datingsite parship

Home » Neukertjes.nu – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op november 28th, 2018 | door Welke online datingsite?

2

Neukertjes.nu – Kosten, Review en Ervaringen

 

De website Neukertjes.nu presenteert zich nadrukkelijk als entertainment website. Als je het webadres invoert en de website bezoekt wordt er een tekst getoond waarin wordt uitgelegd dat het hier gaat om een website die zich vooral richt op entertainment. Dat betekent dat veel van de hier getoonde prifielen fictief zijn. Dat houdt in dat de personen op de foto’s niet echt ingeschreven zijn bij Neukertjes.nu. Het zijn foto’s die van het internet komen met daarbij verzonnen informatie. Hier is op zich niet zoveel mis mee, als je weet waar je aan begint.

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Neukertjes.nu gratis inschrijven. Nadat je account is bevestigd kun je direct inloggen en de profielen bekijken. Je kunt een eerste gratis bericht versturen naar een profiel dat je aanspreekt. Voor vervolgberichten moet worden betaald, de gegevens voor het kopen van credits voor het versturen van berichten kun je op de website vinden. Omdat het gaat om voornamelijk fictieve profielen is de kans groot dat je al snel een reactie krijgt. De berichten worden namelijk verstuurd door moderators die voor het bedrijf achter de website werken.

Adult entertainment

Het gaat hier dus om adult entertainment. Je kunt een hitsige sexchat hebben met iemand waarvan je denkt dat het de vrouw op de foto is. Als dat je fantasie prikkelt is er natuurlijk niet zo veel aan de hand. Als je weet dat je met deze vrouw nooit een fysieke afspraak zal kunnen maken en dat het alleen gaat om het voeren van een erotische chat dan is dat niet zo’n probleem. Als je op zoek bent naar een seksdate of een vaste partner dan is deze website niet echt aan jou besteed. Veel websites in deze categorie zijn in handen van één en dezelfde beheerder, de kans is dus groot dat je foto’s en profielen op meer plaatsen tegenkomt. Natuurlijk is er een kans dat je een vrouw treft die wel echt bestaat. Het staat vrouwen immers vrij om zich hier in te schrijven. Maar als er op voorstellen om elkaar te ontmoeten ontwijkend wordt gereageerd moet je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een fictief profiel.

Wat kun je verwachten van Neukertjes.nu?

Als je je inschrijft op Neukertjes.nu bestaat de kans dat je al snel benaderd wordt door dames die aangeven interesse in je te hebben. Houd, als je reageert, in je achterhoofd dat de kans groot is dat het om fictieve profielen zijn. Wil je gewoon een spannende chat dan is hier niets mis mee. Heb je andere verwachtingen dan kun je je heil beter elders zoeken.


Pluspunten van Neukertjes.nu

 • Laagdrempelig erotisch entertainment
 • Duidelijkheid over het doel van de website
 • In principe 24/7 bereikbaar

Minpunten van Neukertjes.nu

 • Niet bedoeld voor dating
 • De kans op een fysieke seksdate is gering
 • Kosten kunnen snel oplopen

 

ntjes-kosten-screenshot

 

Neukertjes Kosten

prijs 1500 credits

€10,00
€10,00
 • €1,00 per bericht

prijs 9400 credits

€19,49 p.m.
€19,49 p.m.
 • €0,79 per bericht

prijs 44000 credits

€29,99 p.m.
€29,99 p.m.
 • €0,67 per bericht

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Neukertjes credits kosten €0,67 per bericht bij afname van 44000 credits.

De actuele prijs van Neukertjes kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Neukertjes. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Neukertjes actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Neukertjes Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Neukertjes. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Neukertjes? Geef hieronder jouw reactie!

Neukertjes.nu – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Neukertjes Kosten

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.3About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Neukertjes.nu – Kosten, Review en Ervaringen

 1. joop tol joop tol says:

  graag met onmiddellijke ingang het lidmaatschap beeindigen
  bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑