datingsite parship

Home » 35PlusVrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op mei 21st, 2017 | door Welke online datingsite?

1

35PlusVrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Op de datingsite van 35 Plus Vrouwen vind je profielen van dames op rijpe leeftijd. De dames variëren in leeftijd tussen de 35 en begin zestig. Er is zeker een doelgroep van mannen die op deze vrouwen valt. Het zijn vaak jonge mannen die een moederlijk type zoeken of een oudere man die een vrouw van 35 ziet als een groen blaadje. Vaak zijn de dames vrijgezel en hebben ze geen behoefte om zich te binden. Het zijn ook soms vrouwen die wel een relatie hebben maar hierin niet gelukkig zijn of geen of onvoldoende bevrediging vinden. Zij zoeken dan hun vertier online en maken een profiel aan op een datingsite zoals 35 Plus Vrouwen.

Aanmelden en berichten sturen

Je kunt een gratis profiel aanmaken op deze datingsite. Hiermee kun je onbeperkt zoeken in de profielen. Op de homepage staat een aantal profielen als voorbeeld. Wat hier direct bij opvalt is dat het allemaal oudere profielen zijn die al enkele jaren geleden zijn aangemaakt. Het is de vraag of deze profielen nog actief zijn. Wil je berichten versturen naar andere members dan moet je hiervoor credits aankopen. Dit kan per telefoon, maar dan betaal je het hoogste tarief van € 1,40 per bericht. Als je een bundel credits koopt ben je goedkoper uit. Hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit.

Entertainment profielen

Op 35 Plus Vrouwen is entertainment het belangrijkste doel. In artikel 5.2 staat zelfs vermeld dat deze website expliciet entertainment tot doel heeft en dat het tot stand brengen van fysieke contacten niet het doel is. Je kunt er dus vanuit gaan dat het merendeel van de profielen op deze datingsite niet echt is. De berichten en reacties die je krijgt worden niet door de vrouw op de foto gestuurd maar door een moderator van de website. Is dit bedrog? Nee, in principe niet. Aangezien de werkwijze duidelijk in de algemene voorwaarden vermeld staat kun je weten wat je kunt verwachten. De kans dat een profiel fictief is, is redelijk groot. Dit is geen bezwaar als je uitsluitend uit bent op online entertainment. Wil je een echte afspraak of date, of ben je op zoek naar een serieuze relatie dan is dit wellicht niet de meest geschikte datingsite voor jou.

Wat vind je bij 35 Plus Vrouwen?

Wanneer je je aanmeldt bij deze datingsite zal je als man waarschijnlijk vrij snel reacties krijgen. Aangezien deze datingsite is bedoeld om traffic te generen, is de kans groot dat je door meerdere vrouwen wordt benaderd. Zolang je in je achterhoofd houdt dat het slechts om online entertainment gaat is er niets aan de hand. Als je het leuk en spannend vindt om erotische berichten te versturen kun je met een gerust hart een profiel aanmaken. Ben je op zoek naar een fysieke date of een serieuze relatie dan kun je je geluk beter bij een andere datingsite proberen te vinden.Pluspunten van 35 Plus Vrouwen

  • Aanmelden is gratis
  • De kosten worden duidelijk op de website vermeld

Minpunten van 35 Plus Vrouwen

  • Veel profielen zijn fictief, een fysieke afspraak is in dat geval niet mogelijk
  • Veel profielen zijn gedateerd en daarom wellicht niet meer actueel

 

 

35+ Vrouwen  kosten abonnement

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van 35+ Vrouwen kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

35PlusVrouwen.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

 

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

35plusvrouwen.nl opzeggen en account verwijderen

35 Plus Vrouwen Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 35PlusVrouwen.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 35PlusVrouwen? Geef hieronder jouw reactie!

35PlusVrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

35plusvrouwen.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemEén Ervaring 35PlusVrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Hainy Hainy says:

    Ik ben handcip doof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑