datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op april 16th, 2018 | door Welke online datingsite?

101

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

secondlove-kosten-screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem101 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Pierre Pierre says:

  Niet helemaal waar al spreek ik over 3 jaar geleden.Ik had na 3 dagen al”beet”zo te zeggen en er een leuke langlopende relatie aan over gehouden.
  Het kon toen wel, maar nu inderdaad heel erg vaag geworden.
  het leuke van deze site is dat als je abonnement afgelopen is, bijna zeg maar , dan krijg je opeens wel reactie, spontaan zelfs van vrouwen.In de hoop dat je weer euro,s gaat betalen

 2. Gerard Gerard says:

  Allereerst is dit een gruwelijke nep-Site. ALS … en dan bedoel ik ook echt als er uberhaupt al iemand reageert is dit natuurlijk altijd afwijzend en negatief. Natuurlijk wel met ijzersterke argumenten zoals je oren hangen niet recht of je neus is te klein, te groot, de dik, te dun, te lang, te recht, te krom, etc, etc. Als je vervolgens zo’n ijzersterke reactie wilt reageren heeft de ‘dame’ in kwestie jou al geblokkeerd of sterker nog het profiel bestaat opeens niet meer op SL. Hm, vaag?
  En al die ‘vrouwen’ hier die hun goede ervaringen aan het delen zijn : leuke geprobeerd mannelijke medewerkers van Second Love. Want het is wel heeeel toevallig dat de ‘vrouwen’ wel positief zijn en alle mannen hier – uitgezonderd de mannen die in hun fantasie heel veel van deze ‘vrouwen’ gepaald hebben maar niet toe wil geven dat het bij rukken is gebleven – negatief. En natuurlijk ligt dat alleen maar aan die mannen. Dat zijn allemaal foeilijke horken en die vrouwen allemaal bloedmooie wijven ….. Waarom ze dan hun gewicht niet invullen, geen foto’s hebben of 80kg wegen bij een lengte van 1.60 mtr begrijp ik niet.
  Ik, ja ook ik ben zo stom geweest om voor deze Site te betalen. Hopelijk heb ik mijn les geleerd.
  En tot slot nog voor al die azijnpissende wijven die hun ongezouten mening over datingssites geven : singel zeker en zo lelijk als de nacht …

 3. GerdeMan GerdeMan says:

  Ik ben onlangs lid geworden maar ik ben bang dat de bijna 80 Euro weggegooid geld is en dat alle voorgaande Reviewers gelijk hebben. Er reageert geen hond en ALS ze al reageren … dan wimpelen ze je met een flutexcuus af. Nep Site dus :-(.

 4. Peter Peter says:

  Nep site bespaar je de moeite, veel dezelfde antwoorden, had beet de 79 euro voor 2 maand ergens anders aan kunnen besteden. Never again!!!!

 5. Doggyman Doggyman says:

  SecondLove is 90% nep. Er staan ook echte profielen tussen, maar die worden bedolven onder de reacties. De meeste vrouwen voelen zich door al die aandacht al te goed om bijvoorbeeld hun lengte of gewicht in te vullen. Foto’s vinden ze ook niet nodig. De nepprofielen herken je doordat er geen enkele eis aan de potentiële date wordt gesteld, alleen ‘spannend’ of ‘leuk’ of iets anders nietszeggends.
  Wat je ook schrijft, hoe persoonlijk en verzorgd ook, er volgt nooit maar dan ook nooit een reactie.

  De weinige echte vrouwen op eisen vaak wel van alles, maar dat is uiteraard eenrichtingsverkeer. Wat ze zelf te bieden hebben blijft daar meestal ver bij achter, wordt verzwegen of over gejokt. Van de echte vrouwen krijg je nog wel eens een reactie, al is dat meestal dat ze nog even verder willen zoeken ook al weten nog niets over jou.
  Die ene leuke date die je zoekt ga je hier niet vinden. Als leuke man heb je hier helemaal niets te zoeken. Als leuke vrouw trouwens ook niet.

  Deze site heeft als doel: je geeft ego-trippende incourante vrouwen een platform en daarmee lok je argeloze mannen om zoveel mogelijk geld uit hun zakken te kloppen. Niet aan beginnen dus!

  Mijn advies: neem een hond en ga lekker buiten wandelen, daar kom je veel leukere vrouwen tegen, van alles tussen de 16 en 60, fitter, sympathieker, aanspreekbaarder dan die griezelige cougars, verwaarloosde alcoholistes, zwetende woonwagentypes, verzuurde 60-plussers, gescheiden bijstandmoeders, virtuele spookdaters en andere ellende.

 6. hekelaanprinsessen hekelaanprinsessen says:

  veel dames online en willen eigenlijk niks mischien niet met mij alleen maar lijkt me sterk dat er helemaal niemand reageerd! ook zijn telkens de zelfde mensen online… waar ik van af vraag of dat niet gewoon lolkertjes zijn! verder veel dames die de schijn er van te hebben totaal niet iets te willen.. ze lijken niet uit op een date ofzo… zo lang mogelijk betalen op de site

 7. Ron Ron says:

  Grote onzin deze site.
  Ze zeggen zoveel leden te hebben en dan zijn er vaak maar 15 a 16 vrouwen online. Jaja.

 8. Driepinter Driepinter says:

  Een hele dure fake – site.. Bij contact met een ‘leuke’ dame herken je het op een gegeven moment onmiddellijk : ik word aan het lijntje gehouden. Willen graag de ultieme ‘klik’ via SL, terwijl de ‘echte’ profielen op een te verwachten moment zeggen ‘laten we nu maar eens kennismaken’. Ook gebeurt het dat een profiel plotseling is verdwenen uit je mail-geschiedenis. Hoe kan dat? Als iemand zich afmeldt dan is dat zichtbaar middels een doorgehaalde naam. ACM zou deze site onmiddellijk moeten verwijderen. Feitelijk behorend tot de categorie oplichterij.

 9. Me Me says:

  In deze zogenaamde review staat als ‘eigen tekst’ genoemd: “Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren”.
  Maar dan zonder aanhalingstekens. Duidelijke nepreview dus, geschreven door sl zelf.
  Deze website is ook fake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑