datingsite parship

Home » Denise Janmaat – Kosten, Review en Ervaringen
relatiebemiddeling denise janmaat logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Denise Janmaat – Kosten, Review en Ervaringen

 

Denise Jansen is relatiecoach, maar ook deskundig op het gebied van scheidingscoaching. Zij was in 1998 de grondlegger van de eerste echte datingsite in Nederland, D-Date.nl, die inmiddels niet meer bestaat. Tegenwoordig houdt Denise zich bezig met persoonlijke coaching van mensen die op zoek zijn naar een partner of die problemen hebben met hun relatie. Een relatie die niet goed loopt kan eindigen in een scheiding, en ook daar kan Denise Jansen je bij helpen. Zo kun je op een goede manier uit elkaar gaan. Als je kinderen hebt is dat zeker aan te raden, zodat zij er zo min mogelijk last van hebben.

Succesvol online daten

Online daten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen zien er enorm tegenop om zich op een datingsite bloot te geven omdat ze op zoek gaan naar een nieuwe partner. En als je de stap dan eenmaal hebt gezet loop je tegen veel vragen aan. Welke foto kan ik het beste plaatsen bij mijn profiel. Hoe schrijf ik een aantrekkelijke tekst die bij andere members in de smaak valt. Hoe zorg ik ervoor dat de juiste mensen op mij reageren en voorkom ik dat ik reacties krijg waar ik niet op zit te wachten. Denise Jansen kan je hierbij helpen. Je kunt bij haar persoonlijke coaching krijgen voor succesvol online daten met een grotere kans op een positief resultaat.

Zelfstudie en 1 op 1 coaching

Wil je je kansen op de datingmarkt verbeteren dan kun je tegen betaling een zelfstudie programma volgen. Heb je meer hulp nodig dan is het ook mogelijk om 1 op 1 coaching te volgen die door Denise Jansen wordt gegeven. Zij kan in deze gesprekken aangeven waar mogelijk verbeterpunten liggen in je presentatie. Daarnaast kan ze je adviseren over een goede partnerkeuze zodat de kans op succes groter wordt. Als je online gaat daten word je vaak geconfronteerd met een enorm aanbod aan singles die jou allemaal erg leuk vinden, zeker als je kiest voor een wat grotere dating community. Het is dan belangrijk om een goede keuze te maken en je niet halsoverkop in een relatie te storten met iemand die je niet echt goed hebt leren kennen.

Geen datingsite

De website van Denise Jansen is geen datingsite. Je kunt je er niet inschrijven om aan een partner te komen. Zij kan je alleen adviezen geven. Door de pagina’s van haar website te lezen kun je al veel dingen te weten komen die je kunnen helpen bij het vinden van een partner. Heb je meer hulp nodig dan kun je een beroep doen op haar persoonlijke ondersteuning.


Pluspunten van Denise Jansen

  • Handige site als je adviezen en tips wilt voor effectief online daten
  • Ook beschikbaar voor coaching bij relatieproblemen of echtscheiding

Minpunten van Denise Jansen

  • Het is geen datingsite, je kunt hier alleen advies krijgen
  • De kosten zijn niet direct duidelijk op de website aangegeven

 

denise janmaat screenshot

DeniseJanmaat Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van DeniseJanmaat kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

DeniseJanmaat.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen bekend voor deze website.

Denise Janmaat Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met relatiebemiddelingsbureau Dating Oost. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen help je andere bezoekers. Ben je dus tevreden of ontevreden over Dating Oost? Geef hieronder jouw reactie!

Denise Janmaat Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑