datingsite parship

Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 9th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

MijnShemaleContacten – Kosten, Review en Ervaringen

 

Onder Shemale contacten wordt op het internet verstaan het hebben van contacten met transgenders en travestieten. Je vindt op de website van Mijn Shemale Contacten profielen van mannen die zich hebben laten transformeren tot vrouw of die zich qua kleding en gedrag als vrouw willen voordoen omdat ze dit opwindend vinden. Wil je als man contact met een shemale dan kun je die op deze online datingsite vinden. Je kunt gratis een account aanmaken, je hoeft zelf uiteraard geen shemale te zijn. Nadat je account is geactiveerd kun je direct zoeken in de profielen. Je kunt daarbij een uitgebreide selectie maken van jouw voorkeuren zoals haarkleur, postuur en cupmaat.

Gemakkelijk online contacten leggen

Fantaseer je wel eens over contact met een transgender of travestiet maar heb je dit tot nu toe nog nooit uitgeprobeerd? Dan kun je via Mijn Shemale Contacten ontdekken of dit iets is wat je echt wilt. Je kunt veilig en anoniem contacten leggen en erachter komen of jij past in de wereld van de shemales. Dit is een stuk laagdrempeliger dan een uitgaansgelegenheid bezoeken waar deze mensen zich normaliter ophouden. Als je het toch niets vindt kun je een online contact immers zonder problemen weer verbreken.

Geen abonnementen voor langere periodes

Als je gebruik wilt maken van alle diensten van Mijn Shemale Contacten dan moet je credits kopen. Deze website werkt niet met een abonnement voor een maand of langer. Je betaalt alleen als je een bericht verstuurt. Credits kun je voordelig in een bundel kopen, dat is een stuk goedkoper dan een losse credit kopen met je mobiele telefoon. Hoe groter de bundel credits die je aanschaft, hoe lager de prijs per credit. De prijzen van de credits krijg je te zien zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, deze worden niet op de website vermeld en ook niet in de algemene voorwaarden.

Het leggen van contacten

Je legt contact met andere members door ze een bericht te sturen. Je moet er wel rekening mee houden dat een groot deel van de profielen op Mijn Shemale Contacten fictief is. Dit betekent at je met deze personen geen afspraak buiten de website kunt maken of een ontmoeting kunt regelen. De reacties die je ontvangt worden verstuurd door de moderator die deze profielen beheert. Je krijgt in geval van een fictief profiel vrijwel altijd direct een reactie, zowel overdag als ’s nachts. Als je uitsluitend uit bent op wat erotisch online vermaak dan is dit natuurlijk geen bezwaar. Je kunt het vergelijken met een betaalde online chat of met het kijken naar betaalde erotische films. Als je daadwerkelijk op zoek bent naar een date met een shemale dan kun je op zoek gaan naar een profiel van iemand die wel “echt” is. Dit merk je vaak snel genoeg omdat de fictieve profielen erg aandringen op contact via de website en niet daarbuiten, bijvoorbeeld via sociale media.Pluspunten van Mijn Shemale Contacten

  • Gratis aanmaken van een account
  • Gratis zoeken met uitgebreide zoekopties

Minpunten van Mijn Shemale Contacten

  • Veel fictieve profielen
  • De kosten van credits zie je alleen als je een account aanmaakt en inlogt en dus niet van tevoren

 

MijnShemaleContacten Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van MijnShemaleContacten.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

MijnShemaleContacten.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

MijnShemaleContacten opzeggen en account verwijderen

Mijn Shemale Contacten Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met MijnShemaleContacten.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Mijn Shemale Contacten? Geef hieronder jouw reactie!

 

MijnShemaleContacten – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

MijnShemaleContacten Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑