datingsite parship

Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 12th, 2017 | door Welke online datingsite?

8

MatchVinden.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Match Vinden.nl is een datingsite die sterk is gericht op seksueel contact. Het is dus geen datingsite waar je op zoek gaat naar een duurzame relatie. De foto’s van de profielen die op de website staan wijzen ook duidelijk in die richting. Sommige zijn zeer expliciet. Match Vinden.nl richt zich vooral op online sekscontacten die je onderhoudt door via de website berichten uit te wisselen. Wat een beetje vreemd is, is dat er wordt gesuggereerd dat mannen gratis toegang krijgen tot de site. Er loopt zelfs een tijdklokje mee om je ertoe te bewegen je snel aan te melden. Welnu, aanmelden is op alle datingsites gratis. Het leggen van contacten echter niet.

Berichten versturen op Match Vinden.nl

Als je een account hebt aangemaakt kun je zoeken in de database naar dames die je graag wilt leren kennen. Als je iemand hebt gevonden en je wilt deze persoon een bericht sturen dan heb je hiervoor credits nodig. Een losse credit kun je bestellen met je smartphone via een SMS dienst. Dit is wel meteen de duurste optie, je betaalt dan 1,40 euro per credit. Het is voordeliger om een bundel met credits aan te schaffen. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit. Je hebt deze credits nodig om berichten te sturen, je kunt ontvangen berichten wel gratis lezen.

Sommige profielen zijn fictie

Niet alle profielen op Match Vinden.nl zijn “echt”. Op de website wordt expliciet vermeld dat een deel van de profielen fictief zijn en dat een fysieke afspraak in dat geval niet mogelijk is. Deze profielen worden beheerd door een moderator van de website. Je kunt er dus wel mee communiceren, maar de persoon van wie je de reacties krijgt is niet degene op de foto. Op zich is dat niet erg, zolang je je maar realiseert dat het hier om erotisch entertainment gaat en dat het niet tot een date zal komen. Je kunt zo’n profiel vrij gemakkelijk herkennen doordat voorstellen van jouw kant om elkaar te ontmoeten of om contact te hebben buiten de website worden afgehouden.

Anoniem online contact leggen

Een datingsite zoals Match Vinden.nl is ideaal voor mannen die op zoek zijn naar wat online entertainment met dames. Je kunt dit volledig anoniem doen, want je hoeft bij het aanmaken van een account natuurlijk niet je eigen naam te gebruiken. Sterker nog, dit wordt afgeraden. De betalingen voor de credits worden neutraal vermeld op je rekeningoverzicht. Zolang het alleen gaat om een online contact weet niemand wie je bent, zeker als je een anonieme profielfoto gebruikt.


Pluspunten van Match Vinden.nl

 • Het aanmaken van een account is gratis
 • Je kunt onbeperkt zoeken in de profielen nadat je bent ingelogd
 • Anoniem berichten versturen

Minpunten van Match Vinden.nl

 • Er wordt grotendeels gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • Het leggen van fysieke contacten is meestal niet mogelijk, hoewel de site dit wel suggereert

 

Match Vinden.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van MatchVinden.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

MatchVinden.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

MatchVinden.nl opzeggen en account verwijderen

MatchVinden Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met  MatchVinden.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Match Vinden? Geef hieronder jouw reactie!

 

MatchVinden.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

MatchVinden.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem8 Ervaringen - MatchVinden.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. beertje4105 beertje4105 says:

  opzeggen van deze site.

 2. Franky Franky says:

  Het is quasi onmogelijk om afspraak te krijgen via deze site.wrgblijvrn is de boodschap

 3. Tony Tony says:

  Fake, oplichterij. Zie andere ervaringen. Niet doen dus!

 4. Hout Hout says:

  Kut site. Een grote oplichterij

 5. Jarno Jarno says:

  één grote fake site, erg jammer maar bij een aantal profielen is het ‘porno’ gehalte ook nét even te hoog 🙂 . Stop je zuurvrdiende geld niet in deze bodemloze put. Dan is het beter om naar de dames van lichte zede te gaan denk ik

 6. Richard van der Linden werknaam Normann Richard van der Linden werknaam Normann says:

  zie boven

 7. Richard van der Linden werknaam Normann Richard van der Linden werknaam Normann says:

  Vanwege leeftijd 84 jaar en impotentie kan ik geen contacten leggen. Helaas

 8. Richard van der Linden werknaam Normann Richard van der Linden werknaam Normann says:

  Richard van der Linden (Normann) Verzoekt U dringend mijn matchvinden account te verwijderen.
  Heel af en toe wil ik de wilde wereld wel eens zien, ondanks dat ik 84 jaar en impotent ben
  U had een flink aantal.dames, die reageerden. Reacties van mij geen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑