datingsite parship

Home » Swingers Nederland – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsites swingers

Laatst bijgewerkt op januari 2nd, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Swingers Nederland – Kosten, Review en Ervaringen

 

Swingers Nederland.nl is een website waar stellen elkaar kunnen ontmoeten. Swingers zijn stellen die het fijn of spannend vinden om seksueel contact te hebben met een ander stel of met een single man of vrouw. Dit kan variëren van alleen elkaar aanraken, naakt samenzijn tot echt seks met een ander, soms waar de eigen partner bij is. Natuurlijk moeten beide partners dit willen om te voorkomen dat het problemen binnen de relatie geeft. Maar als jullie beiden graag je grenzen willen verleggen dan kun je via Swingers Nederland een leuk ander stel ontmoeten om dingen samen te ontdekken.

Gratis rondkijken

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je gedurende 14 dagen gratis rondkijken op de website. Er geldt wel een aantal beperkingen. Als je een betaald lidmaatschap neemt worden alle beperkingen uiteraard direct opgeheven. Je kunt kiezen uit een abonnement voor 3 maanden, een halfjaar of een jaar. In principe wordt iedereen toegelaten tot de website en staat deze open voor zowel mannen als vrouwen en stellen. Omdat er sprake is van een “overschot” aan alleenstaande mannen wordt in deze groep per maand slechts een deel van de aanmeldingen doorgelaten, en alleen als de aanmelder aangeeft serieus geïnteresseerd te zijn in swingen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgendat Swingers Nederland inderdaad een datingsite voor swingers blijft en niet verwordt tot een gewone datingsite. Hiervoor zijn immers voldoende andere mogelijkheden op het internet.

Gemoedelijke sfeer op Swingers Nederland

Members die een account hebben op de datingsite van Swingers Nederland spreken van een gemoedelijke en prettige sfeer onder de members. Er is geen sprake van ongepast taalgebruik en de leden hebben over het algemeen dezelfde intentie. Komt het op andere sites voor swingers nogal eens voor dat er vooral alleenstaande mannen lid zijn die wel even langs willen komen voor “een snelle wip” met de vrouwelijke helft van het stel, kom je dit op deze datingsite niet veel tegen.

Overzicht en reviews van parenclubs

Nederland kent vele parenclubs. De één staat beter bekend dan de andere. Als je geen ervaring hebt met het bezoeken van parenclubs dan kun je hier je licht op steken of de parenclub die je op het oog hebt wel of niet iets voor jou of voor jullie is. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en aan de hand van ervaringen van anderen de parenclub kiezen waar jij denkt te vinden wat je zoekt.

Maak goede afspraken over swingen

Wanneer je je als stel inschrijft op een datingsite voor swingers en daadwerkelijk contacten wilt gaan leggen moet je hier wel allebei achter staan. Als één van beide partners het niet ziet zitten is het beter om er vanaf te zien om teleurstellingen te voorkomen. Bespreek ook vooraf goed wat wel en niet geaccepteerd wordt zodat hier geen misverstanden over ontstaan. Niet alleen met de eigen partner maar ook met het stel waar jullie een afspraak mee maken.


Pluspunten van Swingers Nederland.nl

  • Na aanmelden ben je gedurende 14 dagen gratis lid, zij het met beperkte opties
  • Inschrijven staat open voor iedereen
  • Deelname aan georganiseerde feesten
  • Reviews van parenclubs

Minpunten van Swingers Nederland.nl

  • Het lidmaatschap is vrij prijzig
  • Overschot aan single mannen

 

 

Swingers Nederland Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Swingers Nederland kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SwingersNederland.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SwingersNederland Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met SwingersNederland. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over SwingersNederland.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

SwingersNederland.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑