datingsite parship

Home » Welke dating apps zijn er voor gay contact?
Blog Welke dating apps zijn er voor gay contact?

Laatst bijgewerkt op augustus 4th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Welke dating apps zijn er voor gay contact?

Als je gay of lesbisch bent dan kun je gebruik maken van “gewone” datingapps. Je kunt hier immers aangeven dat je als man op zoek bent naar mannen of als vrouw graag een date met een andere leuke meid wilt. Maar als je dat lastig vindt of je krijgt toch vaak verkeerde reacties dan kun je ook kiezen voor een dating app die speciaal gericht is op contact tussen gays en lesbiennes. Er zijn daarvoor inmiddels meerdere opties beschikbaar.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Grindr is de bekendste dating app voor gays

Mannelijke gays kunnen terecht op Grindr. Dit is de populairste dating app voor homo’s. Hij werkt hetzelfde als het bekende Tinder. Je kunt een profiel aanmaken, foto’s plaatsen en informatie over jezelf delen. Als iemand in je geïnteresseerd is kan hij je ‘naar rechts swipen’ en als jij hem ook wel wilt leren kennen dan is er een match. Vervolgens kunnen jullie gaan chatten en als het echt klikt iets afspreken. Je kunt met Grindr zoeken naar dates in de buurt. Omdat Grindr gebruik maakt van je locatiebepaling kun je ook zoeken naar dates in een plaats waar je op dat moment bent. Grindr is dus ook ideaal als je een avondje gaat stappen in Groningen, Amsterdam of Maastricht.

gaydating via Grindr

Een serieuze relatie met GayParship

Parship is één van de bekende datingsites die ook een app heeft waar je op zoek kunt naar een wat serieuzere relatie. Parship heeft een aparte app, GayParship, die bedoeld is voor homo’s. Je kunt je hier inschrijven en vervolgens via de app op zoek naar een leuke man om kennis mee te maken. Overigens kun je natuurlijk ook bij GayParship uitsluitend voor een date gaan, het is niet zo dat deze app uitsluitend is bedoeld voor mensen die een langdurige relatie willen. Bovendien begint iedere relatie met een eerste date. Je kunt online chatten met andere leden en zien of er een klik is die het de moeite waard maakt om af te spreken. GayParship is de enige bekende dating app die zowel voor gays als lesbiennes is bedoeld.

gay dating

Vind een leuke match met gaybuddy

Wil je een leuke date bij jou in de buurt met een gay man? Dan is Gaybuddy een goed uitgangspunt om die te vinden. De app is gemakkelijk in gebruik en alles wijst zich eigenlijk vanzelf. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je direct op zoek naar een leuke man bij jou in de buurt. Je kunt je zoekvoorkeuren instellen zodat je uitsluitend matches krijgt die bij je passen. Je kunt uiteraard ook aangeven wat de maximale afstand tot je woonplaats moet zijn of de plaats waar je op dat moment bent. Wie weet heb je binnen een paar uur een leuke stapmaat voor vanavond geregeld via Gaybuddy. Gaybuddy is net als Grindr alleen bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar mannen.

gay afspraakje

Waar moet een goede gaydating app aan voldoen?

De voorwaarden om van een datingsite een succes te maken zijn eigenlijk vrij simpel. Gebruiksgemak is de belangrijkste voorwaarde, als een app niet lekker werkt en de gebruikers naar alles moeten zoeken dan haken ze al snel af. Ook een app die om de haverklap “uit de lucht” is, is doorgaans geen lang leven beschoren. Daarnaast moet je via de app genoeg mensen kunnen vinden. Een app waar slechts enkele matches naar voren komen bij een redelijk uitgebreide zoekactie is doorgaans ook geen succes. Naast een app kun je er ook voor kiezen om je in te schrijven bij een gay datingsites. Deze gay datingsites hebben soms een aparte app beschikbaar, daarnaast zijn deze datingsites tegenwoordig geheel mobile proof gemaakt.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑