datingsite parship

Home » Aktiva Tours – Kosten, Review en Ervaringen
singlereizen

Laatst bijgewerkt op januari 20th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Aktiva Tours – Kosten, Review en Ervaringen

 

Het grootste deel van de wereldbevolking houdt van reizen, maar vaak zijn de omstandigheden niet zo ideaal. Als single is het bijvoorbeeld lastiger om zomaar op reis te gaan omdat je geen partner hebt. Als je met een groep vrienden op vakantie wil gaan, is het steeds puzzelen om een geschikte periode voor iedereen te vinden. Ook als je in een relatie bent, is het soms moeilijk als jullie niet dezelfde verlofperiode krijgen. Maar wat moet je dan doen? Stoppen met te reizen en de wereld te ontdekken? Gelukkig zijn er betere alternatieven zoals de singlevakanties van Aktiva Tours.

Wat is Aktiva Tours?

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Aktiva Tours bekend als een reisorganisatie van actieve vakanties. Al meer dan 22 jaar organiseert het Nederlandse bedrijf fiets- en wandelreizen. Naast singlereizen, kun je bij Aktiva Tours ook terecht voor groepsreizen en individuele reizen. Het aanbod van Aktiva Tours is ruim, zodat iedereen er een leuke vakantie kan vinden. Achter de website schuilt een hecht team van medewerkers die de leukste vakanties in elkaar knutselen. Hiervoor rekenen ze op hun jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van deze reizen. Alle reizen worden opgedeeld in niveaus, waarbij iedereen met een normale gezondheid en conditie reizen tot niveau drie kunnen uitvoeren.

Eenpersoonskamer zonder toeslag

Een groot voordeel van de singlereizen van Aktiva Tours is dat je kunt kiezen voor een eenpersoonskamer. Ook bij een rondreis zorgt de organisatie dus voor een eenpersoonskamer in ieder hotel dat wordt aangedaan. Let wel dat je ook kunt kiezen om bij een andere reiziger te slapen. Hier wordt wel geopteerd om je te laten slapen met iemand van hetzelfde geslacht. Bij singlevakanties zijn er extra veel eenpersoonskamers beschikbaar. Op die manier kun je tijdens je reis altijd even ontsnappen aan de drukte van de groep. En neen, hiervoor hoef je geen extra toeslag te betalen zoals dat meestal het geval is bij andere reisorganisaties.

Kies zelf de gewenste reisperiode

Ga je dus graag fietsen of wandelen? Dan lijkt een vakantie van Aktiva Tours je als gegoten. Natuurlijk is het spannend om met vreemde mensen op reis te gaan. Het begin is altijd wat wennen, maar eenmaal je op vakantie bent, zul je merken dat je al snel een hechte groep vormt. Waag dus de sprong in het onbekende. Twijfel je toch nog? Kies dan een reis die niet langer duurt dan een week. Op die manier kun je wennen aan het idee van een singlevakantie. Is de reis een groot succes? Dan kun je de volgende keer iets langer op reis gaan met Aktiva Tours.

Ook voor niet-singles

Maar Aktiva Tours is niet alleen voor singles. Hierbij lezen we singles als personen die geen romantische relatie hebben met een andere persoon. Singles zijn dus van harte welkom, maar ook niet-singles mogen deelnemen aan de reizen van Aktiva Tours. Dit is perfect voor wie een partner heeft die niet graag gaat wandelen bijvoorbeeld. Misschien herken je jezelf wel in deze situatie en begint het nu al te kriebelen om een vakantie bij Aktiva Tours te boeken.

 

 

Aktiva Tours Kosten

De actuele prijs van Aktiva Tours kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

AktivaTours.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze website.

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Aktiva Tours singlereizen ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Aktiva Tours Singlereizen. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Aktiva Tours? Geef hieronder jouw reactie!

 

Aktiva Tours Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑