datingsite parship

Home » Xaffaire.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op januari 9th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Xaffaire.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Als je op zoek bent naar een online seksavontuur dan kun je dat vast wel vinden op de website Xaffaire. Deze site is bedoeld om volwassenen van 18 jaar en ouder op een snelle en simpele manier met elkaar in contact te brengen. Je vindt hier honderden profielen van mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar wat meer spanning in hun leven. De website Xaffaire richt zich overigens vooral op mannen die op zoek zijn naar een vrouw en wat minder op vrouwen die een man zoeken. Maar wil de match slagen dan moeten beide natuurlijk wel aanwezig zijn in de database.

Zoek naar contacten bij jou in de buurt

Je kunt via Xaffaire zoeken naar mensen die bij jou in de buurt wonen. Dit maakt het leggen van contact immers een stukje gemakkelijker. Houd er dan wel rekening mee dat de woonplaatsen niet in alle gevallen kloppen. Als je in een klein dorp woont kun je immers beter een wat grotere plaats in de buurt opgeven als woonplaats om je privacy te waarborgen. Anders is de kans aanwezig dat je wordt ontdekt als je partner op zoek gaat naar bewijzen voor je buitenechtelijke escapades. Wil je overigens daadwerkelijk een fysieke afspraak met een member maken dan is de kans groot dat het op een teleurstelling uitdraait.

Veel fysieke profielen

De meerderheid van de profielen op Xaffaire is fysiek. Dit betekent dat berichten en reacties op berichten worden verstuurd door een moderator, een medewerker van de website. Deze manier van werken is er vaak op gericht om de echt bestaande members zo veel mogelijk berichten te laten vesturen, dit levert immers inkomsten op voor de eigenaar van de website. Deze manier van werken is niet verboden. Zeker niet als het, zoals ook in het geval van Xaffaire, duidelijk op de website wordt aangegeven in de algemene voorwaarden. Hiermee stem je immers in als je een account aanmaakt en dit gaat gebruiken. Wil je alleen online contact en maakt het voor jou niet uit dat je date niet echt bestaat dan is het geen bezwaar om je vertier bij Xaffaire te zoeken. Wil je een echte affaire of relatie dan is het wellicht beter om je geluk elders te beproeven.

Brede markt voor deze vorm van entertainment

Het feit dat Xaffaire zeker niet de enige website is die deze vorm van volwassenen entertainment biedt toont aan dat er een brede markt voor is. Veel mensen, vooral mannen maar ook vrouwen, willen erotische spanning in hun leven. Soms omdat ze single zijn, soms omdat hun relatie niet genoeg bevrediging meer biedt maar ze deze relatie desondanks in stand willen houden. Wat je beweegredenen ook zijn, je kunt natuurlijk altijd een gratis account aanmaken om te zien of Xaffaire biedt waar jij naar op zoek bent.


Pluspunten van Xaffaire

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Veilig en anoniem online contacten leggen

Minpunten van Xaffaire

  • De prijzen voor het versturen van berichten via credits staan niet op de website vermeld
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen

 

 

Xaffaire Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Xaffaire kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Xaffaire.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Xaffaire.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Xaffaire. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Xaffaire.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Xaffaire.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Xaffaire.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑