Welke Online Datingsite
homo-nl opzeggen

Homo.nl opzeggen

Welke online datingsite?
10 augustus 2021

Homo.nl opzeggen? Lees hier hoe je stapsgewijs eenvoudig je account verwijderd of een abonnement kunt opzeggen. Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Homo.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Homo.nl account.

Homo.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Homo.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerkant van de website.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul onder het kopje: “Mijn account verwijderen” je wachtwoord in, vink het vakje aan voor de tekst: “Ik ga akkoord met het verwijderen van mijn account” en klik dan op de button met de tekst: “Mijn account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Homo.nl!

 

 

12 reacties op “Homo.nl opzeggen”

  1. Avatar for Sander Sander schreef:

    Weet jij betere en normalere sites? Hoor het graag, want homo.nl is niet normaal

  2. Avatar for Sander Sander schreef:

    Je hebt helemaal gelijk. Ik mocht het vanavond ook nogmaals ervaren! Homo.nl is niet bepaald vriendelijk voor zijn gebruikers… Ik heb er al vele malen over proberen te chatten, ook via gayswitchboard, maar het helpt niet… deze site is niet homovriendelijk omdat zij zijn gebruikers geen gelegenheid geven te reageren!!! BAH!!!!

  3. Avatar for Maxx Maxx schreef:

    Ik wordt echt moe van de site Homo.nl je krijgt zonder dat je iets verkeerds doet een ban out off the bleu. Volgens mij zit er een gefrustreerde kerel die moet opletten iedereen te bannen die hem niet leuk vinden of negeren. Ben er helemaal klaar mee. Daarbij er zijn beter sites dan Homo.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items