datingsite parship

Home » C-Date – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op januari 20th, 2020 | door Welke online datingsite?

5

C-Date – Kosten, Review en Ervaringen

 

C-date is een datingsite voor erotische contacten en verlangens. Op  c-date vind je leden die opzoek zijn naar een zogenaamde casual date.  Dat wil zeggen een spannende date zonder verdere verplichtingen achteraf. De meeste leden zijn dus niet op zoek naar een vriendschap of relatie. Dat is voor veel mensen fijn, omdat niet iedereen behoefte heeft aan een relatie. Eigenlijk kunnen we stellen: Wel de lusten, maar niet de lasten! Casual dating is de manier om je seksuele fantasieën uit te laten komen.

Ben je op zoek naar mensen die net als jij zoeken naar intieme contacten? Dan vind je in c-date een geschikte datingsite! Dating site c-date.com is de manier om je seksuele fantasieën en dromen uit te laten komen. Of je nu op zoekt ben naar een langdurig contact of een one night stand; Je vindt gelijkgestemden bij deze datingsite. Casual dating heeft het voordeel dat het geen verwachtingen schept. Alles kan eigenlijk wel, maar niks hoeft! Je moet dit natuurlijk wel goed duidelijk aan elkaar maken, zodat er later geen misverstanden ontstaan. Zoals elke datingsite geldt natuurlijk ook bij deze dat je zelf altijd je gezonde verstand moet gebruiken. Natuurlijk is een sexueel contact spannend. Maar doe dit wel altijd op een veilige manier. Kom niet in onveilige situaties terecht. En bespreek voor een date je eigen grenzen

C-date heeft vele mogelijkheden voor casual dating

C-Date.com geeft casual daters de mogelijkheid om al hun wensen en dromen waar te maken. De layout is duidelijk en helder en werkt zeer soepel. Je kunt aangeven wat je voorkeuren zijn voor je ideale partner. Daarna is het heel eenvoudig om met andere casual daters in contact te komen. Je blijft anoniem op de website als jij dat wilt. Aanmelden verplicht je nergens tot en is ook nog eens geheel gratis! Naast single mannen en vrouwen kun je ook in contact komen met stellen. Het is dus ook mogelijk om als swinger gebruik te maken van deze datingsite!

Naast de website is het ook mogelijk om via een speciale app gebruik te maken van de geboden dating diensten. De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten en is eenvoudig te downloaden via de bekende stores.

 

c-date-kosten-screenshot

 

C-Date kosten abonnement

prijs 3 maanden

€39,90
€39,90
 • Premium Membership

prijs 6 maanden

€29,90 p.m.
€29,90 p.m.
 • Premium Membership

prijs 12 maanden

€19,90 p.m.
€19,90 p.m.
 • Premium Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste C-Date abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “C-Date” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van C-Date. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

C-Date actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor C-Date

Verlopen acties en kortingen

Meer over c-date

C-date.com opzeggen en account verwijderen

C-Date Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite CDate Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met C-Date? Geef hieronder jouw reactie!

 

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

Anoniem5 Ervaringen - C-Date – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Harry van Hirtum Harry van Hirtum schreef:

  Wil graag mijn abonnement opzeggen i.v.m. dat ik niet zoek wat ik wil hebben, krijg nu van u een betaling van € 149,20. Heeft u een bijsluiter voot de opzegging

 2. Marcel Marcel schreef:

  Google maar dan zie je het ramp scenario wat diverse mensen mij incluis al meegemaakt hebben.
  Opzeggen na lidmaatschap heeeel moeilijk zoniet mogelijk.
  Betalingen automatisch afgeschreven van je rekening geen reactie (wel automatische ontvangst mail) na opzeggen per mail.
  Niet doen dus.

 3. Marcel Marcel schreef:

  Oplichtingssite

 4. Hoop 23 Hoop 23 schreef:

  Iemand goede ervaringen met deze website? Spreekt me an sich wel aan wat ik heb gezien, maar heb geen zin om weer opgelicht te worden.

 5. Henk Henk schreef:

  Site ziet er gelikt uit met veel mogelijkheden. Daar houdt het op. Mijn ervaring is dat er alleen fake profielen op staan die er op uit zijn jou credits te laten kopen. Concrete stappen om te komen tot een afspraak worden niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑