datingsite parship

Home » Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op juni 28th, 2018 | door Welke online datingsite?

38

Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen

 

Datingbord verschilt van de andere bekende spannende datingsites. Op Datingbord kunnen leden contactadvertenties plaatsen. Via deze advertentie kun jij jouw wensen kenbaar maken.

Tijdelijk gratis aanmelden!

Momenteel is het geheel gratis om je aan te melden bij datingbord. Nadat je enkele gegevens heb ingevuld kun je gebruik maken van deze datingsite en op zoek gaan naar een spannende date. Doordat registreren nu tijdelijk geheel gratis is kun je eenvoudig een goed beeld krijgen van de datingsite voordat je besluit om credits te kopen. Aanmelden is dus geheel gratis, en verplicht te tot niks! Datingbord is geschikt voor zowel desktop, mobiele en tablet. Je kunt je gratis aanmelden en een bericht plaatsen. Iedereen kan zonder zich aan te melden de berichten bekijken!

Echte profielen

De profielen op datingbord worden naar eigen zeggen één voor één handmatig gecontroleerd. Daardoor is de kans op fake accounts geminimaliseerd. De kans op een betrouwbare echte date bij jou in de buurt is dan ook groter, dan wanneer je op een datingsite zit met enkel nep accounts. Het bekijken van profielen van andere leden is gratis.

Discreet daten

Jouw gegevens zijn veilig bij Datingbord. Ze gaan discreet met jouw gegevens om. Je maakt enkel zichtbaar aan de buitenwereld wat je zelf wilt. Schrijf je dus nu in bij Datingbord en ontmoet vrouwen en mannen voor voor een spannende date!

 

datingbord-kosten-screenshot2

 

Datingbord kosten abonnement

prijs 10 credits

€1,00 per credit
€1,00 per credit
 • Lidmaatschap

prijs 50 credits

€0,80 per credit
€0,80 per credit
 • Lidmaatschap

prijs 100 credits

€0,75 per credit
€0,75 per credit
 • Lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Datingbord credits kosten €0,66 per credit bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Datingbord” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van datingbord. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Datingbord actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor DatingBord.

Verlopen acties en kortingen

Meer over datingbord.nl

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Datingbord opzeggen en account verwijderen

Dating Bord Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Dating Bord Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Datingbord? Geef hieronder jouw reactie!

 

Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Datingbord Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.4About the Author

Anoniem38 Ervaringen - Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Julien Julien says:

  Beide, mijn partner en ik maakten op deze site een accountje aan.
  Toen we elkaar probeerden te vinden lukte het niet.
  Ik vond enkel fake chathoeren en mijn partner vond enkele chatgigolo’s.
  Echte we vonden elkaars profielen niet terug op de sitealsof dames en heren op aparte sites terecht komen.
  Datingbord.nl, Datingbord.be, Sexbuddy.nl, Buurmeisjes.be en nog enkele andere van dit soort fake sites zijn allemaal eigendom van hetzelfde bedrijfje.

  Allemaal fake rotzooi

 2. Julien Julien says:

  Net zoals de andere sites van dit bedrijfje is het 100% oplichting.
  Je vindt er enkel fake chathoeren die je er toe aanzetten credits aan te kopen en te verspillen.
  Een afspraakje? Dat maken die fake chathoeren enkel met hun werkgever.

  Niet aan beginnen alle sites van dat dubieuze bedrijfje zijn 100% oplichting.

 3. Boy Boy says:

  Deze site is zo nep als maar kan. Enkel nepprofielen. En ik heb het vermoeden dat deze review website gewoon onderdeel is van dezelfde achterliggende firma.

  Dit is gewoon oplichting.

  • Ronaldo Ronaldo says:

   Hey,

   Misschien heb jij het zo ervaren, maar ik heb het heel anders mogen ervaren. Er zijn altijd wel mensen die wat te klagen hebben denk ik maar zo.

 4. Leroy Leroy says:

  Ik denk dat ik het net even wat anders ervaren heb. Zie veel positieve reacties, maar toch wil ik er wat over kwijt. De website is gebruiksvriendelijk e.d. maar het hebben van een date wil nog niet erg snel lukken. Ik zit nu denk ik op ruim €150! Belachelijk… maar ok, ik wil het positief houden. Ik geef niet op. Ik weet dat het mogelijk is.

 5. Archy Archy says:

  Eens met Guus. Zitten nog wel erg veel nadelen aan. Valt nog genoeg aan te verbeteren.

 6. Guus Guus says:

  Bij datingbord draait het denk ik allemaal om die algemene chatroom. Maar dat is niet heel raar, ik vond het echt super opwindend als je leest wat mensen allemaal zoeken. Ongekend geil! Het enige wat me een beetje dwars zit is die prijs per bericht. Maar daar kwam ik wel overheen.. heb er gewoon van genoten.

  • Tinus Tinus says:

   Hoi Guus,

   Haha ja dat dacht ik ook al inderdaad! Wel handig zo’n algemeen vraagbord. En ja, dat ‘prijs per bericht geval’ kan ik me ook niet helemaal in vinden. Ondanks dat heb ik wel de tijd van m’n leven gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑