Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Victoria Milan opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
Victoria Milan opzeggen

Victoria Milan opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je weten hoe je eenvoudig je Victoria Milan account kunt opzeggen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl helpen we je graag met duidelijke instructies om je abonnement bij Victoria Milan te beëindigen. Het opzeggen van je profiel op een datingsite kan soms ingewikkeld lijken, maar met onze stapsgewijze begeleiding wordt het een moeiteloze procedure. Of je nu een nieuwe liefde hebt gevonden of gewoonweg niet meer actief wilt zijn op Victoria Milan, wij staan klaar om je door het opzegproces te leiden. Lees verder om te ontdekken hoe je snel en zonder gedoe je Victoria Milan-account kunt annuleren. Bespaar tijd en moeite met onze praktische tips voor het opzeggen van je Victoria Milan-lidmaatschap.

Victoria Milan verwijderen

Victoria Milan account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VictoriaMilan en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2. Klik in het menu aan de bovenzijde op “instellingen” en daarna op “wachtwoord wijzigen”.

Stap 3: Klik nu op “Profiel deactiveren” (Onder de groene button)

Stap 4: Klik nogmaals op “profiel deactiveren”. Klik vervolgens op “Klik hier”.

Stap 5: Klik op de nieuwe geopende pagina op: “klik dan hier om door te gaan

Stap 6: Geef in het nieuwe scherm een reden op waarom je wilt deactiveren. En klik vervolgens op de groene button met “Deactiveer account”

Je hebt nu je account gedeactiveerd en verwijderd op Victoria Milan!

18 reacties op “Victoria Milan opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. Frank schreef:

  Opgezegd. Ze vragen reden. Gegeven. Terug 6 maand afgehouden. Klacht bij mastercard voor fraude. Ze doen zeer moeilijk en haalde frauduleurs 149€ van mijn rekening !!!

 2. Jo schreef:

  OPGELET ! de procedure hierboven in de hoofding werkt niet ! De-activeren van je profiel betekent NIET dat het is stopgezet. Ook de betalingen blijven doorlopen.
  Je moet hen mailen.

 3. Jo schreef:

  Heb er een tijdje op gezocht, maar als je onderaan de site gaat, zie je in de grijze banner “gebruiksvoorwaarden” staan.
  Als je daarop klikt, opent zich een tekst in het Engels.
  Scroll naar beneden tot puntje 15.7 Deletion and de-activation of your account. Daar staat een link in het lichtblauw “the Contact Us form”. Als je deze aanklikt, opent zich een formulier waar je (in het Engels) je stopzetting kan aanvragen. Deletion of account.
  Ik heb hen wijsgemaakt dat ik de ware heb gevonden en dat ik zo gelukkig ben dat ik mijn account per direct wens te stoppen, rekening houdend met de opzegperiode.
  Ik heb binnen de seconde een bevestigingsmail gekregen. Ik vermoed dat het op deze manier in orde komt. Veel succes iedereen, en duimen maar.
  Jo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---