datingsite parship

Home » Cu2 – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op april 12th, 2018 | door Welke online datingsite?

3

Cu2 – Kosten, Review en Ervaringen

 

Mensen hebben behoefte aan gezelschap. Het vinden van een leuke persoon voor een date kan echter lastig zijn. Lang niet altijd ontmoet je voldoende mensen die je dusdanig aanspreken om diegene mee op date uit te vragen. Ook kan er een drempel zijn om zomaar op iemand af te stappen in een kroeg of andere sociale gelegenheid, zonder te weten of iemand daadwerkelijk ook in jou geïnteresseerd zal zijn. Met de intrede van het internet is er echter een geheel nieuwe methode ontstaan om met potentiële kandidaten voor een leuke date in contact te komen.

Het nieuwe daten

Op ontspannen manier kun je via het online daten op je gemak bekijken wie je aantrekkelijk vindt en een gesprek aangaan zodra je hier zelf aan toe bent. Je kunt heel gemakkelijk door de vele verschillende profielen heen scrollen. Door de foto’s en verhalen die hierop vermeld staan, krijg je al een duidelijk beeld van wie iemand is en waarnaar die persoon op zoek is. Je kunt zo vanzelf bemerken of er al een eerste klik mogelijk is, waarna je kunt besluiten om de dame of heer een berichtje te sturen. Zo kun je je interesse kenbaar maken en mogelijk verder met deze persoon in gesprek komen. Op veilige afstand, vanuit het gemak van je eigen woning, kom je zo meer over de ander te weten en behoud je volledige controle over de situatie. Dit kan voor velen een voordeel zijn. Wanneer je het daten een spannende onderneming vindt, dan kun je op deze manier dus zeker met verschillende leuke mensen in contact komen, zonder dat er veel druk op zit.

Maak jezelf zichtbaar

Om zelf ook door andere leden te worden opgemerkt, maak je een eigen profiel aan. Hierop voeg je een leuke, sprekende foto toe die uitnodigend is, zodat je profiel gelijk in de zoekfunctie opvalt tussen de vele andere profielen. Door jezelf met humor en klasse te profileren, zul je bemerken dat je snel de aandacht trekt en dat andere leden hun interesse bij jou kenbaar zullen gaan maken. Zo heb je snel de mogelijkheid om met een leuke date af te spreken. Op CU2 is het bovendien mogelijk om een leuke date voor een enkelmalige spannende date te vinden, aangezien hieraan ook voldoende behoefte is. Lang niet iedereen is gelijk geïnteresseerd in een langdurige relatie, maar vinden het wel fijn om iemand te ontmoeten om een leuke avond mee door te brengen. Je kunt dus voor verschillende redenen bij CU2 terecht. De intenties waarvoor de leden zich inschrijven variëren dusdanig dat er altijd wel dates tussen zitten waarmee je op één lijn ligt. Zolang je dit duidelijk aangeeft in het profiel, is dit voor iedereen duidelijk.


Pluspunten van CU2

  • Duizenden profielen voor entertainment doeleinden
  • Veel leden zijn boven de 30 jaar

Minpunten van CU2

  • Er zijn betaalde diensten
  • De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief

 

 

 

Cu2 Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Cu2 kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Cu2.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Cu2 Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Cu2.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Cu2? Geef hieronder jouw reactie!

 

Cu2 Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Cu2 – Kosten, Review en Ervaringen

  1. pjotr pjotr says:

    Cu 2 is fake je wordt met bergen vrouwen bestookt en het is niet te geloven wat een bullshit je voor vragen terug krijgt, laat je niet verleiden tot het kopen van credits die gasten worden slapen rijk

  2. Hennie Zoetman Hennie Zoetman says:

    Ik wil graag met onmiddellijke ingang mijn lidmaatschap maatschap bij CU2 opzeggen. Ik heb een vriendin en wil geen mails meer ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑