Homo.nl opzeggen

Homo.nl opzeggen

Welke online datingsite?
01 februari 2020

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Homo.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Homo.nl account.

Homo.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Homo.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerkant van de website.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul onder het kopje: “Mijn account verwijderen” je wachtwoord in, vink het vakje aan voor de tekst: “Ik ga akkoord met het verwijderen van mijn account” en klik dan op de button met de tekst: “Mijn account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Homo.nl!

 

 

8 reacties op “Homo.nl opzeggen”

 1. Avatar for Alexander Alexander schreef:

  Op zich vrij onschuldige site, voor wat spannende chats. En heel af en toe nog wel eens een echte goeie date ook. Al is hier ook steeds meer niet serieus publiek, of ronduit contact-gestoord. Juist goed dat er een admin is dus.

  Maar helaas is de admin hier al tijden een kinderachtige en respectloze idioot, die je rechten als gebruiker fors overtreedt. Ik had hier nog een echt profiel ook, maar ik ga wel ergens anders voortaan. Vreemd dat openlijk dubieuze profielen blijkbaar wel welkom zijn.

 2. Avatar for Senior Senior schreef:

  Ik ben geband. Is dat voor altijd of tijdelijk ?

  • Avatar for Hennie Hennie schreef:

   Hoi , ik ben ook zomaar geband, eerst kreeg ik tot 3 keer toe een berichtje dat ik uitgelogd was en opnieuw moest inloggen , wat ik al heel vreemd vond want ik was gewoon actief en daarna werd ik geband !!!

 3. Avatar for leo leo schreef:

  Inloggen lukt ook niet na zes keer een nieuw wachtwoord te hebben aangevraagd, Nieuw account maken met een ander emailadres, lukt ook niet. postvak in geeft post aan (2) maar er zit niets in.
  Het reactieformulier wordt niet weergegeven, hoe kom ik van homo.nl af ????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items