datingsite parship

Home » TravestieDate – Kosten, Review en Ervaringen
gay sex dating

Laatst bijgewerkt op mei 24th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

TravestieDate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Via Travestie Date kun je in contact komen met mannen die zich graag als vrouw kleden en dit ook willen uitdragen. Je kunt contact zoeken als je zelf ook travestiet bent of als je als man, vrouw of stel graag in contact wilt komen met een travestiet. Het aanmaken van een account is opengesteld voor iedereen die 18 jaar of ouder is en is volledig gratis en vrijblijvend. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je zoeken inde database om te zien of er andere members zijn met wie je graag in contact zou willen komen. Commerciële accounts zijn niet toegestaan, dus je vindt hier geen betaalde dating met travestieten.

Abonnementsgeld

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle diensten van Travestie Date moet je je lidmaatschap updaten naar premium. Als je dat doet kun je berichten versturen naar andere members en op deze manier gemakkelijk contacten leggen. De kosten voor het abonnement worden niet op de website vermeld zolang je niet bent aangemeld met je account. Je kunt deze kosten dus pas zien als je een account hebt aangemaakt. Je account kun je voorzien van een anonieme nickname zodat je anoniem kunt rondkijken op de website. Ook het leggen van contacten kan uiteraard onder een schuilnaam. Je bepaalt zelf of je uiteindelijk je ware identiteit prijsgeeft of deze voor jezelf houdt. Veel travestieten kiezen ervoor om te ‘werken’ met een schuilnaam. Vaak doen zij dit omdat zij hun dubbele identiteit geheim willen houden voor hun naaste omgeving. Sommige travestieten leiden in het dagelijks leven een “normaal” leven, hun eventuele partner en familie zijn niet op de hoogte van hun voorliefde voor travestie.

Leer de wereld van travestieten kennen

Voel je je aangetrokken tot de wereld van travestieten? Twijfel je of je zelf een travestiet bent? Dan kun je een account aanmaken op Travestie Date. Je kunt via de chat of door een date in contact komen met mensen die al wat langer meelopen in de travestiewereld en zo voor jezelf ontdekken of dit wel o niet bij je past. Het internet garandeert tot op zekere hoogte je anonimiteit, tenzij je er natuurlijk zelf voor kiest om bepaalde informatie te delen. Ook mannen, vrouwen en stellen die graag in contact komen met een travestiet om op deze manier een nieuwe dimensie aan hun seksleven toe te voegen kunnen een account aanmaken op deze datingsite. Als travestiet bepaal je natuurlijk altijd je eigen grenzen in wat je wel en niet wilt.


Pluspunten van Travestie Date

  • Aanmelden is gratis
  • Gebruik maken van alle diensten voor een vast bedrag per maand

Minpunten van Travestie Date

  • De abonnementskosten worden pas kenbaar gemaakt na het aanmaken van een account
  • De website werkt tot op zekere hoogte rolbevestigend, dit moet je natuurlijk wel aanspreken

 

 

TravestieDatee Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van TravestieDate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

TravestieDate.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

TravestieDate opzeggen en account verwijderen

TravestieDate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met TravestieDate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over TravestieDate.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

TravestieDate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑