datingsite parship

Home » Russische vrouwen op zoek naar een Nederlandse man
Blog Russische vrouwen

Laatst bijgewerkt op oktober 2nd, 2020 | door Welke online datingsite?

6

Russische vrouwen op zoek naar een Nederlandse man

De situatie in Rusland is nog steeds zodanig dat veel vrouwen proberen om in West-Europa, Canada, de VS of Australië een beter leven op te bouwen. Daarom schrijven zij zich in op datingsites die door mannen uit deze landen worden bezocht in de hoop op deze manier een partner te vinden. Soms worden zij hier ook door hun familie toe aangespoord (of soms gedwongen) om zo de kans op een beter leven te vergroten. Er is nog steeds heel veel armoede in Rusland, zeker op het platteland.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Waarom willen Russische vrouwen naar Nederland?

Nederland is voor Russische vrouwen een land waar zij hoge verwachtingen van hebben. Van wat zij horen en zien hebben zij het idee dat iedereen in Nederland rijk is. Dat is natuurlijk niet zo, maar ook als je een gemiddeld inkomen hebt ben je in Rusland al snel “rijk”. Al is het alleen maar omdat in Nederlandse winkels over het algemeen alles vrij te koop is. In Rusland staan mensen nog heel vaak in de rij als bepaalde producten tijdelijk te koop zijn, als ze deze tenminste kunnen betalen.

russische vrouw

Maar het gevaar bestaat ook dat je Russische vriendin niet zal kunnen wennen aan een leven in Nederland. Het is belangrijk om van tevoren goed uit te leggen hoe jouw levenssituatie is. Als je in een kleine stad of dorp woont dan kun je dit beter direct duidelijk maken, want een Russische dame die in Moskou of Sint Petersburg woont is het leven in een grote stad gewend. En aangezien zij de eerste tijd in Nederland niet mag werken is de kans op verveling groot.

Datingsites voor contact met Russische vrouwen

Natuurlijk zijn er op het internet vele mogelijkheden om in contact te komen met Russische vrouwen. Een bekende datingsites waar je in contact kunt komen met Russische vrouwen is Russiancupid. Deze datingsite is onderdeel van het Cupid Media netwerk, dat vele datingsites voor verschillende etnische groepen heeft. Niet alleen Russische vrouwen zijn via dit dating netwerk benaderbaar, maar ook contact Oekraïense vrouwen is mogelijk.

russische vrouw

Maak niet direct toespelingen op een seksuele relatie

Als je contact legt met een Russische vrouw is het zeker geen goed idee om al in het begin van jullie relatie toespelingen te maken op een seksuele relatie. Russische vrouwen zijn vaak ene stuk minder vrij opgevoed als het om seks gaat en zij zullen hier dan zeker van schrikken. Aan de andere kant is het ook niet verstandig om te snel verliefd te worden. Verliefd worden op een foto is sowieso niet verstandig, ongeacht waar de vrouw in kwestie vandaan komt. Iemand kan in het echt immers heel anders zijn dan je je van de foto had voorgesteld.

Laat je niet verleiden tot financiële hulp

Veel vrouwen in Rusland hebben het financieel niet breed. Daar komt bij dat ze vaak ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben ten aanzien van hun vaak omvangrijke familie. Wanneer je een Russische vrouw leert kennen via een datingsite, laat je dan zeker niet verleiden tot het sturen van geld. Als je dat een keer doet is de kans zeer groot dat je om meer en nog meer wordt gevraagd. Het komt regelmatig voor dat een Nederlandse man vele duizenden euro’s naar zijn Russische vriendin stuurt om zogenaamd zieke familieleden te helpen of andere problemen op te lossen. Zodra het geld op is, verdwijnt ook de vriendin van het toneel en je blijft berooid en een illusie armer achter.


About the Author

Anoniem6 Ervaringen - Russische vrouwen op zoek naar een Nederlandse man

 1. Eric Eric schreef:

  Привет, Елена, моя девушка живет в Москве и хотела бы приехать в Нидерланды, чтобы жить со мной. Что я должен сделать для этого? Там очень сложно, если я понимаю.

 2. cabir cabir schreef:

  Hi Elena,
  How can `i contact you?

  Cabir

 3. Maritere Maritere schreef:

  Beste dames en heren,

  ik ben journaliste en op zoek naar Nederlandse en Belgische mannen die getrouwd zijn met Russische vrouwen. Kunt u wellicht helpen?

  Met vriendelijke groet

  • Elena Elena schreef:

   Hi, i am Russian and married almost 7 years to a Dutch man, I am currently busy with setting up a marriage agency for Dutch men and Russian women.

   • Kawe Kawe schreef:

    Privet elena
    Kak dela
    I like to know how u can help me to find a simple good woman
    I hear from u

   • piet piet schreef:

    elena, how is your site called. very smart to setup this agency here in Netherlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑