datingsite parship

Blog

Laatst bijgewerkt op juli 17th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Wat is het Branchevereniging Singles Keurmerk?

Het Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK) is een keurmerk voor relatiebemiddelingsbureaus en websites voor relatiebemiddeling. De bureaus die het keurmerk mogen voeren voldoen aan een aantal voorwaarden die te maken hebben met veilig daten en een eerlijke benadering van de singles die zich inschrijven bij een online datingsite of zich aanmelden bij een relatiebemiddelingsbureau. Voor veel mensen is dit een grote stap waar ze lang over nadenken. En als je dan achteraf bemerkt dat je terecht bent gekomen bij een malafide bureau dat niet doet wat het belooft dan kan dat een enorme teleurstelling zijn.

Oriënteer je goed

Als je overweegt om je bij een datingsite in te schrijven is het belangrijk om je eerst goed te oriënteren. Er zijn honderden online datingsites en die hebben niet allemaal dezelfde doelstelling. Ben je op zoek naar een serieuze relatie dan doe je er goed aan een bureau te zoeken dat hier ook voor staat. Je voorkomt op die manier dat je terecht komt op een site waar uitsluitend seksdates en afspraken voor een onenightstand worden gemaakt. De personen die zich op dergelijke sites inschrijven zijn in de meeste gevallen niet echt op zoek naar een nieuwe partner, het gaat hen in de meeste gevallen alleen om het scoren van een date. Zoek jij een partner om iets moois mee op te bouwen dan doe je er goed aan deze sites links te laten liggen.

Datingsites met het BVSK

Een datingsite die het BVSK voert houdt zich aan bepaalde regels. Ten eerste staan de Algemene Voorwaarden duidelijk op de website, in het Nederlands en niet alleen in het Engels. Ten tweede doet de website er alles aan om je privacy zo goed mogelijk te beschermen. Je gegevens worden niet zonder dat je daar weet van hebt aan anderen doorverkocht. Je profiel verschijnt niet ineens ook op allerlei andere websites waar je helemaal geen toestemming voor hebt gegeven. Ook zal je op datingsites met het BVSK geen fake profielen tegenkomen die door de beheerders zijn aangemaakt om er geld mee te verdienen. Wanneer je contact legt met een member mag je er vanuit gaan dat hier een echte persoon achter zit die daadwerkelijk op zoek is naar een partner.

Is het BVSK een garantie voor het vinden van een relatie?

Natuurlijk is het BVSK geen absolute garantie dat je via een hierbij aangesloten datingsite of relatiebureau een leuke partner vindt. Die moet op dat moment immers maar net beschikbaar zijn en jou tegenkomen. Liefde kun je nu eenmaal niet dwingen. Ook het allerbeste relatiebemiddelingsbureau kan geen wonderen verrichten. En als je een date hebt en de klik is er niet dan zal je dat toch echt moeten accepteren. Sommige relatiebureaus geven wel een soort garantie voor het slagen van je zoektocht. Maar dit houdt wel in dat je niet al te kieskeurig moet zijn en open moet staan voor een nieuwe partner. Ook online daten kan soms meer en soms minder succesvol uitpakken. Dit hangt af van de omstandigheden.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑