datingsite parship

Home » Pikant.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

17

Pikant.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eigenlijk zegt de naam van deze datingsite al wat je aan kunt treffen. Pikant.nl is een website waar je tienduizenden gecontroleerde profielen kunt vinden die allemaal op zoek zijn naar een spannende date. We kunnen ons voorstellen dat als je graag een spannende date wilt dat je die dan op korte termijn wilt vinden. Dit kan bij deze datingsite en dat is ook meteen de reden waarom er zoveel leden ingeschreven staan. Het mooie is dat dit een datingsite is die het net even wat anders doet dan alle andere datingsites. Het is niet alleen een datingsite maar ook een soort van sociaal platform. Je kunt hier op verschillende manieren leuke nieuwe contacten vinden. Misschien wil je wel alleen een spannend online contact om mee te webcammen. Dan is dit mogelijk maar als je wel echt wilt afspreken dan zijn er ook voldoende mannen en vrouwen te vinden waarmee dit mogelijk is. Voor ieder is er dus wat wils en dat is wat deze datingsite dan ook zo goed maakt. Er zijn talloze mogelijkheden. Wil je echt daten dan is er zelfs een speciale area waar je dit kunt doen en waar je ook andere leden vindt die echt op zoek zijn naar een leuke en spannende date.

Snel een afspraakje regelen

Het leuke is dat je veel informatie en beelden van de leden kunt zien. Er zijn niet alleen foto’s van de leden maar je kunt ook video’s van deze leden bekijken. Je stelt dan makkelijk een lijstje samen van je favoriete leden en zo kun je snel contact leggen. Je zal zien dat dit ook een datingsite waar je binnen een korte tijd al veel nieuwe leden zal leren kennen. Mocht je op zoek zijn naar een date dan zal het ook nooit lang duren voor je een leuke man of vrouw voor een afspraak hebt leren kennen.

Een datingsite die gunstig is voor mannen

Pikant.nl is een datingsite die erg gunstig voor mannen is. Dit komt omdat er een goede verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen is. Maar liefst 65 procent van de leden dat is een vrouw. Er zijn dan 3 procent transgenders en de rest zijn de mannen. Ben je dan ook een man die graag een spannende date met een vrouw wil dan is de kans groot dat je die op deze website kunt vinden. Aangezien het gecontroleerde profielen zijn weet je dat je ook echt contact hebt met de persoon die je op de foto ziet.

Gratis inschrijven en lekker cammen

Waarschijnlijk heb jij nu ook voldoende voordelen gehoord om je in te willen schrijven bij deze website. Je zal dan veel plezier beleven aan de vele leden en je zal zien dat er ook bij jou in de buurt vele leuke leden te vinden zijn waar je snel contact mee wilt leggen. Zelfs als je iemand wilt bellen of wilt cammen met iemand dan is dat geen probleem en dan kun je dan gewoon op deze website vinden. Schrijf je maar eens gratis in en zie hoeveel mogelijkheden er allemaal wel niet zijn.

pikant-kosten-screenshot

 

Pikant Kosten abonnement

prijs 10 credits

€10,00
€10,00
 • € 1,00 per bericht

prijs 50 credits

€40,00
€40,00
 • € 0,80 per bericht

prijs 100 credits

€75,00
€75,00
 • € 0,75 per bericht

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste pikant.nl credits kosten €0,66 per bericht bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Pikant.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Pikant.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze website

Pikant.nl opzeggen en account verwijderen

Pikant.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Pikant. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Pikant.nl? Geef hieronder jouw reactie!

Pikant Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.2About the Author

Anoniem17 Ervaringen - Pikant.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Smartass Smartass schreef:

  For sure a scam don’t waste your time or money!!!

 2. Jan Jan schreef:

  Deze smerige vorm van oplichterij moet opgerold worden, deze site geeft nu aan waarom vrouwen hoeren genoemd worden (niet alle vrouwen zijn hoeren). Op een smerige manier geld van een man aftroggelen. En dan vinden die vrouwen het vreemd dat ze als “vieze hoer” bestempeld worden !!!

 3. Shinto Shinto schreef:

  Dank lieve mensen;ik ben nieuwe in die site amai zo veel berichten gekregen d8 waouwe hier ga ik een leuk dame kennen heb bijna wat kredit gekocht.ouf mijn geld houd ik bij

 4. Anoniem Anoniem schreef:

  NOOIT AAN BEGINNEN…… FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE

 5. Anoniem Anoniem schreef:

  Ik wil iedereen waarschuwen voor deze geldklopper site, heet trouwens nu Twero.

  Het gaat veel dames alleen maar om het geld en weinigen zijn eerlijk en oprecht.
  Ze beloven je veel, enkel en alleen maar om credits te innen of cadeaus te krijgen.
  Dames onderling betalen niet voor prive berichtjes, maar de heren moeten 60 credits dokken.
  En dan krijg je een prive berichtje van een dame met de tekst “HEY”
  De bedoeling is dan van de dame in kwestie dat je terugantwoord via een priveberichtje, en dan is het kassa voor Twero en de dame.

  Trouwens heren pas op voor de dame Nikkie25, deze is een en al commercieel, beloofd veel en komt niets na, en bedriegingen zijn haar zeker niet vreemd.

  Conclusie: meid deze site en lekker een porno kijken en genieten,
  Veel goodkoper en eerlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑