datingsite parship

Home » Sawadee – Kosten, Review en Ervaringen
singlereizen

Laatst bijgewerkt op januari 24th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Sawadee – Kosten, Review en Ervaringen

 

Heb je geen vrienden die een avontuurlijke rondreis willen maken? Ben je alleenstaande en vind je niemand om mee op reis te gaan? Of ben je het zat om met de koppeltjes in je vriendenkring op reis te gaan? Dan zijn singlereizen de ideale oplossing! Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn singlereizen niet enkel bedoeld voor singles. Met singles bedoelen we iemand die geen romantische relatie heeft. Maar singles in het geval van singlereizen, houdt in dat de persoon alleengaand is. Je kunt dus een relatie hebben, maar deelnemen aan een singlereis. Deze singlereizen zijn dus echt bedoeld voor mensen die graag reizen, maar geen reisgezelschap vinden. Sommige mensen gaan ook expliciet op singlereis, omdat ze het fijn vinden om nieuwe mensen te leren kennen terwijl ze op reis gaan. Dit kan zijn om gewoon nieuwe mensen te leren kennen, om nieuwe vriendschappen te smeden en af en toe komt er zelfs liefde van te pas.

Wat is Sawadee?

De reisorganisatie Sawadee is een onderdeel van Travelopia. Dit is een collectief dat meer dan vijftig internationale reismerken telt. Travelopia mag zich ook de enige groep reisorganisaties ter wereld noemen waarvan het portfolio uitsluitend is gericht op gespecialiseerde reizen. Denk hierbij dus aan singlereizen. Binnen de groep Travelopia staat ieder reismerk op zichzelf, zoals Sawadee. Wel kunnen er ervaringen en kennis uitgedeeld worden tussen de verschillende merken. Iedere klant van Sawadee is op zoek naar een unieke reis, een nieuwe ervaring, een onvergetelijk avontuur. De medewerkers en vrijwilligers van Sawadee doen er dan ook alles aan van iedere reis de beste reis te maken.

Singlereis met individualiteit

Als je je inschrijft voor een singlereis van Sawadee, beslis je dus om op reis te gaan met volstrekt vreemde mensen. Je kent elkaar nog niet op voorhand en leert elkaar dus pas tijdens de reis zelf kennen. Maar geen zorgen, want vanaf het eerste moment, is het groepsgevoel er vaak al. Omdat je samen aan dit avontuur start, heb je meteen het gevoel dat je bij elkaar hoort. Dankzij de fijne organisatie van Sawadee, hoef je je ook nergens zorgen over te maken. Het reismerk regelt alles. Van het vervoer tot de accommodaties: alles is geregeld. Ook het volledige reisplan is al uitgestippeld. Maar natuurlijk is er ook nog ruimte voor een persoonlijke invulling van de reis. Zo kun je vaak een keuzeprogramma boeken, zodat je ter plaatste nog kunt kiezen voor activiteit A of B. Op die manier maak je je de groepsreis toch eigen.

Kies voor duurzaamheid

Sawadee hecht niet enkel belang aan de deelnemers, maar ook aan de schoonheid en authenticiteit van een reisbestemming. Daarom kiest Sawadee bewust voor duurzame reizen. Zowel de reisbegeleiders als de deelnemers dienen op een verantwoorde manier om te gaan met de natuur en cultuur in een land. Ook respect naar de lokale bevolking toe, wordt hoog in het vaandel gedragen bij Sawadee. Daarom zorgt de reisorganisatie er ook voor dat alle inkomsten naar de lokale bevolking gaat. Daarom wordt er bijvoorbeeld gelogeerd in familiehotels en niet in de grote ketens.

 

 

 

Sawadee Kosten

De actuele prijs van Sawadee.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Sawadee.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze website.

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Sawadee singlereizen ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Sawadee Singlereizen. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Sawadee? Geef hieronder jouw reactie!

 

Sawadee Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑