datingsite parship

Datingsites Overig

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Steden Dating

★★★★★

Review
Maatje Meer Match

★★★★★

Review
OpZoekNaarJou

★★★★★

Review

 

Op het internet zijn tientallen datingsite te vinden. De meesten richten zich op een brede doelgroep, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een mannelijke of vrouwelijke partner, hetero, homo, biseksueel, iedereen is er welkom. Wanneer je specifiek aangeeft waar je naar op zoek bent krijg je ook geen verkeerde matches. Als je aangeeft lesbisch te zijn krijg je als het goed is geen mogelijke matches voorgeschoteld van profielen van mannen. En als je aangeeft een partner in een bepaalde leeftijdsgroep te zoeken krijg je geen oudere of jongere deelnemers te zien. Dit maakt het daten via internet erg overzichtelijk.

datingsites overig

Dating voor senioren

Dating voor senioren is de laatste jaren erg populair. In tegenstelling tot enkele tientallen jaren geleden staan senioren vaak nog volop in het leven. Wanneer een oudere man of vrouw de partner verliest willen velen toch graag een nieuwe relatie omdat ze niet het laatste deel van hun leven alleen willen doorbrengen. Er zijn meerdere websites die gericht zijn op dating voor senioren zoals Parship, Elitedating en waarschijnlijk de populairste, 50Plusmatch.

Dating voor mensen met een beperking

Wanneer je een beperking hebt, is het vaak lastiger om een partner te vinden. Veel mensen haken af als ze er achter komen dat iemand een handicap heeft, uit angst voor de zorg op latere leeftijd of omdat ze zich met een gehandicapte partner beperkt voelen in hun bewegingsvrijheid. Maar veel “gezonde” mensen vinden een handicap juist helemaal geen bezwaar. Ook komt het voor dat twee mensen met een beperking elkaar vinden in een relatie. Voor mensen met een beperking zijn er speciale dating websites op het internet. De bekendste is G-Date, maar je kunt je ook inschrijven op Gehandicaptendating, Invalidendating of Hokjesdating. Natuurlijk staat het je vrij om je als niet-gehandicapte op deze sites aan te melden wanneer je in contact wilt komen met iemand met een beperking omdat jij dat juist helemaal geen probleem vindt.

Dating voor dierenliefhebbers

Ben je op zoek naar een nieuwe partner maar heb je ook een hond of een paar lieve katten in huis? Dn wil je natuurlijk niet dat je nieuwe lief bij het eerste bezoek aan jouw huis binnen vijf minuten weer buiten staat omdat ze bang is voor de hond of omdat hij extreem allergisch is voor jouw katten. Wil je dit risico niet lopen dan kun je je aanmelden op speciale datingsites voor mensen met en huisdier. Een heel bekende is Datinghondenliefhebbers.nl. Ook een site waar je terecht kunt als je een partner zoekt met hart voor dieren is Petpeopletomeet of Dog.Datingbuddies. Niet specifiek voor de hondenliefhebber maar voor iedereen die van dieren houdt en ze wellicht ook zelf heeft is Dier-en-mens.

Datingsites die geen datingsites zijn

Heb je geen zin om je in te schrijven op een datingsite dan kun je natuurlijk ook altijd nog proberen een partner te vinden via andere kanalen. Social media zijn daar ook zeker voor geschikt. Sommige mensen vinden elkaar via Facebook, instagram of Twitter. Je kunt elkaar tegenkomen in een groep op Facebook omdat jullie een gezamenlijke hobby hebben of op Twitter omdat jullie over hetzelfde onderwerp regelmatig een tweet plaatsen.

Bekijk hier alle datingsites in de categorie overig


Terug naar boven ↑