datingsite parship

Home » NoStringsAttached.com – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op november 27th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

NoStringsAttached.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

De website No Strings Attached richt zich expliciet op mensen die een affaire willen beginnen. Natuurlijk kun je je ook als single, of zoals het op deze website genoemd wordt “ongebonden” man of vrouw aanmelden, maar de nadruk ligt duidelijk op vreemdgaan. De website claimt ruim 3 miljoen leden te hebben, maar dat is dan wel wereldwijd gemeten. Deze website is namelijk een Engelstalige site, die slechts gedeeltelijk in het Nederlands is vertaald. De gebruikersvoorwaarden zijn ook alleen in het Engels beschikbaar. Dit is een risico als je deze taal niet of niet voldoende machtig bent, want zo kan het gebeuren dat je niet of niet voldoende op de hoogte bent van de regels van No Strings Attached.

Een account aanmaken

Een account aanmaken is erg eenvoudig. Je vult een paar basis gegevens in het account wordt geactiveerd. Vervolgens kun je dit aanvullen met informatie over jezelf en wat je zoekt. Je kunt bij je account een foto plaatsen om dit meer aantrekkelijk te maken voor andere bezoekers. De ervaring leert dat accounts zonder foto minder vaak bezocht worden en dat hier minder snel reacties op komen. Er mag geen expliciet seksueel getinte foto worden geplaatst, dus houd hier rekening mee bij het uitzoeken van je profielfoto. Verder zijn er nog een hele rits regels waar je aan moet voldoen, deze staan vermeld in de Engelstalige gebruikersvoorwaarden.

Contact met andere members

Je kunt via de website contact leggen met andere members. Je kunt ze een bericht sturen om te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Hoe hoog deze kosten zijn wordt niet duidelijk. Dit krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en daadwerkelijk berichten wilt gaan versturen. Dit is wel een nadeel, want als je niet akkoord gaat met de in rekening te brengen kosten moet je je account dus weer verwijderen, wat een extra handeling inhoudt. En omdat ook de regels die de website hanteert niet in het Nederlands beschikbaar zijn kan dit voor sommigen een reden zijn om op No Strings Attached geen account aan te maken.

Wees voorzichtig met persoonlijk contact

De kans is groot dat je op deze website wordt benaderd door members die niet in Nederland woonachtig zijn. Dit kan leiden tot misbruik en misleiding. Wees dus altijd op je hoede met het leggen van contacten. Ga niet in op verzoeken om geld en spreek niet zomaar een ontmoeting af zonder dat je redelijk zeker weet dat degene met wie je contact hebt te vertrouwen is. Verstrek niet te snel persoonlijke gegevens zoals een telefoonnummer of huisadres. Als er om geld wordt gevraagd voor een zogenaamd ziek familielid of andere dringende kosten, ga hier dan niet op in. Het is in vrijwel alle gevallen bedrog dat als je pech hebt van kwaad tot erger gaat.

 


 

Pluspunten van No Strings Attached

  • Gratis een account aanmaken
  • Grote database van members

Minpunten van No Strings Attached

  • De kosten zijn niet duidelijk
  • De Algemene voorwaarden zijn alleen in het Engels beschikbaar
  • Vooral members die niet in Nederland woonachtig zijn

 

 

NoStringsAttached Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van NoStringsAttached.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

NoStringsAttached.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

NoStringsAttached.com opzeggen en account verwijderen

NoStringsAttached Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite NoStringsAttached.com. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met NoStringsAttached? Geef hieronder jouw reactie!

 

NoStringsAttached.com – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

NoStringsAttached.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑