datingsite parship

Home » Schoolbank opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op oktober 21st, 2017 | door Welke online datingsite?

59

Schoolbank opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Schoolbank? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw schoolbank account.

Schoolbank.nl account verwijderen

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom is het nodig om contact op te nemen met de helpdesk van Schoolbank.nl.

 

Stap 1: Open je eigen email programma. ( bijvoorbeeld Hotmail, of Gmail)

Stap 2: Vul bij de ontvanger ( Aan:) het volgende e-mailadres in: service@schoolbank.nl

Stap 3: Geef in een kort bericht aan dat je je account wilt verwijderen van Schoolbank.nl. Vergeet niet om je geregistreerde email adres en gebruikersnaam te vermelden!

 

Je hebt nu je account verwijderd van Schoolbank.nl!

 

 


About the Author

Anoniem59 Ervaringen - Schoolbank opzeggen

 1. ely Meijs ely Meijs says:

  Opzeggen van schoolbank via de op de site van Schoolbank aangegeven wijze (service@schoolbank.nl)
  lukt niet.: de mail komt als onbestelbaar retour. Ik heb telefonisch contact gezocht met Sanoma. Daar vertelde de medewerker van Sanoma mij dat Sanoma met Schoolbank geen enkele relatie meer had omdat zij Schoolbank verkocht hadden.Sanoma kon derhalve ook niets doen.
  Een en ander riekt naar zware beduvelariij. Het wordt tijd dat schoolbank en wellicht ook Sanoma eens aangepakt worden. Misschien een kluifje voor juristen?

  • ely Meijs ely Meijs says:

   Mijn vorige bericht is onjuist. een tweede poging een email te sturen lukt wel. Inspectie van de vorige mail leert dat ik een tikfout heb gemaakt in de adressering van die mail. Mijn oprechte excuses aan Schoolbank.

 2. Wendy Wendy says:

  Wat een drama om mijn lidmaatschap op te zeggen! Opzeggen via site werkt niet! De mails met opzegging krijg ik terug! Sanoma gebeld, die kregen ook geen contact met Schoolbank. Bij de tweede poging werd de verbinding verbroken. Nu zal Schoolbank mij gaan terug bellen… Ben benieuwd..?!
  Nooit meer iets van Sanoma, want hun naam hangt er ook aan!!

 3. T.Huisman T.Huisman says:

  Hun blokkeren bij de bank dan kunnen ze er geen geld meer van af plukken als het niet lukt per email en telefoon. Zonder te vragen gaan ze maar door met het abonnement en afschrijven en het schijnt heel moeilijk te zijn om er van af te komen. Ze lijken bijna onbereikbaar. Mensen zoeken steeds inventiever middelen om aan geld te komen en dit is er een van. Ze beloven alles maar krijgt er niets voor terug vuile oplichters en bedriegers. Zoals alle oplichters zijn ze ook nog eens onbereikbaar.

 4. T. Huisman T. Huisman says:

  Geldinklauwers en geldinpikkers. Brutaalweg een bedrag van 19.99 inpikken zonder te weten of je nog lis wil blijven en het schijnt heel moeilijk te zijn om het af te zeggen. Krijg er nauwelijks berichten van dus hoe kan ik dat dan bereiken en openen op gmail en hotmail heb ik niet.

 5. T. Huisman T. Huisman says:

  Ik wil het abonnement van sanoma schoolbank zo spoedig mogelijk opzeggen. Je hebt er niets aan en krijg er niets voor terug.

 6. b. jansen b. jansen says:

  wil mijn lidmaatschap opzeggen met ingang van direct

 7. marja blommers marja blommers says:

  ik wil stoppe met schoolbank lid te blijve marjablommers ik wil niet betalen meer ik wil geen lid meer zijn

 8. d.w.ijzerman d.w.ijzerman says:

  hierbij wil ik mijn lidmaatschap van schoolbank.nl opzeggen

 9. HENK TEN BROEKE HENK TEN BROEKE says:

  Hierbij beëindig ik mijn abonnement op schoolbank.

 10. M.Hax M.Hax says:

  Het gaat ook niet via de app op je telefoon. Gewoon via internet op je pc of laptop inloggen. Icoontje instellingen en dan bij transacties je plusabonnement stopzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑