Home / Blog / 50PlusRelatie.nl opzeggen
50PlusRelatie.nl opzeggen

50PlusRelatie.nl opzeggen

Welke online datingsite?
01 februari 2020

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite 50plusrelatie.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “jouw 50 plus relatie” account.

50 plus relatie account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van 50PlusRelatie en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!
 
Stap 2: Ga in het bovenste menu op “Mijn profiel” staan met de muisaanwijzer. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina in nu geopend. Klik op de grijze button met de tekst: “verwijderen” onder het kopje profiel.

Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een cijfer aan deze website en vink het hokje aan met de tekst: “Ja, ik wil mijn lidmaatschap beëindigen en ik ben mij ervan bewust dat mijn profiel meteen zal worden verwijderd.”. klik dan op de groene button met de tekst: “verzenden”.

Je hebt nu je account verwijderd op 50plusrelatie.nl!

Eén reactie op “50PlusRelatie.nl opzeggen”

  1. JACOBUS schreef:

    GOEDE AVOND WIL HIER BIJ VRIENDELIJK VRAGEN ,GEZIEN MIJ LEEFTIJD 86 JAAR OGAANJUKKEM MIJ UIT TE SCHRIJVEN IK HEB VAN ALLES GEPROBEERD OM UIT TE LATEN SCHIJVEN MAAR HET LUKT MIJ NOG NIET , METIK HOOP DAT HET MAG LUKKEN , BEN NU TE VREDE MET WA IK NU HEB MIJ DABK VOOR ALLES MET VRIEDELIJKE GROETE ,,,,,, kO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items