datingsite parship

Home » Overspel.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan Overspel.nl logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

6

Overspel.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Overspel.nl richt zich specifiek op mensen die een relatie hebben en daarnaast op zoek zijn naar een affaire of een avontuurtje. De website garandeert discretie, maar discretie op het internet is natuurlijk maar betrekkelijk. Als je een goed gelijkende foto bij je profiel plaatst dan is de kans uiteraard altijd aanwezig dan een familielid of kennis je op het internet tegenkomt, ook als je een nickname gebruikt. Een profiel aanmaken op een dergelijke website is en blijft dus altijd een risico als je partner het niet mag weten.

Een account aanmaken

Je maakt eenvoudig een account aan door een aantal basisgegevens in te vullen. Je e-mailadres wordt niet op de website aan andere leden getoond, dit wordt alleen gebruikt voor communicatie tussen jou en de beheerder van de website. Vervolgens kun je je profiel aanvullen met een foto en meer informatie over jezelf. Ook kun je hier aangeven waar je naar op zoek bent. Daarna kun je in de database zoeken naar profielen van leden die je aanspreken. Je kunt naar zo’n profiel een flirt sturen, dit is een berichtje waarin je aangeeft iemand leuk te vinden. Ook kun je een persoonlijk bericht sturen. Voor beide zijn credits nodig. Deze kun je kopen zodra je een account hebt aangemaakt. Credits zijn goedkoper naarmate je een grotere bundel geeft. De duurste optie, 1 credit, kost € 1,49. De goedkoopste optie, een bundel van 140 credits, heeft een prijs van 71 cent per credit.

Eenvoudig contacten leggen

Het is via Overspel.nl vrij eenvoudig om contacten te leggen. Je kunt nadat je een account hebt aangemaakt en credits hebt gekocht direct een bericht versturen naar andere leden. Je kunt ook gebruik maken van de matchservice. Hiermee worden suggesties gedaan van members die qua profiel goed bij je zouden kunnen passen omdat bijvoorbeeld interesses overeenkomen.

Overspel plegen heeft risico’s

Of je naast je relatie een affaire wilt beginnen is natuurlijk jouw eigen vrije keuze. Realiseer je wel dat er risico’s aan zitten. Allereerst moet je erachter zien te komen of degene met wie je contact legt is wie hij o zij zegt te zijn. Daarnaast bestaat het risico op chantage. Als je een affaire begint met iemand die zelf geen relatie heeft maakt je dat chantabel. De ander heeft immers niets te verliezen, jij wel. Hierdoor zijn veel mannen en vrouwen in de problemen gekomen. Ze wilden eigenlijk stoppen met de affaire maar dit werd hen onmogelijk gemaakt doordat hun minnaar of minnares dreigde om de relatie bekend te maken bij de partner. Wees dus altijd voorzichtig met het geven van privé gegevens zoals je adres. Houd er ook rekening mee dat de ander je wellicht eenvoudig kan vinden ia sociale media of andere kanalen.


Pluspunten van Overspel.nl

 • Gratis inschrijven
 • Matchservice
 • Discreet online daten

Minpunten van Overspel.nl

 • Berichten versturen met credits waardoor de kosten kunnen oplopen
 • Discretie kan nooit volledig worden gegarandeerd

 

Overspel.nl screenshot

Overspel Kosten

1 Credit

€1,00
€1,00

30 credits

€24,95
€24,95

65 credits

€49,95
€49,95

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Overspel.nl credits kosten 0,71 per bericht bij aanschaf van 140 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van datingsite Overspel.nl  kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Overspel.nl neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Overspel.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Overspel.nl opzeggen en account verwijderen

Overspel.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Overspel. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Overspel.nl ? Geef hieronder jouw reactie!

 

Overspel.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.5About the Author

Anoniem6 Ervaringen - Overspel.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Piet Piet schreef:

  Alle profielen staan in google en zijn voor iedereen inzichtelijk.
  Dat lijkt mij niet discreet de verwijder functionaliteit verwijdert je niet direct uit de google zoek resultaten.
  Als je dit in Google zoeken intypt dan vind je alle profielen van iedereen op de site
  site:overspel.nl

 2. Erwin Erwin schreef:

  Zo fake als het maar kan. Voor de hand liggende reacties en enige vorm van communicatie inzake afspraken compleet negeren. Als ik wil betalen voor sex ga ik wel naar de hoeren.

 3. petje petje schreef:

  het is idd een fakers bende oplichters oplichters genoemd
  je koopt credits en begint te chatten wilt een afspraakje maken want we zitten niet voor niets op deze site als ik wil kletsen ga ik wel naar het bejaarden huis.
  maar goed je legt contact en het moment je begint over een date dan willen ze je eerst bete leren kennen
  nu is mijn ervaring dat kik een heel mooie app is en boven dien anoniem en boven al gratis dus waarom dure credits verspillen en verder via kik nou daar hoef je niet mee aan te komen wat ze hebben niet voor niets credits gekocht.
  het zijn credit killers want als je een dag niet reageert hoor je ze ook niet

  advies hou je centen in je zak

 4. Zendoc Zendoc schreef:

  Inderdaad begint het er steeds meer op te lijken dat je gewoon aan het lijntje gehouden wordt. Indien je een afspraak wil maken zijn de dames opeens heel erg afhoudend. Eerst wordt je lekker opgegeild maar als het erop aan komt dan moet er even rustig aan gedaan worden. Dan is alle geile praat opeens als sneeuw voor de zon verdwenen. Waarschijnlijk heeft mijn collega Henk Sok die hierboven 2 x gescoord heeft bovennatuurlijke krachten. Het schijnt dat hij om de chat operators heen kan manouvreren om toch een date te regelen. Petje af. Het ziet er niet naar uit dat het mij gaat lukken alhoewel Ik een redelijk vlotte babbel heb. Ik heb nog wat credits over dus ik ga door tot ze op zijn. Mocht het nu wel op eens lukken dan laat Ik het Zeker nog weten.

 5. Henk Sok Henk Sok schreef:

  Leuke site heb er al 2 keer een spannende date gehad

 6. Badboy Badboy schreef:

  Bijzonder slechte site, is overspel.nl Het is 1 grote fakebende. In het kader van ons onderzoek is gebleken. Dat er veel dames zijn. Als je schrijft heb je binnen een minuut reactie! En dan begint het spel om zo veel mogelijk berichtjes te versturen. Dat is het verdienmodel. En tot afspraken zal het nooit komen. Dus als je echt zo diep bent gezonken om vreemd te willen gaan. Dan moet je niet hier zijn. Er zal hier nooit een afspraak of iets dergelijks komen. De dames zijn getraind om de chat in leven te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑