datingsite parship

Home » SDC.com ( Swingers Date Club) – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsites swingers

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

SDC.com ( Swingers Date Club) – Kosten, Review en Ervaringen

 

DC staat voor Swingers Date Club en is dus een datingsite die zich richt op stellen die aan partnerruil doen of aan seks met meer dan twee personen.

De site bestaat al enkele jaren en de reacties van members zijn wisselend. Je kunt er volgens sommigen wel degelijk leuke contacten opdoen met stellen die eens iets anders willen proberen dan alleen maar de gebruikelijke seks met hun eigen partner. Naast stellen zijn er ook single mannen en vrouwen op SDC actief. Sommige members constateren dat de verhoudingen wat scheef liggen en dat er meer alleenstaanden zijn aangemeld dan stellen. Dat maakt SDC meer een gewone datingsite dan een site voor stellen die willen swingen.

Betaald lidmaatschap

Je kunt op SDC een gratis profiel aanmaken. Als je dat gedaan hebt kun je gedurende zeven dagen gebruik maken van een deel van de faciliteiten van SDC zonder dat je een betaald abonnement hoeft te nemen. Voor bepaalde functies is echter in alle gevallen een betaald abonnement nodig. Het abonnementsgeld kan per maand worden betaald mar ook per kwartaal, halfjaar of jaar. Uiteraard wordt het bedrag per maand lager naarmate je een langer abonnement neemt. Let op: Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd met dezelfde periode als waarvoor je het hebt afgesloten als je niet op tijd opzegt.

Feesten en andere evenementen

Een extra service waar je bij SDC gebruik van kunt maken is deelname aan evenementen. Er worden onder andere feesten georganiseerd voor paren en singles om elkaar te ontmoeten. De waardering voor deze evenementen is wisselend, sommige leden vinden dit een leuk initiatief, anderen constateren dat de feesten slecht georganiseerd zijn en weinig meerwaarde bieden.

Indiscreet gedrag door de beheerders

Sommige leden constateren tot hun groot ongenoegen dat de door hen gestuurde mails aan andere leden door de beheerders worden gelezen. Zo is er een member die kritiek uitte op SDC in een contact met een ander lid. Enkele dagen later werd het desbetreffende account gesloten. Toen andere leden bij de beheerders informeerden waarom dat ene lid niet meer op de site mocht, werd er als reactie gegeven dat er dingen waren gezegd die in strijd waren met de regels. Hieruit heeft het gebande lid de conclusie getrokken dat berichten die worden verstuurd via de site dus mogelijk door de beheerders worden gelezen. Dit is een kwalijke zaak, omdat in dergelijke berichten ook afspraken voor een ontmoeting worden gemaakt. Er staan dus telefoonnummers of adressen in of andere persoonlijke informatie.

Beste datingsite voor swingers?

Al met al wordt deze datingsite wel gezien als één van de grootste en populairste datingwebsite voor swingers. De kans op een geslaagde date is dus aanwezig. Naast deze datingsite zijn er in Nederland en Belgie nog veel meer websites die zich op stellen richten. Andere bekende swingers websites zijn: Regio Swingers, Ondeugend Daten en Klasse Swingers. Lees ervaringen van andere leden om er achter te komen welke datingsite het beste bij jou past!

 


Pluspunten van SDC – Swingers Date Club

  • De site heeft een grote community
  • Je kunt de site gratis proberen gedurende zeven dagen

Minpunten van Swingers Date Club

  • Berichtenverkeer tussen de leden wordt mogelijk gelezen door de beheerders

 

 

SDC.com Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SDC.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SDC.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SDC.com opzeggen en account verwijderen

SDC.com Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met SDC.com. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over SDC.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

SDC.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑