datingsite parship

Datingsites info

Laatst bijgewerkt op januari 30th, 2017 | door Welke online datingsite?

12

Twoo opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Twoo? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Twoo.com account.

Twoo.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Twoo.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Je meldt je aan door op de grijze “Aanmelden” button aan de rechter bovenzijde te klikken. Vervolgens kun je je E-mailadres en wachtwoord invullen.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de 3 puntjes aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het bovenste pen icoontje achter Account. Het menu klapt nu uit. Klik nu op “Verwijder account”.

Stap 4: Een pop up is nu geopend. Klik het rondje aan voor de tekst: “Verwijder account” en klik op “Verdergaan”. Klik nogmaals op “Verwijder account” onderaan in de nieuwe pop-up window.

Stap 5: Een nieuwe pop-up is geopend. Geef een reden en klik dan op “Verdergaan”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Twoo!

 

 

 

 

 


About the Author

Anoniem12 Ervaringen - Twoo opzeggen

 1. Anoniem Anoniem says:

  Kan iemand me helpen?
  Het zit namelijk zo ik zit namelijk niet eens op Twoo en toch krijg ik steeds mailtjes binnen van Twoo dat mensen me willen leren kennen.Ik zit namelijk zelf in een relatie en ik weet niet wat ik anders moet doen met deze rotzooi.Telkens als ik het verwijder dan komt het steeds opnieuw en opnieuw ik wordt er stilaan gek van.En als mensen dan met je willen praten hebben ze het maar over een onderwerp en het onderwerp is vooral de lakens delen.Ik ben dit zo moe als koude pap.Alvast een dankje wel aan de mensen die willen en kunnen raad geven

  • Inie Inie says:

   Ook ik heb last van mailtjes van mensen die op ‘mijn account’ reageren. Maar ik heb helemaal geen account bij Twoo. Wie kan mij zeggen hoe ik hier van af kan komen?

 2. wees wees says:

  FLIKKER OP MET JE MAIL.
  LAAT MIJ MET RUST

 3. wees wees says:

  mij lukt het NIET.
  ik wil er van af.
  ik moet vreselijk veel formulieren invullen.
  flikker op met je zooi.
  ik wil van jullie AF.
  ik wil geen mail meer van jullie.
  sodemieter op.

 4. Mike Meere Mike Meere says:

  Ik wil er ook vanaf hoe moet dat?????????????????????????????????????

 5. Peter Peter says:

  Is mij prima gelukt om op te zeggen, met bevestiging mail

 6. Agnes Agnes says:

  Ik wil heel graag van twoo af

 7. corretje corretje says:

  vrouwenkrant ver wijderen ik wil niets meer ontvangen

 8. corretje corretje says:

  vrouwenkrant ver wijderen

 9. Ricardo Ricardo says:

  TWOO geeft aan dat ik bij iOS iTunes mijn abbonement moet opzeggen ! Snap er niks van ! Kan niks vinden ! Wie kan me helpen ?

 10. Richard Cohen Richard Cohen says:

  Ik heb Twoo nooit aangevraagt en nooit een rekening gehad……..krijg ik nu een aanmaning !!!………….wil helemaal niks met Twoo

 11. Jenny De Leeuw Jenny De Leeuw says:

  Ik wil mij afmelden maar het lukt niet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑