datingsite parship

Home » InterSwinger – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsites swingers

Laatst bijgewerkt op november 2nd, 2017 | door Welke online datingsite?

0

InterSwinger – Kosten, Review en Ervaringen

 

Interswinger is een internationale website en dat is direct duidelijk omdat de homepage vrijwel geheel in het Frans is. De algemene voorwaarden en het privacyreglement zijn daarentegen weer in het Engels. Het enige Nederlands dat je tegenkomt is het aanmeldingsformulier. Hoewel deze website dus een beperkte Nederlandstalige interface heeft, is het de vraag of je hier swingers vindt die in Nederland wonen. Het ligt immers niet zo voor de hand om je op een website aan te melden waar vooral members uit andere landen actief zijn. Of je moet op zoek zijn naar swingers op je vakantieadres in het buitenland.

Aanmelden is gratis

Zoals op de meeste websites is aanmelden gratis. Na aanmelding kun je zoeken in de database en beoordelen of er mensen zijn met wie je contact wilt leggen. Als dat niet het geval is dan kun je het hierbij laten en zijn er ook geen verdere kosten verbonden aan het lidmaatschap. Als je contact wilt maken is een betaald lidmaatschap vereist. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet in de algemene voorwaarden vermeld, je ziet dit pas als je bent aangemeld en ingelogd en daadwerkelijk een betaald lidmaatschap wilt afsluiten. Wat wel apart is: Single vrouwen hebben gratis toegang. De site vermeldt dan ook trots dat % van de members vrouw is, over het algemeen zijn mannen in de meerderheid op datingwebsites.

Zowel voor stellen als singles

De website staat open voor zowel stellen als singles. Een stel dat contact wil met een single man of vrouw kan dus ook op deze site terecht, alsmede stellen die op zoek zijn naar een ander stel om hun seksuele fantasieën mee te delen. Dit kan heel leuk en spannend zijn en het kan je seksleven een positieve boost geven. Doe het echter alleen als jullie er beiden achter staan en dit allebei ook echt willen. Als één van beide partners wordt gedwongen of overgehaald zal het zeker geen succes worden.

Veel belangstelling voor vrouwen

Wanneer je je als alleenstaande vrouw aanmeldt op een datingsite heb je meestal niet te klagen over belangstelling. Dit is niet anders op deze website. Zowel mannen als stellen zullen je benaderen voor contact. Beslis als single vrouw dan ook voor jezelf goed wat je wel en niet wilt. Let op dat je geen risico loopt als je een afspraak maakt en geef duidelijk je grenzen aan. Zorg dat je kunt vertrekken als er dingen van je verlangd worden die je niet wilt. Als je het geluk hebt je seksuele voorkeur met iemand te kunnen delen is het verstandig te vertellen dat je een date hebt en je bij thuiskomst weer even af te melden. De ander kan eventueel alarm slaan als er iets misgaat.


Pluspunten van Interswinger

  • Aanmelden is gratis
  • Grote database vanwege het internationale karakter van deze website
  • Single vrouwen hebben gratis toegang tot alle opties

Minpunten van Interswinger

  • De website is alleen in het Frans en Engels beschikbaar, info in het Nederlands is zeer beperkt
  • De kosten voor volledige toegang tot alle diensten zijn niet vooraf duidelijk

 

InterSwinger Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van InterSwinger kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

InterSwinger.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Interswinger opzeggen en account verwijderen

Inter Swinger Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Inter Swinger . Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over InterSwinger? Geef hieronder jouw reactie!

 

InterSwinger Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑