datingsite parship

Home » MatureContacten – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 13th, 2017 | door Welke online datingsite?

3

MatureContacten – Kosten, Review en Ervaringen

 

Sommige mannen vallen op jonge meisjes. Maar er zijn ook jongens en mannen die juist een voorkeur hebben voor oudere dames. Omdat die meer ervaring hebben met seks en vaak precies weten wat mannen willen. Als jij tot de laatste groep mannen behoort dan kun je een account aanmaken op Mature Contacten.nl en hier je hart ophalen. Want op deze online datingsite vind je vooral oudere dames van 35 jaar en ouder die op zoek zijn naar vooral vrijblijvende sekscontacten. Soms zijn het alleenstaande vrouwen die geen vaste relatie willen, of het zijn dames van wie de partner minder zin heeft in seks dan zij. Dus ben je op zoek naar online contact met een rijpe dame, dan kom je op deze site zeker aan je trekken.

Anoniem contact leggen

Je kunt via Mature Contacten.nl volledig anoniem contact leggen. Voor je account wordt aangeraden om een nickname te gebruiken die niet herleidbaar is naar je eigen naam. Bij je profiel kun je een foto plaatsen, dit wordt zelfs aangeraden om de kans op reacties te vergroten. Maar die foto mag anoniem zijn en ook daaraan word je dus niet herkend. Zo kun je met een gerust hart contact leggen zonder dat je de kans loopt dat bijvoorbeeld je partner erachter komt of collega’s op je werk. Wel is het verstandig om bij het leggen van contacten voorzichtig te zijn met het verstrekken van privé gegevens. Geef niet zomaar je telefoonnummer, mailadres of huisadres als je je online contacten geheim wilt houden.

Eenvoudig berichten versturen

Wil je berichten versturen naar andere members dan moet je daarvoor credits kopen. Je kunt een bundel met credits aanschaffen, dit is de goedkoopste optie. Hoe groter je bundel, hoe lager de prijs per credit is. Daarnaast kun je ook één losse credit kopen via een sms dienst, hiervoor betaal je een vergoeding van € 1,40. Met de credits kun je berichten versturen en reageren op ontvangen berichten. Het lezen van berichten is in de meeste gevallen wel gratis. Je kunt ook reageren op profielen die geen betaalde credits gebruiken, alleen is de kans natuurlijk vrij klein dat je een reactie terug krijgt.

Niet alle profielen zijn van echte personen

De website Mature Contacten.nl is vooral bedoeld als entertainment website. Dit betekent dat het vooral de bedoeling is om hier online contact te leggen. Het doel is dus vooral het hebben van ondeugende en erotische chatgesprekken met de dames. Daarom is een deel van de profielen ook fictief. Dit wordt op de website vermeld. Met deze fictieve profielen is fysiek contact uiteraard niet mogelijk. De reacties die je op je berichten krijgt worden verstuurd door een moderator. Het gebruiken van fictieve profielen is in de online erotische entertainment branche zeer gebruikelijk. Vergelijk het met de 06- sekslijnen van vroeger, daar zaten ook geen dames aan de telefoon waarmee je een afspraak kon maken.


Pluspunten van Mature Contacten.nl

 • Een account aanmaken is gratis
 • Ruime keuze uit rijpe dames voor online sekscontact
 • Anonimiteit wordt gegarandeerd

Minpunten van Mature Contacten.nl

 • De site is niet bedoeld voor het leggen van fysieke contacten, hoewel die suggestie wel wordt gewekt
 • Er wordt op redelijk uitgebreide schaal gebruik gemaakt van fictieve profielen die uitsluitend bedoeld zijn voor entertainment

 

MatureContacten Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van MatureContacten.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

MatureContacten.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

MatureContacten opzeggen en account verwijderen

Mature Contacten Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met MatureContacten.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Mature Contacten? Geef hieronder jouw reactie!

 

MatureContacten – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

matureContacten Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem3 Ervaringen - MatureContacten – Kosten, Review en Ervaringen

 1. rinusraymakers rinusraymakers says:

  Oplichter zijn het hoor

 2. kris kris says:

  het is waar wat frans zegt

 3. Frans Frans says:

  De slechtste site die ik ooit heb bezocht, alle profielen zijn NEP en zijn erop uit om mensen(mannen) vèèl geld af te troggelen!!!!!
  Dit zou verboden moeten worden, en ze horen bij de 0900 nep sites!!!!
  Alles wordt gedaan door moderators, schandelijk!!!! Bah Bah Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑