datingsite parship

Home » SeekingArrangement opzeggen
Datingsites info SeekingArrangement opzeggen

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

SeekingArrangement opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite seekingarrangement? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeekingArrangement.com account.

SeekingArrangement.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeekingArrangement en klik op “Login” aan de bovenzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul hier je E-mail en wachtwoord in en klik dan op de rode button met de tekst: ”Aanmelden”.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op je eigen avatar aan de rechter bovenzijde van de pagina.  Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de rode link met de tekst: “Deactiveren of verwijderen account” Onderaan de pagina.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de onderste button met de tekst: “Account verwijderen”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is nu geopend. Geef een reden voor uitschrijving en klik dan op de rode button: “definitief verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Seeking Arrangement!

 

 

 

 

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑