datingsite parship

Home » Ketser.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 28th, 2019 | door Welke online datingsite?

2

Ketser.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Onlinedatingsites springen als paddenstoelen tevoorschijn op het web. Steeds meer mensen ontdekken hoe ze via deze sites in contact kunnen komen met leuke dates en spannende ontmoetingen. Ketser.nl is een dergelijke datingsite en hier kun je terecht als je op zoek bent naar ontmoetingen voor keiharde seksuele interacties. Liefdevolle relaties is niet waar het hier om draait. Als dit is wat je zoekt, dan kun je beter een andere datingsite bezoeken. Bij Ketser.nl vind je mensen die net als jij op zoek zijn naar vluchtige, hitsige en spannende sekscontacten. De chats die hier plaatsvinden zijn erotisch getint en dankzij een overzichtelijk matching systeem zul je snel de profielen voor ogen krijgen, die overeenkomen met de interesses die je hebt aangegeven. Zo vind je snel en gemakkelijk een match en kan het contact nog directer gelegd worden. Via de chat kun je reeds het eerste seksuele contact opbouwen, wat uiteraard een geslaagd vervolg kan krijgen.

Erotische seks chats

Op ketser.nl draait het allemaal om de erotiek. Heb jij een rijke seksuele fantasie en wil je graag deze delen in een spontane chat uitwisseling, dan is dit zeker mogelijk op deze unieke datingsite. Je hoeft je geenszins ongemakkelijk te voelen, want iedereen is hier voor dezelfde reden. Snel een match vinden voor het uitwisselen van seksuele gesprekken, is waar het hier allemaal om draait. Gooi dus snel je gêne uit het raam en ga direct het gesprek aan met de andere leden, die eenzelfde interesse op seksueel vlak aangeven en geniet van een spannende interactie over de chatfunctie. Het hoeft zeker niet lang te duren voordat je iemand hebt gevonden, met wie je een directe klik ervaart. Het matching systeem is zo ingesteld, dat de profielen die aan je worden getoond, de personen aangeven die overeenkomen met wat je als interesses hebt opgegeven. Andere profielen blijven zo uit beeld, waardoor je niet onnodig veel tijd kwijt bent, maar gelijk in gesprek kunt.

Accounts voor entertainment

Naast echte accounts van werkelijk bestaande personen, vind je bij Ketser.nl ook fictieve accounts die door de datingsite zelf zijn aangemaakt. Hiermee kan extra vermaak worden geboden in het flirten en het communiceren over seksuele fantasieën. Als je hiervoor open staat, hoeft dit geen enkel probleem te zijn en kun je in alle vrijheid je eigen fantasieën de ruimte geven om gedeeld te worden. Het enige nadeel is dat je niet met een reëel persoon aan het communiceren bent, waardoor je niet met deze gesprekspartner daadwerkelijk kunt afspreken voor een heuse ontmoeting. De fantasieën vinden zo niet hun weg in de realiteit. Als dit is waar je naar op zoek bent, is het verstandig om jezelf goed te verifiëren dat je met een echt persoon in gesprek bent. Zo vermijd je onnodige teleurstellingen.

Pluspunten van Ketser.nl

 • Gratis aanmelden voor lidmaatschap
 • E-mailcontact verloopt altijd via het interne anonieme mailsysteem van de site

Minpunten van Ketser.nl

 • Betaalde diensten voor actieve functionaliteiten
 • Bij langdurig inactief lidmaatschap vervallen de credits
 • Fictieve accounts aanwezig voor entertainen met flirten en seksuele fantasieën.

 

 

Ketser.nl kosten abonnement

De actuele prijs van Ketser.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Ketser.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze website.

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Ketser.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Ketser.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Ketser.nl? Geef hieronder jouw reactie!

Ketser.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Ketser.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Janneman Janneman says:

  Het is allemaal nep, wanneer jij je geld (credits) opgebruikt hebt. Stoppen vaak alle berichten. Grote kans dat je dus met een grote harige kerel zit te mailen. Moet wel zeggen dat ik me met een flinke kater heb zitten vervelen en toch wel lol heb gehad. Desalniettemin, ben je op zoek naar iets echts en heb je niet veel te besteden. Sla deze dan over!

 2. Willem Willem says:

  Helaas, de verhalen zijn goed maar heb nog geen echt profiel kunnen ontdekken. Met verschillende ” vrouwen” contact gehad maar ze vielen al gauw door de mand met tegenstrijdige verhalen. Ook op tampeneren.nl dezelfde profielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑