datingsite parship

Home » Swing.net – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsites swingers

Laatst bijgewerkt op november 12th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Swing.net – Kosten, Review en Ervaringen

 

Swing.net is een datingsite voor zowel single mannen en vrouwen als stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. Je kunt je eenvoudig en gratis aanmelden door een aantal basis gegevens in te vullen. Hiermee maak je een account aan en krijg je de mogelijkheid om in de profielen te zoeken. Aangezien Swing.net een internationale datingsite is, is de kans wel groot dat je vooral profielen van niet in Nederland woonachtige personen vindt. Maar als je de pagina toegang geeft tot je locatie dan wordt er gezocht naar members die bij jou in de buurt wonen. Dit moet je dan wel ruim zien. Utrecht is “in de buurt” van Breda of Eindhoven.

Op zoek naar leuke contacten

Via Swing.net kun je op zoek gaan naar leuke contacten. Of je daar een seksdate mee afspreekt moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Gezien de naam van de website lijkt het voor de hand te liggen dat het vooral gaat om erotische contacten maar dit wordt in de algemene voorwaarden niet expliciet zo benoemd. Maar ga er van uit dat als je je aanmeldt dat je uitsluitend benaderd wordt door personen die een erotische date in gedachten hebben. Als je berichten wilt versturen of wilt reageren op een ontvangen bericht, is hiervoor een betaald abonnement nodig.

Vooral entertainment

De website Swing.net is vooral bedoeld als entertainment. Dit betekent dat er relatief veel fictieve profielen zijn aangemaakt. Met deze profielen kun je wel online contact hebben, maar een fysieke afspraak en contact via webcam is niet mogelijk. Omdat je voor een vast bedrag gebruik kunt maken van Swing.net biedt dit wel het voordeel dat je geen grote bedragen hoeft uit te geven aan contact met fictieve profielen. Als je merkt dat een persoon niet echt is, en dat heb je snel genoeg door als er afhoudend wordt gereageerd op voorstellen voor een ontmoeting, dan staat het je natuurlijk vrij om het contact te verbreken. Als het je uitsluitend om online contact te doen is dan is er sowieso niets mis met deze website. Je kunt dan met een gerust hart een account aanmaken.

Automatische verlenging van abonnement

Je betaalt bij Swing.net een vast bedrag per periode voor het gebruik van alle diensten. Hiervoor worden verschillende tarieven gehanteerd, afhankelijk van de gekozen periode. Een langere periode is uiteraard goedkoper dan een kortere. Houd er wel rekening mee dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je niet op tijd opzegt. Tussentijds opzeggen kan niet, eenmaal betaald abonnementsgeld wordt niet terugbetaald. Wil je stoppen met je lidmaatschap dan is het dus aan te raden om dit tijdig aan te geven om ongewenste verlenging te voorkomen. De algemene voorwaarden op deze website zijn alleen in het Engels beschikbaar, maar de informatie over het factureren wordt wel in het Nederlands vermeld. Lees deze informatie dus zorgvuldig voordat je een betaald abonnement aangaat.


Pluspunten van Swing.net

  • Gratis aanmelden
  • Grote internationale database

Minpunten van Swing.net

  • Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je opzegt
  • Algemene voorwaarden alleen in het Engels beschikbaar

 

 

Swing Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Swing kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Swing.net actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Swing.net opzeggen en account verwijderen

Swing.net Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Swing.net. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Swing? Geef hieronder jouw reactie!

 

Swing.net Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑