datingsite parship

Home » EindelijkSamen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op januari 21st, 2017 | door Welke online datingsite?

4

EindelijkSamen.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

De dating dienst EindelijkSamen.nl is bedoeld voor het leggen en onderhouden van contacten en het vinden van een date of een relatie. Althans, dat is wat de website wil suggereren. Bij het bezoeken van de website valt meteen op dat er erg weinig informatie wordt gegeven. Je wordt van harte uitgenodigd om je gratis aan te melden. En inderdaad, aanmelden is gratis en zo geregeld. Maar als je contact wilt leggen met één van de andere members, dan moet je daarvoor credits kopen. Voor het versturen van ieder bericht of foto zijn credits nodig. Als je geen credits koopt kun je niets beginnen op de website, dus het feit dat je je gratis kunt aanmelden stelt in feite niets voor.

Erotisch getinte teksten

De profielen op de website van EindelijkSamen.nl zijn in een deel van de gevallen erotisch getint. Dit suggereert dat er meer sprake is van een seksdating site dan van een website waar je eventueel een partner kunt vinden. Maar ook een seksdate zal je zeer waarschijnlijk niet tegen gaan komen op deze website.

De profielen zijn namelijk voor het grootste deel fake. Het zijn profielen die worden aangemaakt door de beheerders van de website. Zodra je met zo’n profiel contact probeert te leggen komt een beheerder in actie. Hij of zij verstuurt berichten namens het profiel. Jij denkt dat je in gesprek bent met een leuke dame of een knappe man. Maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Op de website wordt dit beleid overigens deels tegengesproken. Enerzijds beweert EindelijkSamen.nl in de algemene voorwaarden dat er geen nep profielen op de site actief zijn, om daar enkele artikelen later weer op terug te komen door te vermelden dat er wel degelijk profielen zijn aangemaakt die dienst doen als “entertainment”.

Uitsluitend winstbelang

De enige reden waarom dit soort websites worden opgezet is ervoor te zorgen dat argeloze en goedgelovige bezoekers er geld in investeren om contact te leggen. In de hoop een leuke vriendin te vinden of in ieder geval een leuke date, sturen deze mannen berichten naar de dames op de website, maar een date zal er nooit van gaan komen. De beheerders van de website sturen berichten terug die uitnodigen om er op te reageren, met als enige doel zoveel mogelijk geld te verdienen. Als je je bezoek aan een dergelijke site vergelijkt met een betaalde sekschat is er niets mis mee. Maar als je serieus op zoek bent naar een leuke partner kun je je heil beter ergens anders zoeken. Wanneer bepaalde foto’s op de site van EindelijkSamen.nl worden gecontroleerd met een zoekmachine blijkt dat deze foto’s ook op andere, vergelijkbare websites opduiken. Maar dan wel onder een andere naam en met een geheel andere profieltekst. Dit moet genoeg waarschuwing zijn om te weten dat de profielen niet van echte personen zijn.


Pluspunten van EindelijkSamen.nl

 • Je kunt relatief gemakkelijk contacten leggen
 • Simpele aanmeldingsprocedure

Minpunten van EindelijkSamen.nl

 • De site bevat grotendeels fictieve profielen
 • Er wordt gewerkt met credits waardoor het leggen en onderhouden van contacten al snel erg kostbaar wordt
 • De algemene voorwaarden spreken zichzelf tegen als het gaat om het wel of niet aanwezig zijn van fake profielen op de website

 

 

EindelijkSamen.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van EindelijkSamen.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Eindelijk Samen actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

EindelijkSamen.nl opzeggen en account verwijderen

EindelijkSamen Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EindelijkSamen.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over EindelijkSamen? Geef hieronder jouw reactie!

 

EindelijkSamen.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

EindelijkSamen.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2About the Author

Anoniem4 Ervaringen - EindelijkSamen.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. KlaasH KlaasH says:

  Opgepast! De website eindelijksamen.nl bestaat uit enkel nepprofielen. MAAK GEEN ACCOUNT AAN!

 2. Ronald Ronald says:

  Geldklopperij, dit is zo fake

 3. Glc Glc says:

  Allemaal nepprofielen pas op…oplichterij

 4. Jannes1971 Jannes1971 says:

  Allemaal fake profielen praten met je mee maar willen niet af spreken..FAKE oppassen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑