HappyPancake opzeggen

HappyPancake opzeggen

Welke online datingsite?
04 juli 2021

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite HappyPancake? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Happy Pancake account.

HappyPancake.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van HappyPancake.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord of gebruik hiervoor je Facebook login.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op je profielfoto of avatar icoontje in de rechterbovenhoek van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: klik nu op “Accountinstellingen”. Een nieuwe pagina is weer geopend.

Stap 4: Klik op het schuifbalkje bij de optie: “Pauzeer account”.

 

Je hebt nu je account gepauzeerd op HappyPancake!

 

Wij hebben geen optie gevonden om het account eenvoudig geheel te verwijderen. Dit kun je mogelijk doen door contact op te nemen met de helpdesk van HappyPancake. Het e-mailadres van de datingsite is: support@happypancake.nl

 

 

 

 

7 reacties op “HappyPancake opzeggen”

  1. Avatar for W Siebelink W Siebelink schreef:

    Heb me niet opgegeven Begrijpt niet waarom al die berichten Ben getrouwd

  2. Avatar for GBW Hobbelink GBW Hobbelink schreef:

    Ik wil graag het lidmaatschap van 50 date beeindigen vanaf nu vriendelijkgroetend G Hobbelink

  3. Avatar for nuij nuij schreef:

    mijn naam is rob nuij ,ik heb betaald (89,94) via mijn overschrijvingsboekje om lid teworden.dit kan dus niet wilt u dit bedrag weer terug storten op mijn rekening nl23ingbooo2940646. ik heb namelijk mijn tan codes niet meer ikzoekwel een andere weg om lid teworden bedankt vast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items