datingsite parship

Home » FindMySex.com – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op maart 3rd, 2017 | door Welke online datingsite?

4

FindMySex.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

Op de website van Findmysex.com vind je helaas maar weinig informatie over wat nu precies de bedoeling is van deze datingsite. De naam van de website doet vermoeden dat je er terecht kunt voor sekscontacten en niet zo zeer voor een duurzame relatie. De website geeft ook aan dat zowel singles als koppels zich inschrijven om een date te vinden. Dit geeft aan dat de nadruk ligt op het vinden van een partner voor (uitsluitend) sekscontacten. Er wordt op de website voortdurend op gehamerd dat je je alleen kunt inschrijven als je 18 jaar of ouder bent. De website geeft geen informatie over de kosten van een betaald lidmaatschap, dit wordt pas zichtbaar als je je inschrijft.

Website in het Engels
De website lijkt in het Nederlands te zijn gemaakt, ook de links onderaan de site zijn in het Nederlands. Maar klik je bij voorbeeld op “Algemene voorwaarden” dan krijg je deze in het Engels voorgeschoteld. De website maakt onderdeel uit van een internationale keten die datingsites online brengt. Je moet dus redelijk goed zijn in het lezen van Engelse teksten om de algemene voorwaarden te kunnen begrijpen. Deze zijn overigens niet anders dan bij vrijwel alle andere dating websites. Er wordt gesproken over de gegevens die je verstrekt, dat misbruik niet is toegestaan en dat de informatie eigendom wordt van de website. Dit geldt bij vrijwel alle datingwebsites.

Beperkingen voor mobiel gebruik
De site geeft aan dat als je gebruik maakt van een smartphone of tablet, de mogelijkheden van de website beperkt zijn. Je kunt dan bij voorbeeld gebruik maken van ,minder verschillende betalingsmogelijkheden. Want hoewel bezoekers worden gelokt met een gratis lidmaatschap, geldt ook bij Findmysex.com dat je uitsluitend van de website gebruik kunt maken als je een betaald lidmaatschap neemt. Wat hiervan de kosten zijn wordt nergens bekend gemaakt, dit is pas te zien als je je registreert.

Meer weten over FindMySex?

Wat het gebruik van deze website niet meteen aantrekkelijk maakt is dat de bedoeling van de website niet echt duidelijk wordt. Het lijkt, gezien de naam van de dienst, een site te zijn voor uitsluitend het opdoen van sekscontact, maar wellicht kun je er ook terecht als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Als je daar achter wilt komen zal je je moeten inschrijven. Want alleen dan kun je zien welke andere leden er zijn en wat zij in hun profielteksten hebben gezet.


Pluspunten van Findmysex.com

 • De inschrijfprocedure is eenvoudig
 • Internationale site, dus interessant voor mensen die een date over de grens zoeken

Minpunten van Findmysex.com

 • Website is volledig in het Engels, hoewel een andere indruk wordt gewekt
 • Onduidelijkheid over de kosten van een volledig membership
 • Onduidelijk wat de doelgroep is
 • Bij mobiel gebruik zijn niet alle opties van de site beschikbaar

 

 

Findmysex.com kosten abonnement

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

2 weken

€11,99 p.w.
€11,99 p.w.

1 maand

€34,90 p.m.
€34,90 p.m.

12 maanden

€29,90 p.m.
€29,90 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste FindMySex abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van FindMySex kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

FindMySex actie en korting

Momenteel zijn er geen speciale acties of kortingen.

Meer over deze datingsite

FindMySex.com opzeggen en account verwijderen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite FindMySex. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden geef hieronder jouw reactie!

 

FindMySex.com – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

FindMySex.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.6About the Author

Anoniem4 Ervaringen - FindMySex.com – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Jim Jim says:

  Ñ importe quoi ce site je déconseille à 100/100

 2. oudeheer oudeheer says:

  een grote fakesite met alleen maar dames die je per chat of per mail begeleiden naar stripvote sites of hookup badges, nog geen enkele echte vrouw gesproken daar

 3. Gio Gio says:

  Nog een oplichters site erbij, allemaal fake profielen. 99% wel! Strippers die je vragen om te stemmen waarmee je met je creditcard je leeftijd moer verifiëren! Wat een dom volk! Ben nu in gesprek met een vrouwtje die wil mailen, kijken waar dat naar toe leidt hehe!

 4. Artoflove Artoflove says:

  Hallo, Ik wil bij deze meedelen dat een abonnement bij “Findmysex niet “zomaar” & ook niet via hun site kan stop gezet worden. Op dit forum vind hoe iemand zich kan uitschrijven & dat klopt tot op een zeker punt.
  Eenmaal je bent op de pagina bent om je abonnement te beëindigen moet je van dit scherm een afprint nemen die je dan op zijn beurt moet doorfaxen naar +44 1278 501 112. Zolang je dat niet doet wordt er AUTOMATISCH MAANDELIJKS geld van je rekening gehaald!!!!!!!
  Ik zou deze site aan niemand aanraden want er staan vooral veel buitenlandse profielen op deze site.
  Ik voel mij ook bedrogen daar ik op de site m’n lidmaatschap onmogelijk kan stopzetten.
  Ze hebben mij liggen gehad. Hopelijk jullie niet!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑