datingsite parship

Home » Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op juni 28th, 2018 | door Welke online datingsite?

8

Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen

 

Datingbord verschilt van de andere bekende spannende datingsites. Op Datingbord kunnen leden contactadvertenties plaatsen. Via deze advertentie kun jij jouw wensen kenbaar maken.

Tijdelijk gratis aanmelden!

Momenteel is het geheel gratis om je aan te melden bij datingbord. Nadat je enkele gegevens heb ingevuld kun je gebruik maken van deze datingsite en op zoek gaan naar een spannende date. Doordat registreren nu tijdelijk geheel gratis is kun je eenvoudig een goed beeld krijgen van de datingsite voordat je besluit om credits te kopen. Aanmelden is dus geheel gratis, en verplicht te tot niks! Datingbord is geschikt voor zowel desktop, mobiele en tablet. Je kunt je gratis aanmelden en een bericht plaatsen. Iedereen kan zonder zich aan te melden de berichten bekijken!

Echte profielen

De profielen op datingbord worden naar eigen zeggen één voor één handmatig gecontroleerd. Daardoor is de kans op fake accounts geminimaliseerd. De kans op een betrouwbare echte date bij jou in de buurt is dan ook groter, dan wanneer je op een datingsite zit met enkel nep accounts. Het bekijken van profielen van andere leden is gratis.

Discreet daten

Jouw gegevens zijn veilig bij Datingbord. Ze gaan discreet met jouw gegevens om. Je maakt enkel zichtbaar aan de buitenwereld wat je zelf wilt. Schrijf je dus nu in bij Datingbord en ontmoet vrouwen en mannen voor voor een spannende date!

 

datingbord-kosten-screenshot2

 

Datingbord kosten abonnement

prijs 10 credits

€1,00 per credit
€1,00 per credit
 • Lidmaatschap

prijs 50 credits

€0,80 per credit
€0,80 per credit
 • Lidmaatschap

prijs 100 credits

€0,75 per credit
€0,75 per credit
 • Lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Datingbord credits kosten €0,66 per credit bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Datingbord” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van datingbord. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Datingbord actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor DatingBord.

Verlopen acties en kortingen

Meer over datingbord.nl

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Datingbord opzeggen en account verwijderen

Dating Bord Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Dating Bord Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Datingbord? Geef hieronder jouw reactie!

 

Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Datingbord Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.4About the Author

Anoniem8 Ervaringen - Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Bhai Bhai says:

  Let op , zeggen dat ze jou beter wilt leren kennen zodat jij geld gaat uitgeven aan dat site, Als je wilt afspreken dan krijgt je een smoes van hun te horen dan ze je eerst beter wilt leren kennen.
  Hier bij een artikel van hun voorwaarden.

  5.2. Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn NIET in alle gevallen mogelijk 5.3. Global Web Assets Ltd. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee GEEN fysieke afspraken mogelijk zijn.

 2. Alan Alan says:

  Helaas ben ik ook in deze oplichting getrapt ! Dit is één en al puur bedrog !! Veel geld uitgegeven, aan profielen die zeggen dat ze sex willen en snel, maar dat “snel” wordt NOOIT ! Uiteindelijk 1 iemand die deed alsof ze helemaal verliefd was en wilde afspreken, maar continue uitstellen. Ook sprak ze zichzelf vaak tegen, en aan schrijfstijl te merken had ik ook elke keer iemand anders, of zelfs een automatisch gegenereerde bot of iets dergelijks met standaard teksten !

 3. A.H. A.H. says:

  Een en al bedrog hoe echt je contact ook.lijkt en je gevoel ook is het is 1000000000% nep !
  Het zijn gewoon oplichters,!
  TRAP ER NIET IN !!!!!!!!!!!!!!!!

 4. A.H. A.H. says:

  Een en al bedrog hoe echt je contact ook.lijkt en je gevoel ook is het is 1000000000% nep !
  Het zijn gewoon oplichters,!
  TRAP ER NIET IN !!!!!!!!!!!!!

 5. Robert Robert says:

  Het is inderdaad 1 grote nepboel! Zoals alle andere reviewers al hebben gemeld, is het vergeven van de nepprofielen. En ik blijf me afvragen voor wie die “intertainment” bedoeld is? Voor diegenen die geld spenderen om bedonderd te worden? Voor die operators die (kennelijk met plezier) hun werkdag spenderen van het doelloos opgeilen van mannen die op zoek zijn naar seks? VC Internet B.V. kan zich wel zo mooi schuilen achter hun voorwaarden (van welke enkele subiet door een rechter aan de kant zal worden geschoven), maar de moraliteit van hun bedrijf is op z’n minst te kwalificeren als vuil, laag bij de grond, schandalig beroerd. Dat de eigenaren geld verdienen aan het uitbuiten van consumenten tot daar aan toe; ik wens hun ook geen lang en gezond leven toe. Maar dat er operators werken bij zo’n bedrijf en hun medewerking verlenen aan die uitbuiting, vind ik onvergeefbaar! Bij hun kan onwetendheid (“Ich habe es nicht gewust!”) geen excuus zijn.
  Kortom, de eigenaren, beheerders en medewerkers van Datingbord.nl zouden zich diep moeten schamen!

 6. Peter Peter says:

  Een grote oplichters bende dat verboden zou moeten worden.
  Dames doen maar een ding jou credits zo snel mogelijk op maken.
  Kans van slagen is 0
  Dus heren trap er niet in.

 7. Jobern Jobern says:

  Hoi, de bovenstaande reactie is helaas waar. De dames moedigen je aan om te schrijven. Ontstaat er een goede band en ik wil een afspraak maken, dan hebben ze het te druk, kennen mij nog niet goed genoeg, het is te snel (ook na 1,5 mnd frequent mailen) zijn onzeker en durven het nog niet aan of ze vermijden botweg het onderwerp. Het is mij niet gelukt om een afspraak met een van de dames te maken. Bovendien stond er een zelfde profiel van iemand op seksbudy.nl. Zij was niet dezelfde persoon. Het bevestigd mijn vermoeden dat veel foto’s gekopieerd worden met een verzonnen profieltekst. Pure nep en oplichterij dus. Dus heren denk niet dat jou het wel lukt. Het lukt niemand. Gewoon overslaan en niet proberen. Gr. Jobern

 8. Petro Petro says:

  Een bericht kost een credit dat is ongeveer een euro.
  Alle profielen zijn nep en lokken een reaktie van je uit.
  Kost veel geld voor niks.waardeloos.
  Dus heren hou je geld in je zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑