datingsite parship

Home » Swingers2.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsites swingers

Laatst bijgewerkt op november 13th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Swingers2.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

De website Swingers2 is bedoeld voor stellen die op zoek zijn naar andere stellen voor sekscontact. Hun opvallende slogan luidt “in het begin van je relatie stel je vragen, later vraag je stellen”. Nu zal dat zeker niet bij ieder stel het geval zijn, er zijn immers ook genoeg stellen die genoeg aan elkaar hebben. Maar als je op zoek wilt naar meer avontuur in je seksleven met een ander stel dan is deze website misschien een goed startpunt om je zoektocht te beginnen. Je kunt direct een account aanmaken. Dit kan alleen als stel, je kunt je hier dus niet als single aanmelden die op zoek is naar een stel voor sekscontact.

Gratis website

Swingers2 onderscheidt zich door het feit dat de website 100% gratis is. Veel websites kennen gratis aanmelding, maar als je gebruik wilt maken van andere diensten moet daarvoor betaald worden. Bij Swingers2 is dat niet het geval. Alle diensten zijn gratis, dus ook het contact leggen met andere members. Je kunt gebruik maken van uitgebreide zoekmogelijkheden en je kunt een uitgebreid profiel aanmaken zodat andere bezoekers weten wie jullie zijn en wat jullie zoeken.

De faketest

Een groot nadeel van een gratis datingsite is dat er vaak fake profielen worden aangemaakt. Er zijn immers geen kosten aan verbonden. Dus een prima mogelijkheid om bijvoorbeeld je ex een hak te zetten of een collega te pesten. Daarom heeft Swingers2 een fake test ingebouwd. Hiervoor moeten beide partners aanwezig zijn. Pas als de faketest met succes is doorlopen komt je profiel online te staan en kun je op zoek naar een leuke date bij jou in de buurt. Maar een slimmerik die de boel wil misleiden zal ongetwijfeld een manier vinden om de fake test te omzeilen. Het blijft dus verstandig om goed op te letten met wie je te maken hebt. Probeer de identiteit van iemand te controleren aan de hand van een zoekmachine of sociale media voordat je een afspraak voor een ontmoeting gaat maken. Dit kan problemen of een flinke teleurstelling voorkomen.

Een swingers afspraak maken

Wil je een afspraak maken met een ander stel voor een erotische avond, doe dit dan alleen als jullie er beiden achter staan. Dring je wensen niet op aan je partner als hij of zij dit niet ziet zitten. Dit zal jullie relatie zeker niet ten goede komen. Maak vooraf ook duidelijke afspraken over wat er wel en niet gebeurt tijdens de date. Alleen door duidelijk naar elkaar te zijn en eerlijk over wat je wel en niet wilt kan het een leuke avond worden. En als je tijdens de date het gevoel hebt dat het toch niet is wat je er van verwacht had, neem dan de vrijheid om de date af te breken. Beter eerder naar huis gaan dan dingen doen die je diep in je hart niet wilt.


Pluspunten van Swingers2

  • Het gebruik van de website is gratis. Niet alleen inschrijven, ook het versturen en ontvangen van berichten van andere members

Minpunten van Swingers2

  • Een gratis site trekt gemakkelijker fakers aan en personen met foute bedoelingen

 

 

 

Swingers2 Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Swingers2 kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Swingers2.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Swingers2.nl opzeggen en account verwijderen

Swingers2.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Swingers2. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Swingers2.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Swingers2.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑