datingsite parship

Home » Regioflirt.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op februari 6th, 2017 | door Welke online datingsite?

4

Regioflirt.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

De website van Regio Flirt.nl ziet er professioneel uit. Een voordeel is dat je voordat je een account aanmaakt naar profielen kunt zoeken die voldoen aan je zoekcriteria van geslacht, leeftijd en provincie. Je krijgt op een zoekresultaat veel profielen te zien, wat de indruk wekt dat er redelijk veel mensen zijn aangemeld bij Regio Flirt.nl. Als je je als nieuw lid hebt geregistreerd krijg je vijf “flirts” gratis die je naar andere gebruikers kunt sturen.

Betaalde berichten

Wil je meer flirts versturen of wil je een tekstbericht sturen naar een ander lid van Regio Flirt.nl dan moet je hiervoor credits kopen. Dit is een systeem dat veel datingsites gebruiken. Het komt er op neer dat je bundels met credits kunt kopen door deze online te betalen. Je kunt ook losse credits kopen die je betaalt via een sms bericht. Dit is wel de duurste optie, je betaalt dan 1,50 euro per bericht. De grootste bundel met credits komt neer op 66 cent per verzonden bericht. Een bericht maag maar 800 tekens lang zijn, dit is niet echt veel.

Profielen

Helaas bevat Regioflirt.nl de nodige fake profielen. Vooral de profielen van vrouwelijke members blijken in veel gevallen nep te zijn. Op het internet staan diverse boze berichten van mannen die zich bij deze datingsite hebben aangemeld en bedrogen uit zijn gekomen. Na het betalen voor credits kwamen zij er achter dat er uitsluitend nep berichten werden verstuurd, zeer waarschijnlijk door moderators van Regio Flirt.nl. De berichten kwamen vaak op hetzelfde neer en waren inhoudelijk van slechte kwaliteit. Alles lijkt er op gericht om betalende leden zo veel mogelijk berichten te laten versturen om zo flink te verdienen aan deze datingsite. De foto’s die voor de profielen zijn gebruikt zijn in veel gevallen via Google te achterhalen en komen van websites uit het buitenland.

Hoe weet ik dat een profiel nep is?

Je komt er doorgaans vrij snel achter of een profiel op een datingsite nep is. Dit merk je aan de vage ontwijkende antwoorden die worden gegeven. Ook is het op zijn minst vreemd wanneer je ook midden in de nacht een reactie krijgt. Niemand is 24 uur per dag online tenslotte en zeker niet op een datingsite. Ook wordt standaard ontwijkend gereageerd op voorstellen om via Whatsapp of Facebook verder kennis te maken. De dames hebben geen Facebook, gebruiken geen Whatsapp en willen hun telefoonnummer niet geven. Dat laatste zou nog kunnen, maar geen account op social media is op zijn minst ongeloofwaardig voor iemand die wel op een datingsite zit. Dus als je dit soort dingen merkt als je op een profiel reageert is de kans groot dat het profiel fake is. Het is verstandig om het contact direct te verbreken want tot een afspraak of persoonlijk contact buien de site om zal het sowieso nooit komen.

 


Pluspunten van RegioFlirt.nl

 • Aanmelden is gratis
 • Je kunt voordat je je aanmeldt profielen van leden bekijken

Minpunten van RegioFlirt.nl

 • Alleen contact mogelijk als je credits koopt
 • Het versturen van berichten is erg duur
 • De website bevat veel nep profielen, zeker van de vrouwelijke leden
 • Zeer beperkte algemene voorwaarden vermeld op de website

 

 

RegioFlirt.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van RegioFlirt kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RegioFlirt actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

RegioFlirt opzeggen en account verwijderen

Regio Flirt Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Hokjesdating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over hokjesdating.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Regioflirt.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

RegioFlirt.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.6About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Regioflirt.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. baascab baascab says:

  Regioflirts is een site met nep/fake profielen (zelfde foto met 3 verschillende namen, ouderdommen, verblijfplaats).

 2. renaat1302 renaat1302 says:

  Dit is inderdaad een nep-site, ten minste 95% van de vrouwelijke profielen zijn nep, de berichten die men binnenkrijgt zijn op de duur zo herkenbaar aan de gebruikte stijl dat men duidelijk merkt dat steeds dezelfde personen aan de knoppen zitten, ook in het holst van de nacht (waarom zouden het geen mannen zijn?). Deze site (met zetel in Luxemburg, geen of weinig belastingen dus), moet gigantische bedragen binnenrijven en wordt duidelijk gerund door oplichters. Misschien kan de Algemene Economische Inspectie eens een onderzoek instellen, maar wie heeft de moed, met of zonder rode kaken, de aanzet te geven?

 3. donney donney says:

  I will like to know how to reach some friends I miss here?

  • pluis1952 pluis1952 says:

   regioflirt.be is een nep-side,alleen bedoeld om geld af te troggelen.Ik heb 50 maal geprobeerd om contact te krijgen via whatsapp in plaats van de betalende side maar dit bleek iedere maal niet mogelijk te zijn:dus deze side niet gebruiken:niet doen!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑