datingsite parship

Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 10th, 2017 | door Welke online datingsite?

3

RijpeFlirt – Kosten, Review en Ervaringen

 

Een bepaalde groep mannen valt op oudere vrouwen. Dit zijn vaak jonge mannen die in een oudere vrouw hun ideaalbeeld zien. Soms omdat ze een “moederlijk type” zoeken, maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn. Er zijn ook wel langdurige relaties tussen een jongere man en een oudere vrouw, hoewel het andersom vaker voorkomt. Als je op zoek bent naar een oudere dame om mee in contact te komen dan kun je die vinden op de datingsite Rijpe Flirt. De profielen zijn vooral van dames van boven de 40 of rond de 50. Als je een account hebt aangemaakt kun je in de profielen zoeken, waarbij je uitgebreide selectieopties kunt instellen.

Contact leggen met de dame van je keuze

Contact leggen gaat erg eenvoudig. Zodra je bent ingelogd kun je een bericht versturen naar één of meerdere dames om je interesse te tonen. Je kunt ook een flirt sturen. Hieraan zijn kosten verbonden, je betaalt het versturen van berichten met zogenaamde credits. Deze kun je kopen zodra je bent ingelogd in je account. Je kunt een bundel met meerdere credits kopen, dit is de goedkoopste optie. Hoe groter de bundel, hoe goedkoper een credit wordt. Wil je dit niet dan kun je ook een losse credit bestellen via je smartphone. Voor het ontvangen van berichten zijn geen credits nodig, maar wel voor iedere reactie die je verstuurt. Houd er rekening mee dat credits meestal beperkt geldig zijn, vaak geldt een termijn van een jaar. Ook zijn credits persoonlijk, als je je account verwijdert dan raak je credits die nog open staan kwijt. Je kunt ze niet aan iemand anders overdragen of teruggeven in ruil voor geld.

Vrijwel alleen online contact

De profielen op Rijpe Flirt zijn voor een groot deel fictief. Dit wordt ook duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden. Dit betekent dat je met deze dames geen fysieke afspraak kunt maken. Je kunt alleen online chatten via de website, ook chatten via bijvoorbeeld sociale media is niet mogelijk. Deze personen bestaan namelijk niet echt, de berichten die je krijgt worden verstuurd door een moderator die werkzaam is voor de website. Op zich is dit natuurlijk geen probleem als je goed voor ogen houdt dat het alleen gaat om online entertainment. Als je gewoon wat erotisch vertier zoekt met een fictieve dame die een stukje ouder is dan jij dan is er niet zoveel aan de hand. Wil je daadwerkelijk een date of zoek je naar een relatie dan is de website van Rijpe Flirt wellicht niet de juiste plaats voor jou.


Pluspunten van Rijpe Flirt

 • Een account aanmaken is gratis
 • Je kunt bij het zoeken naar een leuke dame uitgebreide selectiecriteria toepassen, die vooral op het uiterlijk zijn gericht

Minpunten van Rijpe Flirt

 • Je kunt met de meeste dames alleen via de website contact hebben, fysieke contacten zijn vaak niet mogelijk
 • Je kunt alleen zoeken in de database als je een account hebt en bent ingelogd
 • Je kunt als vrouw niet naar mannen zoeken via de zoekopties

 

RijpeFlirt Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van RijpeFlirt.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RijpeFlirt.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

RijpeFlirt opzeggen en account verwijderen

Rijpe Flirt Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met RijpeFlirt.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Rijpe Flirt? Geef hieronder jouw reactie!

 

RijpeFlirt – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

RijpeFlirt Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem3 Ervaringen - RijpeFlirt – Kosten, Review en Ervaringen

 1. W.Palte W.Palte says:

  Nieuw WW en werkt niet LostUw dat op ? Ja dat klopt maar ik kom niet op die side !

 2. W.Palte W.Palte says:

  Nieuw WW en werkt niet LostUw dat op ?

 3. rene rene says:

  Er word gesuggereerd dat er ook echte dames tussen voorkomen…….complete bullshit…..het is alleen geld zuigerij….elk andwoord word beantwoord met een vraag …..wat een k*tsite……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑