datingsite parship

Home » Intimatch.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan Intimatch.nl logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Intimatch.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Intimatch richt zich op mensen met een relatie die vreemd willen gaan en dan in het bijzonder op vrouwen. Je kunt je gratis inschrijven en als je dat hebt gedaan kun je profielen bekijken. Wil je reageren op een profiel dan moet je daarvoor je abonnement upgraden en betalen. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, bij voorbeeld voor 1 maand of voor 4 maanden. De website garandeert dat je discreet vreemd kunt gaan. Maar als je je foto op de website zet is deze natuurlijk wel zichtbaar voor andere members en daar kan je partner bij zitten of mensen die of jou of je partner kennen. Op het internet ben je nu eenmaal nooit volledig anoniem.

Meer mannen dan vrouwen

Members die zich hebben ingeschreven bij Intimatch.nl constateren dar er niet veel profielen zijn op deze datingsite. Daarnaast is de verhouding tussen mannen en vrouwen niet in evenwicht, maar dit is bij veel datingsites het geval, over het algemeen zijn de dames in de meerderheid, zeker als er gewerkt wordt met fictieve profielen. Intimatch hanteert het principe dat dames gratis lid kunnen worden maar dat de heren moeten betalen. Dit wekt dan ook meteen de indruk van “betaalde seks” hoewel de website aangeeft daar niet op uit te zijn. Maar aangezien het aanbod niet groot is, is de kans klein dat je een leuke date vindt. Het is niet onmogelijk, zo blijkt uit reviews over deze datingsite.

Reactie op berichten

Members en voormalige members klagen dat ze geen reactie krijgen als ze een bericht sturen. Daardoor lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat er veel inactieve profielen op deze datingsite staan. Dit kunnen fake profielen zijn, maar het kan natuurlijk ook dat het een profiel is van iemand die inmiddels geen interesse meer heeft en vergeten is om het profiel te verwijderen. Er zijn members die laten weten wel degelijk een leuk contact aan Intimatch over te hebben gehouden, wat betekent dat er in ieder geval wel “echte” profielen op deze datingsite staan. Dat de website expliciet vreemdgaan promoot zal bij een deel van de internetbezoekers op weerstand stuiten, maar er is zeker een doelgroep voor dit soort datingsites.

Het risico van vreemdgaan

Bedenk je goed dat er een risico zit aan vreemdgaan. Als een affaire begint met iemand die zelf geen partner heeft, bestaat de kans dat je gechanteerd wordt. De ander heeft immers niets te verliezen en kan gaan dreigen om je partner in te lichten. Dit kan ook gebeuren als degene met wie je een affaire hebt zelf een open relatie heeft en de partner dus op de hoogte is van buitenechtelijke escapades. Realiseer je dus altijd dat vreemdgaan risico’s inhoudt voor je relatie als je partner dit niet mag weten. Anoniem vreemdgaan heeft echt grenzen.

 


Pluspunten van Intimatch.nl

  • Vrouwen kunnen zich gratis aanmelden
  • Overzichtelijke website
  • Je kunt foto’s bewerken en je profiel is alleen zichtbaar voor wie jij wilt

Minpunten van Intimatch.nl

  • Er komt vaak geen reactie op een bericht
  • Het aanbod van members op de site is beperkt

 

Intimatch.nl screenshot

 

Intimatch.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Intimatch.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Intimatch.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Intimatch.nl opzeggen en account verwijderen

Intimatch Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Intimatch.nl . Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Intimatch? Geef hieronder jouw reactie!

 

Intimatch.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑