datingsite parship

Home » Thuis een hoer ontvangen – Waar vind je ze?
Blog hoer thuis ontvangen

Laatst bijgewerkt op augustus 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

3

Thuis een hoer ontvangen – Waar vind je ze?

Sommige vrouwen “ontvangen aan huis” om wat bij te verdienen. Deze vrouwen zijn vaak alleenstaand, of ze hebben een man of vriend die voor zijn werk veel van huis is. Maar meestal zijn het alleenstaande dames, soms hebben ze kinderen waar ze in hun eentje voor moeten zorgen. Als zo’n vrouw slechts een parttime baan heeft of van een uitkering moet rondkomen is het vaak lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Sommige vrouwen kiezen er dan voor om seks tegen betaling te hebben om op die manier wat bij te verdienen. Dit wordt ook wel gelegenheids prostitutie genoemd.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe vind je een hoertje dat thuis ontvangt?

Vaak gaat de “reclame” voor een thuis-hoertje via de welbekende mond-tot-mond reclame. Wanneer je in je vriendenkring laat vallen dat je op zoek bent naar een hoer die thuis haar klanten ontvangt is er altijd wel iemand in de kroeg die een adres weet. Of dat adres betrouwbaar is valt natuurlijk af te wachten, maar als diegene zelf bij deze vrouw is geweest is de kans wel redelijk aanwezig dat het een goed adres is. Je kunt soms ook een dame vinden die aan huis ontvangt door een advertentie in een krant. Daar staat natuurlijk geen adres bij, dat krijg je pas als je contact opneemt om een afspraak te maken. Kijk hier voor escort en paydate overzicht.

thuis hoertje

Thuis hoertjes zijn van alle tijden

Evenals de traditionele raamprostituees zijn ook de thuisontvangst hoertjes van alle tijden. Ook in de vorige eeuw kwam dit fenomeen al regelmatig voor. Ook toen waren het vaak voor de buitenwereld ‘keurige’ dames die in een achterkamertje heren ontvingen voor de seks om op die manier het vaak karige inkomen wat aan te vullen. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om een hoer te bestellen. Het internet geeft vele mogelijkheden.

Wat kun je verwachten van een thuis hoertje?

Als je bij een thuis ontvangend hoertje op bezoek gaat mag je verwachten dat ze je ontvangt en dat jullie vrij snel daarna seks hebben. Deze dames zijn er vaak niet voor de gezelligheid. Je betaalt meestal per uur en soms extra voor speciale handelingen. Soms moet je van tevoren betalen omdat de vrouw in kwestie niet het risico wil nemen dat je er vandoor gaat zodra je je pleziertje hebt gehad zonder te betalen, of dat dan pas duidelijk wordt dat je helemaal geen geld bij je hebt. Daarom vragen de dames vaak vooraf het overeengekomen bedrag of in ieder geval het grootste deel ervan.

dame

Pas op voor misbruik!

Pas ook bij het bezoeken van een thuishoertje op dat je geen vrouw treft die dit werk tegen haar zin doet. Als er ook een man in het huis aanwezig is die het geld in ontvangst neemt kun je er vrij zeker van zijn dat de vrouw in kwestie dit niet geheel uit vrije wil doet. Als je toch met haar naar bed wilt mot je dat natuurlijk zelf weten. Als de vrouw meerderjarig is zou dat ook kunnen, maar realiseer je wel dat je ook strafbaar bent als je seks hebt met een vrouw die dit tegen haar wil doet. Dit valt namelijk voor de wet onder verkrachting. Dus als je redelijkerwijs had kunnen weten dat er sprake is van gedwongen prostitutie ben je hier medeplichtig aan, al valt dit in de meeste gevallen zeer lastig te bewijzen.


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Thuis een hoer ontvangen – Waar vind je ze?

  1. R R schreef:

    Ik wil graag sex in de buurt van Uden

  2. Remco Remco schreef:

    Op zoek naar een geile dame

  3. Mitch Mitch schreef:

    Ik wil graag sex dus laat maar wat weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑