datingsite parship

Home » SerbianLove.com opzeggen
Datingsites info SerbianLove.com opzeggen

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

1

SerbianLove.com opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SerbianLove.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Serbian Love account.

SerbianLove account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SerbianLove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van SerbianLove.com!

 

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring SerbianLove.com opzeggen

  1. luc gitarist luc gitarist schreef:

    goede zaak dat dit eens duidelijk wordt vermeld, deze vreemde gratis datingsites zijn eigenlijk in handen van internetmaffia die valse profielen zelf aanmaakt, je mails misbruiken, fake foto’s van de site aangezien ze eigenaar worden mee opsturen in de mail…en dan ben je gevangen en vragen ze geld voor vliegtuigtickets die je nooit ziet of geld stuurt om de familie te helpen. Maar het is een net van internetcriminelen die hier honderden duizenden euro’s aan verdienen. Voor mij is er geen enkele eerlijke site om iemand in het buitenland te vinden. Tevens durven ze je nog vijf tot twintig euro vragen om een profiel voor je op te stellen en wordt je gebombardeerd met berichten en als je geen profiel aanmaakt en betaald wordt je geblokkeerd op de datingsite zelf. Ik deed de proef tweemaal om dit aan de praktijk te toetsen en tweemaal hetzelfde resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑