datingsite parship

Home » SeniorFriendFinder opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op november 11th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

SeniorFriendFinder opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SeniorFriendFinder? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeniorFriendFinder.com account.

SeniorFriendFinder.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeniorFriendFinder.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je accountnaam staan in de rechterbovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account Beheren”. klik hier op de link: “Account sluiten”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder Mijn Account”. Het invoerveld voor je wachtwoord is nu zichtbaar. Voer deze dus hier in en klik op de button met de tekst: “insturen”.

Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op: “Submit”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SeniorFriendFinder!

 

 

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑