datingsite parship

Home » Suikerarrangement opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juli 8th, 2016 | door Welke online datingsite?

1

Suikerarrangement opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.
Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite suikerarrangement? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Suiker Arrangement account.

Suikerarrangement.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SuikerArrangement en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de roze “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op de link “instellingen”. Deze link vind je bovenaan de pagina onder je gebruikersnaam.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de tekstlink “Account opzeggen”. De link bevind zich direct on de roze opslaan button.

Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Vul je gebruikersnaam en E-mailadres in wanneer deze nog niet zijn ingevuld. Klik vervolgens op de roze “Verzend” button.
 
Je hebt nu je account verwijderd op Suikerarrangement!
Wil je graag een andere datingsite uitproberen? Kijk eens welke datingsite het beste is getest door ons!


About the Author

AnoniemEén Ervaring Suikerarrangement opzeggen

  1. Irena Irena says:

    Ik heb pas een abonement gekocht op jullie site suikerarrangement en nu kan ik niet meer in web pagina is niet beschikbaar zegt het wil wel mijn geld terug hebben als ik niet in kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑