinden om zo in de zeik te worden genomen door je partner “omdat de spanning ontbreekt” Vind het knap als je jezelf daarna nog eerlijk in de spiegel kunt aankijken!! Echt kappen met deze onzin, ga op relatietherapie ofzo!

 87. Dina Dina schreef:

  Aangezien second love zeer actief is in de media en dergelijke heb ik besloten om hier eens rond te gaan kijken. Er zijn veel profielen en er komen er ook dagelijks veel bij. Dat is al een pre. Vaak zie je op dit soort sites (seksdating ) enkel nep profielen. Dat is bij Second Love dus niet zo! Toch heb ik wel wat aanmerkingen over de websitesite an sich. De layout is bijvoorbeeld naar mijn inziens verouderd en de zoekfunctie is echt een drama. En ik heb ook het gevoel dat er veel meer mannen zijn in verhouding te vrouwen. Wat voor mij natuurlijk alleen maar meer aandacht betekend, dus dat is als je het zo bekijkt niet eens zo heel slecht. Het zou denk ik beter zijn om de kosten wat lager te maken. Het is nu echt te duur om 1 maand lid te worden. En dat is wat toch de meeste mensen graag willen. en dan kun je later altijd voor wat langere tijd lid worden als het bevalt.

  groetjes Dina

 88. Joah Joah schreef:

  Goedmiddag, Ik ben al een paar keer lid geweest van Second Love. Dit is mij goed bevallen. Het is altijd weer spannend in wat voor situatie je nu weer beland. Het vergt echter wel dat je als man op een leuke wijze uit de hoek komt. Het zit namelijk zo dat er veel meer mannen dan vrouwen actief zijn op deze datingsite. Ik dacht ergens gezien te hebben dat het voor vrouwen zelf zo is dat ze gratis gebruik kunnen maken van de web site. Ik heb geen fake profielen gezien, dat is toch wel noemenswaardig. Wat ik heb begrepen van verschillende vrouwen is dat ze heel veel berichten krijgen. Als jij dan als man in staat bent om een leuk en niet te plat bericht te sturen dan heb je al snel hun aandacht. Ik heb 3 keer een dame ontmoet via de website. Heel spannend. Voor beide partijen. En ja het kwam er van. Dus voor de andere mannen schrijf een leuke bericht met een beetje niveau… En als je afgewezen wordt blijf dan toch netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑