datingsite parship

Home » Ondeugend Daten – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsites swingers

Laatst bijgewerkt op juli 30th, 2015 | door Welke online datingsite?

15

Ondeugend Daten – Kosten, Review en Ervaringen

 

Als je ondeugend wilt daten dan begin je bij Ondeugend Daten. Dit is een website waar je heerlijk spannende afspraakjes kunt gaan plannen. Het fijne is dat je weet dat alle andere leden ook op zoek zijn naar mensen om erotische handelingen mee te gaan doen. Ook zijn het niet alleen mannen en vrouwen die er ingeschreven staan maar kun je er ook vele stellen vinden. Ben je dus op zoek naar een stel of ben je zelf deel van een stel en wil je een leuke man of vrouw uitnodigen voor een trio dan is dit ook allemaal mogelijk. De kracht van de website ligt toch wel bij het feit dat er zeer veel mogelijkheden zijn. Iets wat we meteen even willen uitlichten is de Fotozapper. Hier zie je foto’s van leden voorbijkomen en je ziet dan ook meteen of er leuke leden aanwezig zijn. Ook krijg je zo een goed beeld van de leden die er op de website aanwezig zijn. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om door de leden te gaan bladeren en zo te zien wie er allemaal ingeschreven staan. Bij het profiel zie je veel informatie staan en misschien is het belangrijkste dan wel het contact wat dit lid zoekt. Hier staat aangegeven of er een vaste relatie gezocht wordt, een vrije relatie, een spannend contact of een vriendschap.

Het is belangrijk je eigen profiel zo compleet mogelijk aan te vullen aangezien je dan veel meer kans hebt om zelf reacties te krijgen. Neem daar dan ook even de tijd voor en laat weten waar je naar op zoek bent en welk contact jij hoopt te krijgen. Wanneer je dit geod invult ben je ook interessant voor de andere leden en is de kans groot dat je ook berichten van deze leden zult gaan krijgen. Wil je goed weten wie er echt bij je past dan kun je ook een kijkje bij de matches gaan nemen en daar iemand vinden die het systeem voor je heeft gezocht.

Vooral het chatten is leuk om te doen

Nu kun je bij iedere sexdatingsite contact leggen met de leden maar wat bij Ondeugend Daten leuk is dat is dat je ook kunt gaan chatten. Wanneer je iemand vind die online is dan kun je daar makkelijk een gesprek mee aangaan. Dit is beter dan het sturen van berichten aangezien je zo sneller een antwoord zult gaan krijgen. Kijk dan ook altijd wie er online zijn en is er iemand die je leuk vindt dan is het goed daar een chat mee te gaan starten.

Ondeugend Daten heeft veel mogelijkheden en biedt je echt de mogelijkheid snel een leuk persoon te vinden voor een ondeugende date. Wat je dan gaat doen dat is iets wat je met de andere persoon moet gaan bespreken. Toch is het aanbod van leden groot en kun jij ook iemand vinden die goed bij je past. Vooral als je snel graag een date wilt dan is de website van Ondeugend Daten aan te raden omdat je hier kunt chatten en zo makkelijk snel in contact met de leden kunt komen.

 

ondeugend-daten-kosten-screenshot

Ondeugend Daten Kosten abonnement

150 Credits

€15,99
€15,99
 • VIP-toegang 15 dagen

300 Credits

€ 27, 99
€ 27, 99
 • VIP-toegang 30 dagen

900 Credits

€59,99
€59,99
 • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Ondeugend-Daten abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Ondeugend Daten kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Ondeugend Daten. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Ondeugend Daten actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over Ondeugend-daten.nl

Ondeugend daten opzeggen en account verwijderen

Ondeugend Daten Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Ondeugend Daten. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Ondeugend Daten? Geef hieronder jouw reactie!

Ondeugend-Daten Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem15 Ervaringen - Ondeugend Daten – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Petra en Erik Petra en Erik says:

  Als vrouw na 1 dag ingeschreven meer dan 100+ chatverzoeken.
  Heren dickpics zijn echt niet fijn om te krijgen in eerste contact. Inmiddels eerste afspraakje met iemand gemaakt en een ander leuk contact in de wacht. Een minder leuke ervaring was dat ik niet meer kon inloggen en mijn ID moest sturen om weer toegang te krijgen tot mijn account. Na wat heen en weer gemail eindelijk achter de reden van de ban gekomen. Had dezelfde emailadres gebruikt als mijn man om de account aan te maken (wisten we van elkaar).
  Er is ook wel wat ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vrouwen krijgen maand gratis VIP toegang en mannen moeten om berichten te lezen meteen betalen. Er zijn veel meer mannen op de site dan vrouwen. Heren als jullie niet een normaal en origineel berichtje sturen wordt het nooit wat. Vrouwen wees voorbereid op heel veel rare berichten met foto’s met alles of weinig wat tussen de benen slingert. Na de ervaring met klantservice over mijn account na weer toegang meteen weer opgezegd. Site op zich prima maar klantenservice ronduit KUT.
  Vrouwen komen makkelijk aan een date, voor een man is het bijna niet te doen is onze ervaring

 2. DatingSiteSpeurder DatingSiteSpeurder says:

  NEP, FAKE, Misleidend, DUUR als zovele.

  Overgrote deel is overduidelijk nep en nog eens nep, hier en daar wel een een echt profiel, maar 98% van de profielen zijn verzonnen.

  Trap er niet in mensen, dat heb ik al voor jullie gedaan.

  Tot nu toe nog maar 2 sites gevonden waarop geen nep-profielen staan.

 3. Schaltin jos Schaltin jos says:

  Heb al vijf dagen geleden geld gestort om credits te kopen. Heb er nog altijd geen ontvangen. Hoe lang duurt dat dan

 4. Ellen Ellen says:

  Ik heb sinds januari 2018 een profiel op Ondeugend Daten, vindt het storend dat iedereen op je profiel kan zitten te kijken. Nadat de meeste hebben geleerd, hoor je niets meer.

 5. Snoes Snoes says:

  Wij stel zoeken een vrouw erbij. We zijn al enig tijd lid. Maar zonder resultaat. Als je serieus contact heb laten ze ineens niks meer horen of de dames zeggen zo ie zo niks. De meeste willen alleen met kik contact wat verkeerd gebruikt kan worden en wat je dan uiteindelijk geld kost! Ben benieuwd of er nog een site is waar wel serieus gereageerd wordt

 6. jaap jaap says:

  499 berichtjes verstuurd en 1 reactie
  En ik ben best aantrekkelijk weet ik.
  Wat een fake
  Don’t do it

 7. Frans Frans says:

  Er zitten vrouwen op die geen afspraak willen maken. Ze zijn er om mannen te lokken. En je kunt zo een profiel van een vrouw aanmaken ook al ben je man. Foto van een mooie vrouw erbij hoppekee. Gelijk 100 reacties. Heel veel profielen die niet actief zijn of geen betalend lid. Daar hoef je geen reactie van te verwachten. Dit euvel heeft vrijwel iedere aanbieder. OPSCHONEN!!! Verder leuke site!

 8. Bibi Bibi says:

  Ik heb het idee, en heb het al een paar keer uitgeprobeerd, dat als je de partnersites uit zet meer berichten krijgt. Dat zou dus niet moeten kunnen. Je kunt beter hier op zoek gaan haha

 9. Wim Jansen Wim Jansen says:

  Heb hier ook leuke dates aan overgehouden (als man vrouwen gevonden) en anderen die ik ken uit het seksdate wereldje ook dus zeker niet 100% nep ook al heeft met name de layout de schijn tegen. Waar je als lid rekening mee moet houden, is dat je ook op andere sites van hetzelfde netwerk wordt geplaatst. Ik sta op Ondeugendemammas maar de vrouwen die ik heb gedate waren allemaal stomverbaasd want ze dachten alleen op een andere site te staan. Eentje is notabene kinderloos 🙂

 10. Pietje Puk Pietje Puk says:

  Ik heb al diverse dates gehad via deze site. Dus niet alles is nep. Wel veel en zeker de meeste profielen. De site geeft stellen en vrouwen vrijwel altijd gratis toegang. Ik heb dit diverse keren getest. Mannen betalen altijd en als je hier iets van zegt krijg je een smoes over te winnen prijzen. Ook opvallend: als je je vip stopt krijg je ineens de ene bezoeker en chat na de andere. Als je dan toch nieuwsgierig bent en weer betaalt zijn ze verdwenen, geblokkeerd of wat dan ook. En vervolgens krijg je bijna niets meer. OD staat gekoppeld aan andere sites van deze host waardoor het vooral om stellen gaat. En ook van de stellen die echt zijn willen de meesten alleen foto’s kijken. Niet aan beginnen, je wordt opgelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑