datingsite parship

Home » Flirtplek – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 23rd, 2015 | door Welke online datingsite?

2

Flirtplek – Kosten, Review en Ervaringen

 

Flirten is leuk en spannend en als er dan ook nog eens een spannende date van kan komen dan is het natuurlijk helemaal leuk. Wij hebben net de hele bedoeling van de website van Flirtplek omschreven. Je kunt hier duizenden leuke mannen en vrouwen vinden die allemaal gek zijn op flirten en die ook wel ondeugende bedoelingen hebben. Het is dan ook nog eens een datingsite die erg snel groeit en dagelijks komen er tientallen leuke nieuwe leden bij zodat je je niet snel zal vervelen. De website van Flirtplek is vooral lekker duidelijk. De foto’s zijn groot en helder en wanneer je een profiel aanklikt dan krijg je ook veel informatie over een lid. Het is dan te zien welke opleiding iemand heeft gedaan maar je kunt ook zien of iemand rookt of drinkt en of deze tatoeages heeft. Ieder lid die verteld kort over zichzelf maar geeft ook informatie over wat voor man of vrouw ze zoeken. Wanneer jij je in gaat schrijven dan is het aan te raden om deze velden ook zo goed mogelijk in te vullen om zo al snel leuke berichten van andere leden te gaan ontvangen.

Stuur een digitale flirt op flirtplek.nl

Heb je nu iemand gevonden waar je wel graag mee in contact wilt komen dan heb je hiervoor meerdere manieren. Het is uiteraard mogelijk om een bericht te gaan sturen maar je kunt er ook voor kiezen om een flirt te sturen. Wanneer je dit gaat doen dan laat je de andere persoon weten dat jij interesse in hem of haar hebt maar je hoeft dan zelf geen bericht te schrijven. Ook als je het lastig vindt om contact te leggen heb je dus mogelijkheden om aan te geven als je iemand leuk vindt. Alle leuke leden die kun je toevoegen aan je favorieten zodat je deze snel een eenvoudig terug kunt vinden.

Neem ook eens een kijkje bij de online profielen

Het chatten met leden op de website is leuk maar we kunnen ons ook voorstellen dat je wel graag snel wilt afspreken met iemand. Dit is ook mogelijk en het is dan aan te raden om een kijkje te nemen bij de profielen die online zijn. Deze mensen zien je bericht dan meteen binnenkomen en de kans op een snelle reactie is veel groter. Naast de mensen die online zijn kun je ook meteen zien wie er allemaal nieuw zijn. Het navigeren door de website gaat dus makkelijk en dit zal ervoor zorgen dat je snel leuke mannen of vrouwen vindt waar je graag mee zult afspreken.

Het maakt eigenlijk niet uit of je nu lekker wilt gaan flirten of als je snel een date zoekt. Er staan zoveel leuke mannen en vrouwen ingeschreven bij Flitplek dat ook jij iemand zult vinden waar je een leuke tijd mee zal hebben. Maar maar eens gebruik van de zoekfunctie en je ziet meteen welke leden er bij je in de buurt wonen. Wanneer deze dan ook nog eens online zijn dan is de kans groot dat je hier al snel een leuke date mee zult gaan hebben.

 

flirtplek-kosten-screenshot-2

Flirtplek Kosten abonnement

prijs 10 credits

€10,00
€10,00
  • € 1,00 per bericht

prijs 50 credits

€40,00
€40,00
  • € 0,80 per bericht

prijs 100 credits

€75,00
€75,00
  • € 0,75 per bericht

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis Membership

De goedkoopste Flirtplek credits kosten €0,66 per bericht bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Flirt Plek kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Flirtplek neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Flirtplek actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over de datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Flirtplek.nl opzeggen en account verwijderen

Flirtplek Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Flirtplek. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Flirtplek? Geef hieronder jouw reactie!

Flirtplek Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.1About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Flirtplek – Kosten, Review en Ervaringen

  1. leslie7111 leslie7111 says:

    hoe kan ik hier gratis verder chatten met de dame’s

  2. buttt buttt says:

    Ik heb me prima vermaakt op Flirtplek! John uit Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑