datingsite parship

Home » Ouderensex.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date Ouderensex.nl logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Ouderensex.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Ouderensex.nl is een datingsite voor senioren, maar dit begrip wordt wel ruim opgevat want een senior is volgens deze website iemand van 45 jaar en ouder. Je mag je overigens ook aanmelden als je zelf jonger bent en op zoek bent naar een ouder persoon om mee in contact te komen. Aanmelding staat ook open voor personen die een relatie hebben maar daarnaast op zoek zijn naar meer spanning in hun leven. Je kunt je direct gratis aanmelden via de startpagina. Bij je profiel kun je een foto plaatsen, deze mag expliciet zijn. Er melden zich zowel mensen uit Nederland als uit België aan volgens de informatie op Ouderensex.nl.

Op zoek naar een leuk sekscontact

Ouderensex.nl richt zich niet op het vinden van een partner voor een vaste relatie. Dit zou eventueel wel het doel kunnen zijn, maar het belangrijkste doel van deze datingsite is het verzorgen van entertainment. Daarom wordt een deel van de profielen fictief aangemaakt en beheerd door de medewerkers van de website. Dit wordt expliciet in de algemene voorwaarden vermeld. Het kan dus zijn dat je, als je met een member in contact bent gekomen, met deze persoon geen fysieke afspraak kunt maken. Maar je kunt deze profielen natuurlijk wel benaderen als je alleen een spannende erotische chat wilt. Voor het versturen van berichten gebruik je credits, die je kunt kopen zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De kosten van de credits worden alleen zichtbaar voor ingelogde members. Je kunt als je bent ingelogd wel gratis alle profielen bekijken.

Ouderensex.nl voorziet in een behoefte

Steeds meer senioren gebruiken het internet. Op deze ontwikkeling speelt Ouderensex.nl nadrukkelijk in. Ook mensen van 45+ vinden de weg naar online dating. En niet allemaal zijn ze op zoek naar een serieuze relatie. Er is ook een groep die nadrukkelijk niet zoekt naar een vaste partner voor een traditionele relatie. Soms omdat ze al een partner hebben, met wie de seks niet meer bevredigend is, of omdat ze single zijn en dat graag zo willen houden. Je kunt op deze datingsite dan ook volledig anoniem contacten leggen. Je kunt een foto plaatsen waar je onherkenbaar op staat en je kiest als profielnaam bij voorkeur niet je eigen naam. Je mailadres wordt niet aan de overige leden zichtbaar gemaakt, dit is alleen bekend bij de beheerders van de website. Zo kun je dus volledig anoniem contacten leggen en daten.

Niet voor mensen die een serieuze relatie willen

Natuurlijk kan het gebeuren dat je via Ouderensex.nl een leuke partner vindt. Maar dit is niet her primaire doel van deze website. Wil je serieus op zoek naar een vaste partner dan kun je beter je heil zoeken bij andere online datingsites of een relatiebemiddelingsbureau. Ben je op zoek naar een leuk en spannend contact dat vooral is gericht op seks en erotiek dan is een account aanmaken op Oudderensex.nl misschien een goed idee voor jou.


Pluspunten van Ouderensex.nl

 • Gratis aanmelden
 • Gericht op senioren
 • Eenvoudig contact leggen

Minpunten van Ouderensex.nl

 • Een deel van de profielen zijn fictief, hiermee is fysiek afspreken dus niet mogelijk
 • Geen duidelijkheid vooraf over de kosten van credits voor het versturen van berichten

 

Ouderensex.nl screenshot

 

Ouderensex Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Ouderensex kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Ouderensex.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Ouderensex.nl opzeggen en account verwijderen

Ouderensex.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Ouderensex.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Ouderensex.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Ouderensex.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemEén Ervaring Ouderensex.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. visser visser schreef:

  Goede dag
  enige tyd door gebracht op jullie side,kreeg alleen maar domme antwoorde van iedereen die ik aanschreef.
  Wie ik ook een bericht stuurde reageerde dom en afwijkend.
  10 keer het zelfde vragen en niet teug reageren op wat ik vroeg.
  Niemand wilde afspreken maar ik was wel een super geile vent.
  deze side is gewoon fake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑