datingsite parship

Home » Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

105

Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen

 

Datingbord verschilt van de andere bekende spannende datingsites. Op Datingbord kunnen leden contactadvertenties plaatsen. Via deze advertentie kun jij jouw wensen kenbaar maken.

Tijdelijk gratis aanmelden!

Momenteel is het geheel gratis om je aan te melden bij datingbord. Nadat je enkele gegevens heb ingevuld kun je gebruik maken van deze datingsite en op zoek gaan naar een spannende date. Doordat registreren nu tijdelijk geheel gratis is kun je eenvoudig een goed beeld krijgen van de datingsite voordat je besluit om credits te kopen. Aanmelden is dus geheel gratis, en verplicht te tot niks! Datingbord is geschikt voor zowel desktop, mobiele en tablet. Je kunt je gratis aanmelden en een bericht plaatsen. Iedereen kan zonder zich aan te melden de berichten bekijken!

Echte profielen

De profielen op datingbord worden naar eigen zeggen één voor één handmatig gecontroleerd. Daardoor is de kans op fake accounts geminimaliseerd. De kans op een betrouwbare echte date bij jou in de buurt is dan ook groter, dan wanneer je op een datingsite zit met enkel nep accounts. Het bekijken van profielen van andere leden is gratis.

Discreet daten

Jouw gegevens zijn veilig bij Datingbord. Ze gaan discreet met jouw gegevens om. Je maakt enkel zichtbaar aan de buitenwereld wat je zelf wilt. Schrijf je dus nu in bij Datingbord en ontmoet vrouwen en mannen voor voor een spannende date!

 

datingbord-kosten-screenshot2

 

Datingbord kosten abonnement

prijs 10 credits

€1,00 per credit
€1,00 per credit
 • Lidmaatschap

prijs 50 credits

€0,80 per credit
€0,80 per credit
 • Lidmaatschap

prijs 100 credits

€0,75 per credit
€0,75 per credit
 • Lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Datingbord credits kosten €0,66 per credit bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Datingbord” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van datingbord. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Datingbord actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor DatingBord.

Verlopen acties en kortingen

Meer over datingbord.nl

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Datingbord opzeggen en account verwijderen

Dating Bord Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Dating Bord Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Datingbord? Geef hieronder jouw reactie!

 

Datingbord Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.4About the Author

Anoniem105 Ervaringen - Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Armin Armin schreef:

  Veel van deze sites zijn bedoeld voor entertainment. Beweren dat er erg veel fictieve profielen aanwezig zijn, en dat is ook zo. Maar er zitten ook echte profielen tussen, het is dus een beetje zoeken en graaien naar een ”echt” iemand. Ik ben nu 4 maanden lid, gooi er elke maand 40 euro in en ik haal daar plezier uit. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om als je t mij vraagt.

 2. LinkeNeef LinkeNeef schreef:

  Het is maar met welke mindset je je hier aanmeld. Kom je hier echt voor een neukertje? Ja dan kan je tegen de lamp lopen. Ik heb zelf ook nog niet ervaren hoe t is om af te spreken, maar ik heb van diverse vrienden gehoord, die al een jaar lid zijn, het uiteindelijk wel goed komt. We shall see.

 3. Dunno Dunno schreef:

  Of je hier nou blij van moet worden? Of uberhaupt KAN worden… ik weet het niet.

 4. Donuchi Donuchi schreef:

  Jaaa leeeuk allemaal maar bespaar me die negativiteit.. lezen en genieten. Of lezen en wegwezen.

 5. Melsa Melsa schreef:

  Lees de algemene voorwaarden. 🙂

  • FR1908 FR1908 schreef:

   Inderdaad, je weet dat je te maken kan hebben met fictieve profielen waardoor fysiek afspreken niet mogelijk is. Vind dat wel een enorme domper om eerlijk te zijn. 🙁

 6. Jorrit Jorrit schreef:

  Plezier of niet, ik ben hier voor de mooie slappe verhalen. Hou daar altijd wel van haha.

 7. JackdeBlack JackdeBlack schreef:

  Goedemorgen,

  Datingbord voor het eerst bezocht afgelopen week. Ben er niet echt over te spreken. De site is transparant, maar of je hier nou echt plezier aan beleeft? Ik heb zo mn twijfels. De enige manier om hier achter te komen is om het zelf te ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑